Galatasaray'a ŞOK ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turker10

turker10

Üye
Hala anlamış değilim denizli maçına 1,5 milyon verildi de denizli gs ye yenildimi ????? söz konusu olay 1,5 a bağlanıyorsa 1,5 primi alan takım rakibi yenebiliyosa süper oynaya biliyorsa aziz başkanda para çuvalla 34 maça kendi takımına bu parayı teşvik olarak verse 45-50 milyon dolar yapar 102 puanla tüm maçlarını kazansa olmaz mı ????? oynanan maç gs denizli değilki hemde küme düşme son maçı olan denizli ile şampiyonluk maçına çıkan fenerbahçe siz olsanız pirim verirmisiniz.... durum buysa ben olsam fb ye gs ye ceza vermem denizlili futbolcuları kendini düşünmeyip takımını düşünmeyip parayı düşündükleri için idam ederim......:hmmm

• Beğen
Tepkiler: India

arslansem

arslansem

Üye
Boşverin arkadaşlar acıları büyük kendi hatalarını örtbas edip yön değiştiriyorlar.Aziz kendi acısından başkalarına saldırıyor.Ona inanan fenerlilere acıyorum :ehe yani şu maç örneği harbi komedi yahu maç son dakikalarda 2-2 olmuş diğer maçtan bir gol gelse eleneceğiz şike yaptık öyle mi :ehe ilahi Aziz :ehe geçecek yakında merak etmeyin

greenmile

greenmile

Üye
Diğer konuda salladığımı iddaa ettin ya şimdi sen alasını yaptın.Ben 10 yılı aşkındır takımımın maçlarını izliyorum nerede ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Sturm Graz maçı 86.dakikada 2-2 oldu ve 90+ dan sonra top çevirdiler.Grupta diğer maçta aynı saatte 21:45'te başlamıştı o da 2-2 bitti.İki takımdan biri gol atsa biz elenecektik.Aynı dakikalarda oynanan maçın neyin şikesini yapacağız?İşinize bakın hadi

hadi ya diğer 2 takımın hakkı diye birşey yok zaten değil mi?O zaman ligte kalmayı garantileyen her takım ortada para falan olmasada maçı versin bilerek,isteyerek belli bir takıma,çoğu takım başkanı 3 büyük kulübün kongre üyesi falan salsınlar x takıma.. var mı böyle bir mantık

arslansem

arslansem

Üye
Bilmem sizin başkana sormalı var mı? :ehe
Ben yazacağımı yazdım birader.İsteyen istediğine inansın.Şike diyen kendi haline baksın :bye2:

• Beğen
Tepkiler: turker10
turker10

turker10

Üye
Bilmem sizin başkana sormalı var mı? :ehe
Ben yazacağımı yazdım birader.İsteyen istediğine inansın.Şike diyen kendi haline baksın :bye2:

msjın hoşuma gitti epey güldüm bide el sallamışsın :ehe
:kop::ehe
:ehe

• Beğen
Tepkiler: arslansem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...