Olay contract killer kredi açma gir içeri !!!

Sponsorlu Bağlantılar

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Olay contract killer kredi açma gir içeri !!!
Evet arkadaşlar tamamen kendi emeğim olan bu oyun hilesini sizlerle paylaşıyorum

bu dosyayı yükleyince silahlar enerji vs. açılacak. Bir teşekkürü çok görmeyin kurulum ve gerekli program linktedir...

• Beğen
Tepkiler: parlamentt ve Reşwan

MeisterX

Üye
arkadaş eklersen tekrar sevinirim

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
bu ne yaa.. çocuk mu avutuyoruz burda? indirmediler diye konu mu silinir..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şimdi bişey söylerdimde uygunsuz konuşma oluyo sonra

turker10

turker10

Üye
küstüm ver topumu...:ehe:ehe

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Kimse kusura bakmasın güzel bir konu açtım yüzüne bakan olmadı pm ile ulaşanlara vaktim oldukça linki atarım iyi forumlar...

efendi2004

efendi2004

Üye
Adam haklı beyler, apple bölümü olsa bu adamı tebrik ederlerdi. Tabi ise yariyorsa. :)

Bu oyun iphone da da var. Kod ekleniyor tabi orada oynayanlarin. Sizde var mi bilmiyorum

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Adam haklı beyler, apple bölümü olsa bu adamı tebrik ederlerdi. Tabi ise yariyorsa. :)

Bu oyun iphone da da var. Kod ekleniyor tabi orada oynayanlarin. Sizde var mi bilmiyorum

İphone contract killer için hack te var netten yabancı forumlara baksınlar ;) ben şahsen kendi cihazım htc desire hd de denedim anlatımı doğru yaptıktan sonra tüm androit cihazlarda çalışır diye düşünüyorum.

efendi2004

efendi2004

Üye
Ben oynamiyorum şu sıralar fazla oyun.

Bi ara indirip oynamistim bu oyunu :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Kimse kusura bakmasın güzel bir konu açtım yüzüne bakan olmadı pm ile ulaşanlara vaktim oldukça linki atarım iyi forumlar...

arkadaşım şimdi güzel bir dille anlatmaya çalışacağım kusura bakmayın demişsin ama kusura bakma böyle bişey yok şimdi senden açtığım konulara bakmanı istiyorum cevapsız konulara bak senin gibi bişey yazmışmıyım

triyaki43

triyaki43

Üye
    Konu Sahibi
Dosyayı istiyosan pm at yok rahatsız olduysan şikayet et silsin yöneticiler konuyu arkadaşım...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
paşa gönlünüz bilir...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuyu tekrar düzenledim.
2 günlük açılmış bir konu anında aktiflik beklemek sabırsızca olur konu değerli ise illaki indirilecektir bugün veya yarın önemli olan paylaşımlarınızdır.

Dosyadaki açıklamalar ve paylaşım için teşekkürler.

Üst Alt