maxxiceppp
Üye
Galaxy Nexus S Vs Galaxy S II İkilemi
Sa arakdaslar almanyadan telefon getirtmeyi düşünüyorum iki seçenek buldum nexus vs s2 arada 80 tl civarında fark var.
Fiyat farkı zaten önemli değil fakat telefonlar farklı. Yani bilen bilir samsung nexusta ekran konusunda devrim yapmış diğer özellikler hemen hemen aynı. Fakat nexus kamera konusunda geri kalmış bende ne alsam diye şaşırdım. Ayrıca samsung nexus ile s2 yi zirveden indirecek gibi görünüyor bende almışken güzelini alalım dedim ve Sizin ENgin bİlgilerinize Danışmak istedim
-Ayrıca bide oyun oynamayı severim
Tavsiyeleriniz ve fikirlerinizi beklerim....
Fiyat farkı zaten önemli değil fakat telefonlar farklı. Yani bilen bilir samsung nexusta ekran konusunda devrim yapmış diğer özellikler hemen hemen aynı. Fakat nexus kamera konusunda geri kalmış bende ne alsam diye şaşırdım. Ayrıca samsung nexus ile s2 yi zirveden indirecek gibi görünüyor bende almışken güzelini alalım dedim ve Sizin ENgin bİlgilerinize Danışmak istedim
-Ayrıca bide oyun oynamayı severim
Tavsiyeleriniz ve fikirlerinizi beklerim....

ben s2 derim holo teması dersen custom romlarla sağlanabiliyor ekran çözünürlüğü nexusta daha yüksek ama s2nin ekran çözünürlüğü de güzeldir