Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
saf port 58 yükleyen var mi hiç ? Ben modladim kamera ile ilgili bir işlem yapmadım kamera 3.2 seçeneği yok en fazla 2 megapixel görüntü kalitesi var .böyle sorunla benden başka karşılaşan kişi var mi. 58 kullanıcıları

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya büyük harflerle birşeyler yazacağım. Bu konunun bir CFW olmadığını herkes bilmeli. Sadece modderler için temiz port.

morfrap

morfrap

Üye
Konuya büyük harflerle birşeyler yazacağım. Bu konunun bir CFW olmadığını herkes bilmeli. Sadece modderler için temiz port.

teşekkürler kardeşim. Lakin biz bilmediğimiz için böyle kurduk telefona:) saf halini yani

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öğrenmiş oldun :oke:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardeş biliyorum da ben benim gibi karşılaşan var mi diye sordum sadece bilgi amaçlı :) sıkıntı yok kendi çapımda mod yapabiliyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
V41 sadece görsel. Şuan telefonun V60 versiyonuna sahip :oke:

besan71

besan71

Üye
arkadaşlar bende bu fw'yi 5800ime yükledim. Yanlız menü tuşu ışığı ekranı kilitlememe rağmen sürekli yanık kalıyor. Nedendir aceba ?

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
abi harika olmuş elinesağlık tek kusuru resimleri karışık gösteryor 5800 v60.0.003 te denedim n8 iconu başlat menüsü rescurte/gird/ cl kılasörde 4x4 ve 4x3 meneüde eklersen seviniriz zevk meselesi bende buyum işte kusuruma bakma

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
kardeşim suan senin multi cfw en yüklü ve v40.03 ama ben temiz portla calısmak istiyorum o da v40.02 sorun olurmu ?

----------Eklendi @ 10:27:21 ---------- Yazıldı @ 10:23:35 ----------

bundaki rofs u multi cfwdeki core udayla flaslasam bide rofsdaki not belgesini v40.03 yapsam olur mu :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bahsettiğin v40.3'ü ben X6 ile karıştırmışım. O yüzden 40.3 yazmıştım. Normalde versiyon yine 40.2 dir. Rofsta edileme yapabilirsin.

IdontKnoW

Üye
bu konudaki portun orjinal c6 firmware ine göre bir eksiği varmı? orjinalinde olupta bu konudaki portta olmayan yada çalışmayan bir özellik varmı? çünkü sadece modder lar içindir yazmışsınız , ben şuan kullanıyorum şimdilik memnunum

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
ben zaten x6 dan bahsediyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu konudaki portun orjinal c6 firmware ine göre bir eksiği varmı? orjinalinde olupta bu konudaki portta olmayan yada çalışmayan bir özellik varmı? çünkü sadece modder lar içindir yazmışsınız , ben şuan kullanıyorum şimdilik memnunum

Hayır o yönden eksiği yok. Fakat hataları mevcut.

ben zaten x6 dan bahsediyorum

Tamam X6 için 40.2 versiyonunu kullanacaksın. Yani yanlış yazım olabilir ama versiyon 40.2 dir. 40.3 5530'undur.

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
tamam kardesim isin rast gelsin :)

----------Eklendi @ 14:12:45 ---------- Yazıldı @ 13:16:07 ----------

widget lerin etrafındaki çerceveyi nasıl kaldırdın :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bunda mı?

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
bunda degil multi de de tamam mod paketinde varmış etrafındaki cerceveyi kaldır diye :)

IdontKnoW

Üye
Hayır o yönden eksiği yok. Fakat hataları mevcut.

Tamam X6 için 40.2 versiyonunu kullanacaksın. Yani yanlış yazım olabilir ama versiyon 40.2 dir. 40.3 5530'undur.
Görüşmeden sonra menü ışığının yanık kalması haricinde bir hataya rastlamadım oda menu tuşuna basınca sönüyor..bilmem gereken öenmli bir hatası varmı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Senin rastlamayacağın hataları söyleyip portu kötülemek istemem. Kullanmadığın özelliklerde hata varsa seni ilgilendirmez zaten :oke:

Üst Alt