5800 ımı satıp nokia 603 almak istiyorum. Acil yorumlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut_17

Üye
    Konu Sahibi
5800 ımı satıp nokia 603 almak istiyorum. Acil yorumlarınızı bekliyorum
c6 cfw si yüklü 5800 ımı satıp üzerine biraz da para koyup nokia 603 almayı düşünüyorum arkadaşlar. Sizce nasıl bir düşünce. Durumum gereğince alabileceğim maximum telefon 603. fikirlerinizi beekliyorum.

kaptannova

Üye
603 güzel telefon. 5800 dan sonra tofaştan inip audiye binmek gibi bişey olucaktır. 1Ghz işlemci, clearback ekran falan filan.

ama androidli telefonlara da bakmanı öneririm.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
603 te görüntülü görusmeye yarayan ön kamera yok

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence Androide bak derim evet 603 1ghz ama üstünde gpu yok doğru düzgün hd oyun oynayamazsn

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bence Androide bak derim evet 603 1ghz ama üstünde gpu yok doğru düzgün hd oyun oynayamazsn

603'ün gpu'su 1000 liralık androidlerde yok ne diyosun kardeş :kop:
Sakın fikir degistirme hemen al derim 603'ü.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gpu yok deyip yanıltmayın arkadaşı artılarını eksılerını söylemek yeterlı

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
603'ün gpu'su 1000 liralık androidlerde yok ne diyosun kardeş :kop:
Sakın fikir degistirme hemen al derim 603'ü.

Ne 1000 liralığı kardeşim 1500 liralık telefonlarda yok o GPU :D

Ayrıca 603 fiyatına alabileceğin android telefon Galaxy Ace'dir ki Android'ten tiksinirsin o telefon ile.Aynı yorumu günde 30 kere yazıyorum Android telefon alacaksan 1 ghz üstü 700 MB üstü alacaksın.Ace'nin (android symbiandan kat kat işlemci kullanmasına rağmen) işlemcisi daha az 603'ten.603'te çalışan symbian'ın stabilliğini Ace'de asla bekleyemezsin.HD oyun konusuna gelirsek neredeyse yeni çıkan hiçbir HD oyunu açmıyor açtıklarıda ölümüne kasıyor.Yani oynayacağın oyun sayısında öyle mükemmel bir fark yok.Hatta 603'te oyunu daha akıcı daha keyifli oynarsın.603 konusuna gelirsek ön kameranın pek sorun olmadığını düşüneceğim (Türkiyede pek yaygınlaşmadığından) güzel bir telefon.Birde yanlış hatırlamıyorsam kamerası 5 MP.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt