Acil Satılık Nokia X6-00 (Öğrenciden acil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurgsli

onurgsli

Üye
    Konu Sahibi
Acil Satılık Nokia X6-00 (Öğrenciden acil)
Telefon satılmıştır.

hakan058

hakan058

Üye
herhalde bedava veriyosun kardeşim? fiyat göremedim de...

onurgsli

onurgsli

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Hakan bey, şimdi koydum fiyatı.

hakan058

hakan058

Üye
yanlış anlama sakın sadece uyarmak istedim, fiyatsız ilanlar rağbet görmüyor çünkü. hayırlı satışlar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
imkansız sataman kvk servisi nasıl olur da yapmaz garantili telefon be kardeş gönder değiştirsinler

onurgsli

onurgsli

Üye
    Konu Sahibi
Yolladım ve bu sonucu aldım.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
anladım hocam sağlık olsun umarım alıcı çıkar

KayraBey

KayraBey

Üye
Bunun sonucu falan yok arkadaşım.O telefon hafızayı ya görecek ya görecek.Var mı böyle bir saçmalık? Telefonda arıza olacak.Servis yapmaya çalışırsak tamamen bozulabilir diyecek ve bana geri gönderecek.Yıkarım o servisi başına.Alsın tamamen bozsun yenisini versin.Bence hiç satmaya uğraşma çünkü alacak olan biri çıkmaz bence.Git o telefonu ver servise ve yapsınlar.Sonra gel tekrar brda şansını dene.

krstnck

krstnck

Üye
Hocam yanlış anlamada bu fiyata sorunsuz olanları veriyorlar zaten çok temiz x6lara sorunsuzlara adamlar 350 istiyor bence satışın biraz zor..Acil dediğin gibi uyarayım dedim o telefonun edeceği max.250 lira..Hayırlı satışlar.

KayraBey

KayraBey

Üye
Hocam yanlış anlamada bu fiyata sorunsuz olanları veriyorlar zaten çok temiz x6lara sorunsuzlara adamlar 350 istiyor bence satışın biraz zor..Acil dediğin gibi uyarayım dedim o telefonun edeceği max.250 lira..Hayırlı satışlar.

Katılıyorum.Kimse arızası olan bir telefona bu parayı vermez.

onurgsli

onurgsli

Üye
    Konu Sahibi
hocam yapmayın ya telefona 200 Tl masraf yaptım zaten :P

onurgsli

onurgsli

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 280 TL'ye inmiştir.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bazı Arkadaşların da Söylediği Gibi Bu Cihazın Eğer Garantisi Varsa O Sorunu Halletmek Zorundadırlar..Sana Geri Gönderip Yaparsak Tamamen Bozulabilir Demek Ne Oluyor Anlamış Değilim İnan Şuan Çok Şaşkınım..Sen Bu Cihazı Paranla Almışsın Ve Bu Cihazın Şuanda Garantisi Var..Cihazı İlk Aldığından Beri Bu Sorun Varmı Yok mu Bilmiyorum Ama Ne Olursa Olsun O Sorunun Çözülmesi Gerekir..Siz Gereken Tepkiyi Göstermezseniz Eğer Size Cihazı Geri Gönderip Eğer Yaparsak Tamamen Bozulabilir Derler İşte..Bana Kalırsa Hakkınızı Arayın Derim Ve Şuanda Sizin Bu Olaya Tepki Göstermemeniz Beni Çok Şaşırtmış Durumda..

onurgsli

onurgsli

Üye
    Konu Sahibi
Telefon satılmıştır, teşekkürler yorum için telefon hasarlıydı garantide 200 TL masraf açtığı için hafızayı görmüyordu.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kaça gtti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...