C7 PC kullanarak telefondan bedava internet/1kaçsoru:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
C7 PC kullanarak telefondan bedava internet/1kaçsoru:)
sa başlıktaki gibi

pc nin internetini kullanarak Telefondan bedava internete baglanabilirmiyiz eger yapıyorsak nasıl /link vssi fln varsa atarsanz sevinirim(program)

bide servise götürdügümde güncelleme yapayımmı diye sordum yapma bize getir biz yaparız dediler halbuki pc ye baglayarak rahatca güncelleme yapabiliyorum ve sorun vs de cıkmıyor

anna belle vsvs c7 de hangi özellikleri geliştiriyor yada yeni bişeyler cıkarıyo

Şimdiden teşekkürler :)

edit: 2 yere açmışım sorry dogru olan yerde kalsın pls

Febris

Febris

Üye
Pc kullanarak internete bağlayamıyoruz şuan..

Dimi3

Dimi3

Üye
wireless aracılığıyla bağlanabilisin dostum. Ayrıca belle güncellemesi için eğer sana zorluk çıkartmazsa servise ver istersen. Ovi üzerinden kendi başına güncelleyen çoğu insan sorun yaşıyor. Sürüm yine aynı sürüm ancak belki sorun çıkmaz yani tam olarak bilemeyeceğim. Ayrıca belleyi kesinlikle yüklemeni tavsiye ederim.. Her açıdan s^3'ü geliştiren bir güncelleme.. :good:

cyber

cyber

Üye
nasıl bağlanamıyoruz bağlanıyorum ben. Böyle konu açılması yasak

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
[>>ELECKTRA<<];4417677' Alıntı:
nasıl bağlanamıyoruz bağlanıyorum ben. Böyle konu açılması yasak

nasıl baglanıyorsun? yasak ?

----------Eklendi @ 00:44:29 ---------- Yazıldı @ 00:18:17 ----------

birde oviden istedigimiz herhangi /ücretli/ücretsiz/ şeyi telefona yollayıp TELEFONDAN ÜCRETSİZ İNDİREBİLİYORMUYUZ normalde telefona adres gelir o adresten indirirsin o adresin ücretide kontor/faturadan keserler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Ya soru yanlış sorulmuş yada eksik sorulmuş. Pc nin interneti derken ne kasdediliyor normal modem interneti ise wlan ile bağlanabiliyorsun. Bunun neresi yasak onuda anlamadım . Ben hiç birşey anlamadım :):ehe:islik

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Telefon kullanarak Pc 'yi internete bağlayabiliyorsunda. Tam tersi olurmu bilmiyorum.

'Sefer

'Sefer

Üye
nasıl baglanıyorsun? yasak ?

----------Eklendi @ 00:44:29 ---------- Yazıldı @ 00:18:17 ----------

birde oviden istedigimiz herhangi /ücretli/ücretsiz/ şeyi telefona yollayıp TELEFONDAN ÜCRETSİZ İNDİREBİLİYORMUYUZ normalde telefona adres gelir o adresten indirirsin o adresin ücretide kontor/faturadan keserler

wirelessla bağlanırsan ne kontörün gider nede faturana yazar

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
anladığım kadarıile usb kablo ile internete bağlanmayi kastediyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
usb kablo ile oluyorsa tamam pc nin internetini kullanarak telefondan bedava internet baglanma benim sorun

istediğin şeyi yapmak için kablosuz modem lazım başka türlü yapabileceğin bi program yok henüz

----------Eklendi @ 16:15:17 ---------- Yazıldı @ 16:14:49 ----------

usb ile olmuyo yani

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
tp link td-8817 bu şartlara uyarmı

hakan_710

hakan_710

Üye
valla şuan bilemiycem mobildeyim. Modemin kullanıcı klavuzuna bakın kablosuz (wireless) modem lazım yani.

hackburak

Üye
    Konu Sahibi
yazmıyor peki başka bi yontem varmı bluetooth fln diyorlardı

abdul1234

Üye
Bluetoothla oluyor ama link paylaşamadığım için burdan linki yazamıyorum

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bluetooth ile yapılan da baya zahmetli ve şehir efsanesi gibi :) Daha bluetooth ile bağlanan pek kişi göremedim desem yeridir :)
En güzeli ya wifi modem alacaksın ya da bilgisayarına wifi ethernet kartı alıp wireless ını paylaştıracaksın ama wireless paylaştırmak da zor. Yine en temizi modei değiştirmek ;)
Bu arada eğer telefonda interneti sadece oyun yüklemek için istiyorsan gerek yok. Oyunlara ait sis dosyalarını pc den indirip telefonuna aktarırsan telefonundan yükleyebilirsin. Bir bağlantı ücreti falan da ödemezsin ;) Bu arada Belle ye geçmeni tavsiye ederim. Özellikle cepten internet bağlantını kontrol için çok basit yöntemleri var. Sistem çok daha güzel ve farklı oluyor anna ya göre. Ana ekrandaki widgetler bambaşka bir kullanım şekli kazanıyor ;)

mert41994

mert41994

Üye
eğer bilgisayarında wireless varsa bilgisayarını modem olarak kullanabilirsin. WI-FI çift yönlü çalışabilen bir sistem :)
virtual modem router yada böyle birşey ismi olan program var beta ama iş görüyor :)
ama emin ol, gereksiz birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt