thedevils4
Üye
telefondan internete girip video izleme
beyler bana bir arkadaşım önerdi bu telefonu youtubeye girip video izletiyor dedi nokia 6303i classic bende gittim aldım 430 lira verdim şimdi keşke bu siteye danışıp bir telefon alsaydım diyorum neyse konuya geleyim bu telefon m.youtube ye girip video açıyor ona bi lafım yok ama açtığı videoyı izleyen kişi izlediğinden hiç birşey anlamıyor videonun bazı yerlerinde karelenme oluyor rengarenk ve 1 2 saniyede değil bir çıkıyor 3 4 dakika sonra kayboluyo 2 dakika sonra yine çıkıyor hiç birşey anlamadım izlediğimden internette araştırdım android işletim sistemine denk geldim ilk önce bunun ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok eminim sitede vardır ancak onu arayıp bulacak kadar vaktim yok 2.si bu işletim sistemi benim nokia 6303i classic telefonuma yüklenebilinirmi 3.sü internette dolaşırken bu sistemi olupta youtubeden video izleyebilmek için ek bir pakete rastladım bu paket ile sorunsuz izlenebiliyormuşsun ne karelenme oluyomuş ne başka bişey (bu doğrumu) ve bu işletim sistemi benim telefonuma yüklenemez ise benim telefonumdaki bu kaynaklanan karelenme olayını ben nasıl çözebilirim ek bi uygulama yüklememmi gerekiyor yoksa telefonun ayarlarıyla oynamam gerekiyor eğer öyle ise hangi ayarlar veya hangi ek uygulama bunları bana anlatabilecek vakti bol yardımsever bir arkadaş arıyorum burda anlattıklarımı anlayıpta yardım edebilen olursa Allah ondan razı olsun