Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
beta 3 son versiyon mu olacak ultimate çıkacak mi

abrekabrek

Üye
su hatalar giderilirde cok saglam iş cıkarmışsınız helal olsun. kullandıgım en iyisi. teşekkürler.

x-scarface

x-scarface

Üye
beta2 sohbet ilk qirismde acıldı sonra yükleniyor.. da kalıyor acılmıyor bu sorun tek bendemi yoksa qenel hatamıdr cözümü var mı üstad

Symbianize

Symbianize

Üye
Kullandığım en hatasız CFW günde 1 cfw değistiriyodum 2 haftadır kullanıyorum RDS radyo çalışmıyo gerçi 2,5 senedir kullanıyorum teli radyoyu açmadm hiç(internet radio kullanıyorum)
bide şarj sorunu var tabi bu her cfwde var elinize sağlık

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
beta 3 ne durumda çıktı mı ben biraz bayadır uğramıyorumda :)

----------Eklendi @ 22:21:38 ---------- Yazıldı @ 22:20:15 ----------

Kullandığım en hatasız CFW günde 1 cfw değistiriyodum 2 haftadır kullanıyorum RDS radyo çalışmıyo gerçi 2,5 senedir kullanıyorum teli radyoyu açmadm hiç(internet radio kullanıyorum)
bide şarj sorunu var tabi bu her cfwde var elinize sağlık
forumda gördüğüm en küçük kişisin benden sonra :D siteye üye olduğunda 10-11 fln mıydın o yaş doğru mu :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Beta 3 Pazar günü, gün içerisinde yayında olacaktır.

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
yarın akşam pc mde bayram var ne güzel çok seviyorum :)

----------Eklendi @ 22:43:42 ---------- Yazıldı @ 22:43:09 ----------

:tşk:

Ali Emre Çirik

Üye
anna ikonlusuda gelecek mi bide tahminen saat kaç gibi çıkar ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anna ikonlusuda gelecek mi bide tahminen saat kaç gibi çıkar ?

Anna ikon destekli temayı siz yükleyeceksiniz. Görsellikte bir değişim yok. Saati belli olmaz. Hazır olduğunda linkler konuya eklenecektir. Sabahtan akşama kadar vakit verebilirim.

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
Anna ikon destekli temayı siz yükleyeceksiniz. Görsellikte bir değişim yok. Saati belli olmaz. Hazır olduğunda linkler konuya eklenecektir. Sabahtan akşama kadar vakit verebilirim.
sizi çok desteklemek istiyorum aslında ama şöle elimizde para olsa paypal maypal yok işte :) anca indirerek destek oluyoz :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ekip adına. Kimi vardır yardım etmek ister elinden birşey gelmez, kimi de vardır ki elindekini vermek istemez.

Ali Emre Çirik

Üye
bu kötü oldu :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yarın evde olmuycam :off: keşke şimdiden atılsa bana :D

x-scarface

x-scarface

Üye
beta2 sohbet ilk qirismde acıldı sonra yükleniyor.. da kalıyor acılmıyor bu sorun tek bendemi yoksa qenel hatamıdr cözümü var mı üstad

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

sanırım sende :/ bu arada adın aykut neyse boşver. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aykut :kıskıs:

Üst Alt