flv destekli videolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
flv destekli videolar
beyler yine benim telefonumda yeni bulduğum bir siten indirdiğim flv uzantılı videoları açamama gibi bir problem ile karşı karşıyayım yine diceksiniz senin telefon taka tuka :) neyse ben yinede sorunumu yazayım belki bi çözüm yolu vardır. telefonum nokia 6303 classic (yada 6303i classic tam hatırlamıyorm gerçi 2sinin arasında pek bi fark yok ama neyse) evet telefona indirdim bir video ancak flv uzantılı ve telefondan o videoy uaçınca desteklemiyor diyor. benim tel için bu videoyu açabilecek bir programınız varmı biliyormusunuz böyle birşey benimle paylaşırmısınız

asigsasi

asigsasi

Üye
flv nin en düşük çözünürlügünü indir 240 lık olanı onuda desteklemiyorsa demekki flash videoları kaldırmıyor telefon

• Beğen
Tepkiler: thedevils4
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hiç bilmiyorumda bu yazdıklarım yerine 3gp formatında video indiren bir site varsa ve bunu söylerseniz çok sevinirim

asigsasi

asigsasi

Üye
blueapple.mobi/

----------Eklendi @ 22:10:51 ---------- Yazıldı @ 22:09:58 ----------

tubidy.mobi/index.php

• Beğen
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunlar 3gp indiriyor :D Allah senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin tuttuğun altın olsun ;) çok saol kardeş

----------Eklendi @ 22:36:46 ---------- Yazıldı @ 21:17:33 ----------

kardeş bu verdiğin sitelerde anlamadığım tek şey var youtubedeki linklerden indirme yapıyor ancak en uzun video süresi 7 dakika 30 saat 1 saatlik youtube videolarıda var ancak onları bulamıyor başka bir site varmı bildiğin youtubedeki her türlü (1 saat lik filan) videoyu indirebilecek olan ama 3gp formatında

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

----------Eklendi @ 23:13:37 ---------- Yazıldı @ 23:10:30 ----------

cepizle.com/youtube/

----------Eklendi @ 23:16:12 ---------- Yazıldı @ 23:13:37 ----------

----------Eklendi @ 23:19:21 ---------- Yazıldı @ 23:16:12 ----------

mobtube.info/index.php

• Beğen
place3461

place3461

Üye
core player yükle site de var

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
core player yükle site de var

evet var ama sis uzantılı buldum jar uzantılısını bulamadım biliyorsan linkini verebilirmisn

----------Eklendi @ 09:36:39 ---------- Yazıldı @ 09:29:23 ----------

----------Eklendi @ 23:13:37 ---------- Yazıldı @ 23:10:30 ----------

cepizle.com/youtube/

----------Eklendi @ 23:16:12 ---------- Yazıldı @ 23:13:37 ----------

----------Eklendi @ 23:19:21 ---------- Yazıldı @ 23:16:12 ----------

mobtube.info/index.php

kardeşim çok saol ilgileniyorsun konuyla ancak bu verdiğin 4 sitenin hiç birisi 5 para etmez yanlıs anlama bunu bulamayanlarda var ancak benim aradığım bunlar deil bak söyle anlatayımhani youtubeye giriyorsunya arama yerine ne yazarsan yaz çıkar hatta 2 3 saatlik filmler bile çıkar part 1 part 2 filan işte o tür videoları 3gp formatında indirebilen bir cep sitesi lazım bir tane örnek veredyim bu adrese telden giriyor 56 dakikalık bir dizinin 1. partını indirebiliyorum youtubeden hangi videoya ulaşabiliyorsan aynı bu verdiğim sitedende ulaşabiliyorsun ve indirebiliyorsun ancak flv uzantılı işte bende aynen bunun gibi bir site arıyorum ancak flv yerine 3gp indiren böyle bir site biliyorsan konuya yazabilirmisn

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
youtubemyway.com/

----------Eklendi @ 19:21:14 ---------- Yazıldı @ 19:20:28 ----------

birde bu var fakat bu adresi pc den gir

----------Eklendi @ 19:24:09 ---------- Yazıldı @ 19:21:14 ----------

yukarıda verdiğim adreslerin hepside youtube deki videoların hepsini bulur ve indirir sadece bu sitelerde arama yaparken türkçe karakter kullanma

• Beğen
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
heh işte bu be güzel kardeşim bende aynen bunun gibi bir site arıyordum ancak pcden gir diyorsun ben pcden girdikten sonra her türlü videoyu her türlü formatta indiririm bana asıl lazım olan bu veya bunun gibi sitelere telden girip 3gp formatında indirme yapmak bu siteye telefondan giriş yapılmıyormu

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
şu an yok fakat bulursam paylaşırım

asigsasi

asigsasi

Üye
film indirmek istiyorsan bu site tam senlik cepten 3gp film indir harika bir site benden bu kadar

fullfilm.mobi/

• Beğen
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
film indirmek istiyorsan bu site tam senlik cepten 3gp film indir harika bir site benden bu kadar

fullfilm.mobi/

kardeşim tam benlik bir site seninde dediğin gibi bende aynen bunun gibi bir site arıyordum (böyle dedim diye bunun gibi başka site bulupta buraya yazmamazlık eteme :D) çok saol Allah razı olsun aynen bunun gibi birde dizi sitesi varsa elinde oda çok makbule geçer :)

----------Eklendi @ 19:04:02 ---------- Yazıldı @ 18:44:38 ----------

asigsasi verdiğin siteye pcden giriş yaptım ancak indir dediğim zaman anasayfaya yönlendirdi ve indirme başlamadı telefondanda giriş yaptığımda aynı sorun olurmu? ve mp4 indirme seçeneği olduğu için pcdende indirme yapmak isterim ancak indirme yapamadım pcye indirme yapmak için ne yapmam gerek bilgin varmı?

asigsasi

asigsasi

Üye
3gpdizi.com/index.php

----------Eklendi @ 19:08:48 ---------- Yazıldı @ 19:08:25 ----------

birde bunu dene

----------Eklendi @ 19:13:32 ---------- Yazıldı @ 19:08:48 ----------

fullfilm.mobi yi telefondan dene pc den değil

----------Eklendi @ 19:16:12 ---------- Yazıldı @ 19:13:32 ----------

sivaswap.wen.ru/2011/filmizle/1.html

• Beğen
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
abi bu 3gpdizi.com sitesi pcden girilmek istiyor en son yazdığın sivaswap da indirmeye tıklayınca banned filan yazıyo açılan pencerede

asigsasi

asigsasi

Üye
sistemsel sorunlar olabilir daha sonra tekrar dene yada pc den film dizi indirebileceğin bir çok site var eğer indirir sen elinde convert programı varsa 3gp ye çevirip telefona atabilirsin

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
abi dediğin gibi yapmayı biliyorum pcye film indirme sitesi çok var elimde dizi indirmede var convert programıda var hepsi var ancak bana telefona film dizi veya herhangi bir videoyu indiren bir site lazım işte :S seni de çok yordum ama kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...