Android 3D HD Oyunlar [Resim+Video][SGS2'de denendiler]

Sponsorlu Bağlantılar

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
Android 3D HD Oyunlar [Resim+Video][SGS2'de denendiler]
Real Steel filminin oyunu 3D
Çok zevkli bi dövüş oyunu :)

ANGRY BİRDS Rio (3d değil ama ekliyim dedim rio yani :) )

BLACKSTAB

[video=youtube;cUIvpBkMNWs]http://www.youtube.com/watch?v=cUIvpBkMNWs[/video]

REAL RACİNG 2

<font size="4">[video=youtube;5ZbI-pqgKUQ]http://www.youtube.com/watch?v=5ZbI-pqgKUQ&amp;feature=related[/video]

9MM HD

Splinter Cell Conviction

Falling FRED (Kesinlikle tavsiye çok eğlenceli bir oyundur)

[video=youtube;NBu6hJv5hJc]http://www.youtube.com/watch?v=NBu6hJv5hJc[/video]

GÜNCELLEME [11 ŞUBAT 2012]

Hepsi kendi uploadımdır ..Bir teşekkürü fazla görmeyelim :) Elimden geldiği kadar güncelleyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: djlkr, buminkan, Reşwan ve 8 diğerleri

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürü fazla görmeyelim arkadaşlar. Güncel!

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
Backstab başlangıç videosundan sonra oyundan atıyor..galaxy s2...nedendir acaba...

Root falan mı gerekiyor acaba...

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam gerektirmiyor :/ silip tekrar yüklemenizi öneriyorum. Ben rahat rahat oynuyorum Aynen Galaxy S2 kullanıyorum :O

Yada bu apk'ı deneyin hocam :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürler. 9MM ilk defa deneyeceğim

4best

Üye
hocam tesekkürler bi sorum var : real racing demo mu ?=

MezraL123

MezraL123

Üye
Paylaşımların için teşekkürler..

fnldstntn

Üye
Realsteel güzel teşekürler...

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
Yok hocam gerektirmiyor :/ silip tekrar yüklemenizi öneriyorum. Ben rahat rahat oynuyorum Aynen Galaxy S2 kullanıyorum :O

Yada bu apk'ı deneyin hocam :)

dostum verdiin linkten indirip denedim yine videodan sonra oyundan atıyor backstab oyununda kafayı yicem...

4best

Üye
Bende ayni sorunu yasiyorum introdan sonra atiyor oyundan :hmmm

OsmFatality

Üye
Realracing demo ... 1 oyun oynadıktan sonra kilitleniyor ve oyun inidirin diyor : (

tahaberkan53

Üye
otoata kardesım sagol paylasımlar icin

birde birsey sorcam elindeki kasa kaç paraya mal oldu ya one öyle bittim özelliklerine :D

azizotti

azizotti

Üye
ya bu oyunları nasıl yüklüyoruz acaba ? yenıyım android te de s2 cihazım, şimdiden teşekkürler

klongs

klongs

Üye
ya bu oyunları nasıl yüklüyoruz acaba ? yenıyım android te de s2 cihazım, şimdiden teşekkürler

marketten astro file manager dosyasını indir linki tıklayıp apk dosyasını indir usbyle telefonun hafızasına at astro file managerden yüklersin

----------Eklendi @ 20:24:26 ---------- Yazıldı @ 20:22:39 ----------

backstab da oyuna giriyorum bir süre sonra atıyor splinter celldede beyaz gözüküyor

azizotti

azizotti

Üye
marketten astro file manager dosyasını indir linki tıklayıp apk dosyasını indir usbyle telefonun hafızasına at astro file managerden yüklersin

----------Eklendi @ 20:24:26 ---------- Yazıldı @ 20:22:39 ----------

backstab da oyuna giriyorum bir süre sonra atıyor splinter celldede beyaz gözüküyor

cok sagolunn. ya bide real steelde download yapmiyo oyun icinde baglantimda problemde yok anlamadim onu. Backstab tede introdan sonra atiyor oyundan. rr2 dede kitleniyo biraz oynadiktan sonra. otoata nedwndir kardes napmak gerek?

----------Eklendi @ 05:58:55 ---------- Yazıldı @ 04:29:26 ----------

Ve splinter da da arkadasin dedigi gibi. beyaz oluyo ortam. 9mm de sorun yok fred tede yok. Bizim cihazlarda problem dicem 5. günü daha.sen bunlari denedigine eminmisin kardes.

alibagci

Üye
Selam arkadaşlar blackstab apk sını kurdum tele fakat internetten dosya indirilsin mi diye soruyor evet diyorum yine aynı soruyu soruyor tekrarlayıp duruyor çözüm yolunu bilen varsa sevinirim

erkanaymak

erkanaymak

Üye
teşekkürler

surgeon355

Üye
backstabı galaxy s wifi 5 de denedim sonuç olumlu.diğerlerinide deneyeceğim.emeğine sağlık

otoata

otoata

Üye
    Konu Sahibi
Realracing demo ... 1 oyun oynadıktan sonra kilitleniyor ve oyun inidirin diyor : (
Hocam küçük bi ayrıntıyı kaçırmışım sanırım oyunu yükleyip wi-fi den dosyaları indirdikten sonra oyuna ilk girişte wi-fi kapalı girin internete bağlantı olmasın telefonda bikaç oyun oynayın göreceksiniz kalacak. ( not: diğer girişlerde wi-fi açık olması problem yaratmaz önemli olan ilk giriş)

otoata kardesım sagol paylasımlar icin

birde birsey sorcam elindeki kasa kaç paraya mal oldu ya one öyle bittim özelliklerine :D
12 bin lira civarı hocam :) Baya üstünde durdum :)

Arkadaş anlatmış ama dediği gibi telefonunuza atın .apk dosyalarını telefonun kendi ''dosyalarım'' programından girip koyduğunuz yeri bulup tıklamanız.

cok sagolunn. ya bide real steelde download yapmiyo oyun icinde baglantimda problemde yok anlamadim onu. Backstab tede introdan sonra atiyor oyundan. rr2 dede kitleniyo biraz oynadiktan sonra. otoata nedwndir kardes napmak gerek?

----------Eklendi @ 05:58:55 ---------- Yazıldı @ 04:29:26 ----------

Ve splinter da da arkadasin dedigi gibi. beyaz oluyo ortam. 9mm de sorun yok fred tede yok. Bizim cihazlarda problem dicem 5. günü daha.sen bunlari denedigine eminmisin kardes.
Eminim hocam denedim. Oynuyorum da hepsini en azından oynadım yani bi süre. Wi-Fi'den dosya çektiğinde böyle bi problem olmaması lazım :S
Rica ederim :)
backstabı galaxy s wifi 5 de denedim sonuç olumlu.diğerlerinide deneyeceğim.emeğine sağlık
İnş açılır hocam :) iyi oyunlar
İyi forumlar.