Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
beta2 sohbet ilk qirismde acıldı sonra yükleniyor.. da kalıyor acılmıyor bu sorun tek bendemi yoksa qenel hatamıdr cözümü var mı üstad
Symbianize
Üye
Kullandığım en hatasız CFW günde 1 cfw değistiriyodum 2 haftadır kullanıyorum RDS radyo çalışmıyo gerçi 2,5 senedir kullanıyorum teli radyoyu açmadm hiç(internet radio kullanıyorum)
bide şarj sorunu var tabi bu her cfwde var elinize sağlık
batuhanbogatur
Üye
beta 3 ne durumda çıktı mı ben biraz bayadır uğramıyorumda
Kullandığım en hatasız CFW günde 1 cfw değistiriyodum 2 haftadır kullanıyorum RDS radyo çalışmıyo gerçi 2,5 senedir kullanıyorum teli radyoyu açmadm hiç(internet radio kullanıyorum)
bide şarj sorunu var tabi bu her cfwde var elinize sağlık
Anna ikon destekli temayı siz yükleyeceksiniz. Görsellikte bir değişim yok. Saati belli olmaz. Hazır olduğunda linkler konuya eklenecektir. Sabahtan akşama kadar vakit verebilirim.
Anna ikon destekli temayı siz yükleyeceksiniz. Görsellikte bir değişim yok. Saati belli olmaz. Hazır olduğunda linkler konuya eklenecektir. Sabahtan akşama kadar vakit verebilirim.