Galatasaray'a ŞOK ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray'a ŞOK ..!

Galatasaray'ın, Denizlispor'a 1.5 milyon dolar teşvik primi verdiği iddiası üzerine eski başkan Adnan Polat hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat'ın, 7 yıla kadar hapsi istendi.

Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat'ın, 7 yıla kadar hapsi istendi.

Galatasaray'ın, Denizlispor'a 1.5 milyon dolar teşvik primi verdiği iddiası üzerine eski başkan Adnan Polat hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Savcılık, Polat’ın Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'a ödendiği ileri sürülen 1 milyon doların hangi amaçla ve nereye harcanmış olduğunun ikna edici bir makbuz ve belgeyle tespit edilemediği gerekçesiyle dava açtı.
Adnan Polat'ın hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak suçundan 7 yıla kadar hapsi istendi.
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, M.Bülent Tulun’un, Adnan Polat’a hitaben yazdığı mektup da yer aldı. Polat'ın İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

• Beğen
Tepkiler: yutkun

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
galatasaray lafı geçince bize çamur atmaya çalışmayın deniyordu sütten çıkmış akkaşık olayı hayırlısı :)

• Beğen
SHS

SHS

Üye
daha ispatlanan bişey yok

arslansem

arslansem

Üye
1,5 az değil mi :ehe

• Beğen
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
haber yazan arkadaşlar, haberin yer aldığı asıl kaynağını yazarsanız daha iyi ve inandırıcı olur.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Daha ortada kesinleşmiş bir karar yok sadece dava açılmış
Arkadaşım şu verdiğiniz habere birde kaynak belirtseniz çok daha iyi olacak

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kaynak : NTVSPOR . . .

India

India

Üye
tüh aziz yıldırım keşke bunları da görseydi

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
beyler türkiyeye bu işleri öğretenleri eski bjk yöneticisi söylemişti.Adamlar uluslararası çalışıyorlarmış bunu da Ahmet Çakar demişti.:D

Kısacası geçen sene Gs'nin bu işlerde olmaması küme düşmeme mücadelesi vermiş olmasıdır(Gerçi ben küme düşmemek içinde bazı şeyler yapabileceklerini düşünüyorum ya neyse)

Kısacası kendilerini uzaydan geldik diyerek biz çok temiziz biz hacı şakirle yıkanıyoruz falan diyenleri şimdi görelim.Gerçi Aziz Başkanın izlettiği Sturm Graz maçı bile herşeyi açıklıyordu.Şaşırılacak birşey yok

----------Eklendi @ 14:41:47 ---------- Yazıldı @ 14:39:54 ----------

Şerefli ikincilik lafını Süleyman Saba Gsle olan mücadelelerinden sonra söylemişti.Malatyaya giden doğanları yaşları ufak olan arkadaşlar bilmez.8-0ları da bileceklerini sanmıyorum

• Beğen
turker10

turker10

Üye
eyvahhh bizde şike yapmışız acaba küme düşürüler mi bizi de ?????

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım'a atıp tutanlar , şimdi neden yorum yapmazlar merak ediyorum ..!

greenmile

greenmile

Üye
bunlar böyledir,sanki aziz yıldırım hüküm giymiş gibi suçlarlar,kendilerine geldi mi ortada bişey yok derler.Adını sen koy artık

arslansem

arslansem

Üye
2006 Dünya Kupası'nda gruptan çıkmak için 2 takım berabere kalmıştı.Şike yapmışlar beyler duyan oldu mu? :ehe Aziz onu da izlettirmiş savcıya :ehe

• Beğen
Tepkiler: turker10
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Artık ona buna saldırmayı bırak Semihcim ...Konuyla alakalı yorum yap lütfen ..:ehe

greenmile

greenmile

Üye
2006 Dünya Kupası'nda gruptan çıkmak için 2 takım berabere kalmıştı.Şike yapmışlar beyler duyan oldu mu? :ehe Aziz onu da izlettirmiş savcıya :ehe
sen sturm graz maçında oynanan oyunu normal karşılıyorsan konuşmaya gerek yok zaten

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Meğer Adnan efendi, "Saat Kaç !" derken, Saati 1,5 Milyon dolara almışta haberimiz yokmuş :) Bu arada ; Alıntı ..! 3 Temmuz Günü Fenerbahçeyi Yerden Yere Vuran ŞEREFLİ (!) Basın, Adnan Polat'ın Yediği Halttan Neden Hiç Bahsetmiyosun? YORUMSUZ ...! Şimdi gözler Ümit Karan'da ... Bilindiği üzere "içeriden" gönderdiği mesajda "Konuşursam 2006 şampiyonluğu gider" demişti ... HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN ...;)

Consul9

Consul9

Üye
Ya bilmiyorum vermiş mı vermemiş mı de Fb niz küme düşecek durumdaki Denizli'yi yenememiş, ne oldu Denizli oyuncuları o parayı aldı da Barça gibi mı oynadı?İnsanin aklina baska seyler gelmiyor degil..Zaten vermişse eğer, biz mahkeme onunde, şike yapan bir baskanı alkıslamayiz.Ortada kayıp 1 milyon var şoför falan birseyler yazıyordu.Bilmiyorum bekleyip sonucu hep beraber göreceğiz..

arslansem

arslansem

Üye
Artık ona buna saldırmayı bırak Semihcim ...Konuyla alakalı yorum yap lütfen ..:ehe
Arkadaş maç örneği verdiği için öyle söyledim Alicim.Suçlu olan cezasını çeksin diyoruz en başından beri.Adnan Polat'ta bu işlere bulaşmışsa gerek kendisi gerek kulübümüz gereken cezayı alsın

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Konu oldukça riskli üye ve moderatör arkadaşlardan temkinli olmalarını rica ediyorum.Konuya gelince, bu gibi olaylar hemen hemen her kulüpte vardır. Sadece birilerinin ortaya çıkmasının vakti gelmiştir

arslansem

arslansem

Üye
sen sturm graz maçında oynanan oyunu normal karşılıyorsan konuşmaya gerek yok zaten
Diğer konuda salladığımı iddaa ettin ya şimdi sen alasını yaptın.Ben 10 yılı aşkındır takımımın maçlarını izliyorum nerede ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Sturm Graz maçı 86.dakikada 2-2 oldu ve 90+ dan sonra top çevirdiler.Grupta diğer maçta aynı saatte 21:45'te başlamıştı o da 2-2 bitti.İki takımdan biri gol atsa biz elenecektik.Aynı dakikalarda oynanan maçın neyin şikesini yapacağız?İşinize bakın hadi

• Beğen
Tepkiler: India
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...