e5700 mu ?
PrınceOfPersia Üye L-LumieRe' Alıntı: dusuk deme uleynnn pentıum4 u 4 e katlar o ıslemcı... Ankaradan ucuz arıyorum bulursm yazıcm. Genişletmek için tıkla ... off sun bişi öğrette şurda bişi yazdığımda rezil olmiyim ama yalanmı yani o sisteme düşük değilmi
L-LumieRe' Alıntı: dusuk deme uleynnn pentıum4 u 4 e katlar o ıslemcı... Ankaradan ucuz arıyorum bulursm yazıcm. Genişletmek için tıkla ... off sun bişi öğrette şurda bişi yazdığımda rezil olmiyim ama yalanmı yani o sisteme düşük değilmi
PrınceOfPersia Üye trqt' Alıntı: işimi görür mü yani arkadaş yetmez o sisteme demiş ? Genişletmek için tıkla ... işini görür ben sadece sistemi dahada ilerletmek istiyorum ----------Eklendi @ 18:57:17 ---------- Yazıldı @ 18:56:11 ---------- yada ben ağzımı hiç açmıyım daha fazla rezil edilmek istemiyorum hasan tarafından
trqt' Alıntı: işimi görür mü yani arkadaş yetmez o sisteme demiş ? Genişletmek için tıkla ... işini görür ben sadece sistemi dahada ilerletmek istiyorum ----------Eklendi @ 18:57:17 ---------- Yazıldı @ 18:56:11 ---------- yada ben ağzımı hiç açmıyım daha fazla rezil edilmek istemiyorum hasan tarafından
L-LumieRe Üye rezıl olmuyosun pentıum 4 kotu pentıum D kotu... sımdı e5700 gelırsek 6790 a az gelır ama sen oveclock yaparsan 3.5 ghz veya daha yukarısına yeterlı olur....
rezıl olmuyosun pentıum 4 kotu pentıum D kotu... sımdı e5700 gelırsek 6790 a az gelır ama sen oveclock yaparsan 3.5 ghz veya daha yukarısına yeterlı olur....
PrınceOfPersia Üye hasan suna bi baksana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 21:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:59:31 ---------- burda 35tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hasan suna bi baksana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 21:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:59:31 ---------- burda 35tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
L-LumieRe Üye PrınceOfPersia' Alıntı: hasan suna bi baksana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 21:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:59:31 ---------- burda 35tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... len onlar notebook işlemcisi
PrınceOfPersia' Alıntı: hasan suna bi baksana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 21:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:59:31 ---------- burda 35tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... len onlar notebook işlemcisi
PrınceOfPersia Üye L-LumieRe' Alıntı: len onlar notebook işlemcisi Genişletmek için tıkla ... hadi ya ben niye goremedim
L-LumieRe' Alıntı: len onlar notebook işlemcisi Genişletmek için tıkla ... hadi ya ben niye goremedim
CmptrCanavarı Üye PrınceOfPersia' Alıntı: hasan suna bi baksana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 21:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:59:31 ---------- burda 35tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... eheheheh princof kardeş sende hep frikik veriosun
PrınceOfPersia' Alıntı: hasan suna bi baksana Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 21:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:59:31 ---------- burda 35tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... eheheheh princof kardeş sende hep frikik veriosun
PrınceOfPersia Üye CmptrCanavarı' Alıntı: eheheheh princof kardeş sende hep frikik veriosun Genişletmek için tıkla ... sorma ya hep dikkatsizlik hastalık gibi bişey
CmptrCanavarı' Alıntı: eheheheh princof kardeş sende hep frikik veriosun Genişletmek için tıkla ... sorma ya hep dikkatsizlik hastalık gibi bişey