Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Web browser da sorun var yer imleri geri ve diğerleri arada bir çalışıyor.

bende bi sorun yok şuan zaten mobilim . Aylar önce yakın arkadaşıma maxipower atmşıtım . Onun kinde de aynı sorun vardı . Ama bende yoktu . İlginç öyle degilmi :hmmm kullandıgın temadan olabilir belki :hmmm

IdontKnoW

Üye
ilginç bir sorun beta3 ü ilk kurduğumda batarya 3 çubuktu yavaş yavaş arttı ve şimdi tamamen doldu?

rqm2009

Üye
Kardeşim, Beta 3'e hiçbir program gömmeden tekrar flaşla ve tekrar ovi haritaları aç ve sürümüne bak.

----------Eklendi @ 19:57:21 ---------- Yazıldı @ 19:52:46 ------
zaten öyle yaptım ama kar etmedi. ayrıca fwye herhangi bir program gömmedim.
neyse, ben çözdüm sorunu. aynı sorunu yaşayanlar da mesajıma bakıp çözebilirler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ilginç bir sorun beta3 ü ilk kurduğumda batarya 3 çubuktu yavaş yavaş arttı ve şimdi tamamen doldu?

Sistemleri tersine çevirdik. Pil boşalacağına doluyor :ehe İlginç bir durum gerçekten.

anılbaran

anılbaran

Üye
hayırlısı :)

Erken55

Erken55

Üye
bende bi sorun yok şuan zaten mobilim . Aylar önce yakın arkadaşıma maxipower atmşıtım . Onun kinde de aynı sorun vardı . Ama bende yoktu . İlginç öyle degilmi :hmmm kullandıgın temadan olabilir belki :hmmm
Dediğin gibi oldu başka tema yükledim sorun düzeldi:)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
canım T.C.K'nın danışmanı olmak istedi :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ne biliyim aklımdan öyle geçti :D size ikide bi sorular geliyo ya bunu nasıl yaparım ne zaman çıkacak filan. işinizi bırakıp onlarla uğraşıyosunuz.

anılbaran

anılbaran

Üye
ne biliyim aklımdan öyle geçti :D size ikide bi sorular geliyo ya bunu nasıl yaparım ne zaman çıkacak filan. işinizi bırakıp onlarla uğraşıyosunuz.

benim işim bu zaten başka işim yok maxicep benım hayatım :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:D cfw yapmıyomuydun sen ? neyse yaz aylarında kendimin danışmanı olurum :hih:

kmesne

kmesne

Üye
Bet 1 ve 2 yi kurmamıştım yeni versiyonlar gelsin bekledim beta 3 ü şimdi kurdum da hiç bir program gömülü değilmi ?

RomPatcher bile yok yani herkesde mi öyle bir tek bende mi Hiç fazladan bir program göremiyorum

RomPatcherdaki open4all yaması sayesinde daha iyi temizlik yapabiliyorduk şimdi olmayacakmı ?
----------Eklendi @ 22:11:03 ---------- Yazıldı @ 22:08:24 ----------

Birde acaba açılıştaki bayrağı değiştirip kendimize özel bir resim koyabiliyormuyuz ?

RomPatcherdaki open4all yaması sayesinde daha iyi temizlik yapabiliyorduk şimdi olmayacakmı ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
herkeste öyle. Beta bu sanırım o yüzden :D

kmesne

kmesne

Üye
Peki open4all yaması vb yamaları kullanamayacakmıyız ? ve Birde şu açılış resmini değiştirmek için resim seç dedim görüntü yok dedi oysa 40 tan fazla duvarkağıdım var

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
rompatcherı yüklersen neden olmasın ?

anılbaran

anılbaran

Üye
:D cfw yapmıyomuydun sen ? neyse yaz aylarında kendimin danışmanı olurum :hih:

peyki :)

----------Eklendi @ 22:19:37 ---------- Yazıldı @ 22:19:16 ----------

Bet 1 ve 2 yi kurmamıştım yeni versiyonlar gelsin bekledim beta 3 ü şimdi kurdum da hiç bir program gömülü değilmi ?

RomPatcher bile yok yani herkesde mi öyle bir tek bende mi Hiç fazladan bir program göremiyorum

----------Eklendi @ 22:11:03 ---------- Yazıldı @ 22:08:24 ----------

Birde acaba açılıştaki bayrağı değiştirip kendimize özel bir resim koyabiliyormuyuz ?

özelden cevap verdim

kmesne

kmesne

Üye
Aynı olay Duvarkağıdı ve resim tarayıcı için de geçerli Resimleri görmüyor ??

Üst Alt