Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia c7 video sorunu yardım beyler...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mekansizcapkin
Üye
Konu Sahibi
Nokia c7 video sorunu yardım beyler...
arkadaşlar symbian belle işletim sistemini kurdum hiç bi sorun yok fakat, internetten video izleyemiyorum ,youtube den izleniyo ,mesela star kanal d falan bağlanmıyo internetten izlenmiyo ,hattım avea annada böle bi sorunum yoktu
moderatör2475
Üye
aynı sorun bendede var nokia club be göturdum oradan flashladılar düzelmedı herkezde öyle GALİBA
ere06
Üye
aynı sıkıntı bendede var ne yapacaağımı bende bilmiyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin
bende de c7 var ancak anna. belle ye cevirmeyin eger öyle bi sorun varsa tekrar anna ya cevirin c7 anna ya göre uyarlanıştır. nokia güncelleme programından usb takın bilgisayara ve symbian anna ya cevirin ve atabiliyosanız flash atın
bende de c7 var ancak anna. belle ye cevirmeyin eger öyle bi sorun varsa tekrar anna ya cevirin c7 anna ya göre uyarlanıştır. nokia güncelleme programından usb takın bilgisayara ve symbian anna ya cevirin ve atabiliyosanız flash atın