Insanların bir yerden para kazanması lazım...
Sitede biraz fazla reklam olması zorunda arkadaşlar.Küçük bir site olsa ve her yeri reklam dolu olsa aç gözlülük gibi haklısınız da sitedeki reklamın çokluğu değil mesele, reklam yerleştirildiği alanlar sıkıntı yaratıyor. Haliyle bu da mobilden girenleri rahatsız ediyor. Ben bile çoğu zaman reklam engelleyici kullanmak zorunda kalıyorum. Resimlerde çıkan reklamlar için hoş bir uygulama oluyor. Ozan ilgilenecektir
Türkiye rakamı 20 değil 93 şu an bahsettiginiz site...
webmastersitesi.com
Bakın mesela bu sitede de vBulletin var. Ama reklamların yeri makul olduğundan kötü olmuyor.
----------Eklendi @ 23:40:53 ---------- Yazıldı @ 23:39:50 ----------
Hem de bu sitede türkiye toplamda 20.
Maxicep türkiye toplamda 130.
Fark bu yani
Türkiye rakamı 20 değil 93 şu an bahsettiginiz site...
İlgili siteyi örnek verdiginiz için o örnek üzerinden yürüyeceğim zaten sahibi çok sevdigimiz bir abimizdir, ücretli üyelik sistemi oldugundan zaten reklam bannerlarına bu kadar ihtiyaç duymayacaktır
Biz de ücretli üyelik sistemi açarsak, 2-3 banneri yayınlamamıza gerek kalmaz hem daha temiz iş olur .
Tercih meselesi.

ya arkadaşlar reklamlara takmayın bukadar reklamsız ve ücretli siteyimi tercih edersiniz yoksa ücretsiz ve reklamlı siteyimi? Bu sitenin bir gideri var buda bir şekilde karşılanması gerek şimdi soruyorum size aylık 5tl kim bağış yapar bende dahi en fazla 2 ay 3. Ay kimse yapmaz para verip digiturk veya dsmart alıyoruz onda bile reklam izletiyorlar kim itiraz ediyor hiç kimse boş verin ve hiç sesinizi çıkartmayın bence hatta siteye yardımcı olmak için ara sıra reklamlara tıklayın![]()