Sigarayı Bıraktım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Üye
:kahve:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Murat Abinin (greenmile) dediği gibi bizde arkadaşı yarı yolda bırakmak olmaz :d: Şimdi halini düşünemiyorum çok zor olur kendimden biliyorum 2 gün içmesem burnumda tütüyor :D Allah Sabır Versin :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo
anılbaran

anılbaran

Üye
bence bırakarak hata yapmışsın :D ille de bırakcam diyosan azalta azalta bırak 1,1.5 senede kurtulursun (sana öyle diyorum ama ben bırakmıyom :ehe )

TheExplorer

Üye

Merhaba Bu fotoğrafın aynısını
aşağıdaki mahallenin yukarısındaki
caddenin ortasındaki binanın en üst
katındaki 21 numaralı dairedeki Ayşe
teyzenin oğlunun düğününe gelen
sünnetçinin fotoğraflarını çeken fotoğrafçının çırağının sınıfındaki
Fatmanın abisinin üniversitedeki
hocasının çok yakın arkadaşı olan
doktorun evinin önüne elektrik direği
diken adamın oglu da paylaşmıştı da
söyleyeyim dedim :D

6 saniye:(:D

Symbianist

Symbianist

Üye
48. Göbekten desene şuna kısaca

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Murat, Oğuz, Anıl.. Verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim, çok iyisiniz pislikler :D

Canım sigara istiyo yaa :( Annemi arayıp söyledim çığlık attı sevinçten. Çekirdek istemiştim sadece ben. Bi geldi eve; çekirdekler, çikolatalar, bilmem neler oo :ehe Sen bırak ben sana her gün alırım dedi :ehe

greenmile

greenmile

Üye
amaç neydi,tvdeki reklamlardan mı etkilendin,katran miktarı mı korkuttu seni:ehe

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Biraz maddiyat diyelim :ehe Ne bileyim geldi işte öyle birden bire. Dün gece içmeye üşendim. Yerinden kalk, çakmak küllük paket hepsini al mutfaktan falan. Yatarak da film izliyordum. Sonra uykum geldi yattım. Sabah da okula gitmedim. Öğleye kadar yattım. Dedim içmicem artık :ehe Bakalım ne kadar dayanacağım :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
pasif içici ol bundan sonra hem beleş:ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bugün bakkala gittim muratti alabilir miyim dedim kalmadı dedi hiç mi kalmadı dedim yok dedi :ehe sonra winston ver dedim tutmuş bluesini vermiş (winstonu hiç bilmem bu arada kırmızısı dışında) iğrenç 3 dkda bitiyor 1 aydır senin içtiğinden içiyorum Pınar alıştık murattiye başkaları keyif vermiyor :(

----------Eklendi @ 22:52:22 ---------- Yazıldı @ 22:50:54 ----------

Ben önceden 1 hafta dayanıyordum. Şimdi 3 gündür almayacam dedim gittim aldım yine :ağlarım:

anılbaran

anılbaran

Üye
Bugün bakkala gittim muratti alabilir miyim dedim kalmadı dedi hiç mi kalmadı dedim yok dedi :ehe sonra winston ver dedim tutmuş bluesini vermiş (winstonu hiç bilmem bu arada kırmızısı dışında) iğrenç 3 dkda bitiyor 1 aydır senin içtiğinden içiyorum Pınar alıştık murattiye başkaları keyif vermiyor :(

----------Eklendi @ 22:52:22 ---------- Yazıldı @ 22:50:54 ----------

Ben önceden 1 hafta dayanıyordum. Şimdi 3 gündür almayacam dedim gittim aldım yine :ağlarım:

kırmızı ,grisi bide mavisi güzel . Mavi de iyidir :D

Hasan

Üye
bence de hiçbiri güzel değil

Forever süt:yuru

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Len sigarayı bıraktım diyorum sen bana forever Muratti diyosun somuru:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Beni örnek alın içenler :ehe

nub

nub

Üye
Forever Camel.
Ama balgam yapıyo it :D

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
cCc Gri West cCc

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Len sigarayı bıraktım diyorum sen bana forever Muratti diyosun somuru:

Şu lanet winston biteydi kesmiyo adamı direk muratti alcam ama hangi modelinden alayım genellikle rosso alıyorum sen mode içiyordun demi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt