RM-697_22.0.007_prd.rofs2_bM_S^NIMBLE-PRO_CANDY_TürkçE

Sponsorlu Bağlantılar

LeaD3R

LeaD3R

Üye
sensörü kapatırız evet ama resimlere bakarken de ekran dönmeyecektir sensör ayarları modu ekliyorum ama tekrar yüklemen gerekecek

o şekil değil sadece ev ekranı dönmeyecek sensör açıkken

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
o şekil değil sadece ev ekranı dönmeyecek sensör açıkken
şu an eldeki bu v22 de bundan daha kusursuz bir cfw yok ara bak varsa bende kullanayım.. 2 hafta sadece şu cfw için uğraştım dostum..

LeaD3R

LeaD3R

Üye
şu an eldeki bu v22 de bundan daha kusursuz bir cfw yok ara bak varsa bende kullanayım.. 2 hafta sadece şu cfw için uğraştım dostum..

saol dostum gene bayağı uğraşmıssın akşam bi deneyeyim ev ekranının sensörünü kapamayı daha önce yapmıştım başka bi cfw de bu da olur mu bakayım :D

nsren

nsren

Üye
eline emegine yüregine saglık karfdeşim yükledim şimdi sorunsuz gibi görünüyor. eger hiç sorun çıkmazsa resmen c5 gitmiş bambaşka birşey gelmiş:) tekrar yorum yapacagım.

meftuni

meftuni

Üye
arkadaşlar bir bug buldum sanıyorum... ses telefonun üstündeki ses kayıt programı açıp record tuşuna basınca telefon restrart atıyor... Sizde de öyle mi

nsren

nsren

Üye
ben ttpot çalıştıramadım. patch 4 yükleyince çalışıyordu ama şimdi bu bir dahili bileşen uyarısı veriyor ve yüklemiyor. bu yüden de ttpot açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim. onun haricinde gayet mükemmel çalışıyor 24 saat oldu hala sorun yok.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
ben ttpot çalıştıramadım. patch 4 yükleyince çalışıyordu ama şimdi bu bir dahili bileşen uyarısı veriyor ve yüklemiyor. bu yüden de ttpot açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim. onun haricinde gayet mükemmel çalışıyor 24 saat oldu hala sorun yok.
dostum yüklemeye çalıştığın nedir

nsren

nsren

Üye
dostum yüklemeye çalıştığın nedir
ttpot 4.40 son sürüm yükledim açılmadı. normaldede onun açılması için pach4 run yüklüyordum açılıyordu. ama şimdi patc 4 run yüklemeye çalışınca dahili bileşen diyor ve yüklemiyor.

----------Eklendi @ 14:10:37 ---------- Yazıldı @ 13:39:06 ----------

kardeş birşey daha open4all yamasında kırmızı çarpı işareti çıkıyor aktif hala gelmiyor. bir kaç yama daha aynı şkilde aktif olmuyor

oguz.han

Üye
diğer cfwlerde orjinal web tarayıcada yazı tipinden dolayı yazılar çok küçük olup okunmuyodu bundada öyle bi sorun var mı arkadaşlar?

Rokxah

Üye
Bende fertile ceres adlı güncelleme yüklü ve v21de kaldım.uzun sürmeyecek bi işlemle buna geçmek istiyorum.yardımcı olur musunuz ?

nsren

nsren

Üye
Bende fertile ceres adlı güncelleme yüklü ve v21de kaldım.uzun sürmeyecek bi işlemle buna geçmek istiyorum.yardımcı olur musunuz ?

gayet kolay ama önce telefonunu 22 0 007 ye yükseltmelisin gerisi aynı işlem zaten

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
v22 yüklemene gerek yok. direk bunu yükleyebilirsin

roctoroy11

Üye
mesaj yazarken yatay ekranda ok tik işareti yok neden çözümü var mı

nsren

nsren

Üye
kardeş sana zahmet söyler misin bu patc 4 run nasıl yüklenecek. belliki fw nin içinde gömülü dahili bileşen diyor. sırf bu patch4 olmadıgı için ttpot 4.40 yükleniyor ama açılmıyor önceden kullanıyordum yardım edersen sevinirim

oguz.han

Üye
web tarayıcı açılmıyor bende tek bende mi var bu sorun?

nsren

nsren

Üye
ben hala ttpot için cevap bekliyorum.:off: