çekitiğim fotoğraflarım siliniyor..

Sponsorlu Bağlantılar

mstgmsxd

Üye
    Konu Sahibi
çekitiğim fotoğraflarım siliniyor..
Mrb.. benim nokia n8 im war.. 13.6 sürümünü yüklemeden önce.. fotoraflarım silliniyordu.. yazılım güncelleyim dedim .. yine aynı sorun dewam ediyor..

Sorun : Fotografı çekiyorum.. bir müddet beqliyor.. telefon açılıp kapalınca tüm fotoraflar siliniyor..

Virüs vardır diye düşünüyorum. ama nasıl temizliyecem bilmiyorum.

hard format atınca sadece ismi değişiyo içerik aynen kalıyor..

bana yardım edin LÜTFEN.!!!

abuzeer

Üye
Fotografı çekiyorum.. bir müddet beqliyor.. telefon açılıp kapalınca tüm fotoraflar siliniyor..

phoenix_

phoenix_

Üye
kayit yerini bi degistirmeyi denesene.hafiza karti falan dene

kral231

Üye
bendede vardı aynı sorun aslında resimlerini silmiyor gizli dosya haline getiriyor. hafıza kartını çıkar bilgisaarındaki bir virüs temizleme programı ile temizle soru çözülür (ben nod32 ile temizledim.)

heyss

Üye
benimde aynı ya siliniyor format attım yine aynı.yardım lütfen

serhates

serhates

Üye
o sorun bendede var. telefonu pc ye bağlayınca klasörde görünüyor fakat telde görünmüyor

babaeskili

Üye
benim c 7 de de aynı sorun vAr .kapanıp açılınca tel görmüyor fotoları ne tel nede ovi suite . yığın bellek olarak bağlayınca pcde görebiliyorum sadece. esed ile taradım ama bişey olmadı

serhates

serhates

Üye
telde dosya yöneticisinden bakıldığında uzantısı .exe olarak görüldüğü için galeridenden resimler veya videolar açılmıo

malitas

Üye
Ben eset ile telefonu depolama modunda tarattım tüm .exe uzantılı dosyaları sidi ama sorun bitmedi, yine çekilen resim ve videolara ulaşamıyorum..Bunun kesin çözümü yok mu acama..

mfiskindal

Üye
600tl ye n8 alıcam 2ci el de sorunlarından bahsedermisiniz :)

uğur e

uğur e

Üye
telde virus olsa kendisi açılıp kapanırdı kardeş. buralarda bir yardım dokunmaz sana teknik servise verecen başka yapacak bişey yok sanırım

Slapper33

Slapper33

Üye
aynı sorun bendede var c6-01 bellede virüsle alakası yok 3 proğramla tarattım sonuç yok çaresizim

Üst Alt