KiesUpdates Turkey S8500JVLA1/S8500OJVKA1

Sponsorlu Bağlantılar

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
beyler telefonumu çok seviyorum ne olursa olsun vazgeçmem ilk ve son akıllı telefonum olacak inş :) kendimi atarım telimi atmam :)

Bizde seviyoruz telefonumuzu ama destek verilmemesini sevmiyoruz :D
ML ile bada 2.0 yuklesen ne fayda adamlar türkiye için 1 adım dahi atmazken onu gec yeni gelen 1.2 bile sürekli reset atıyor
Biz bunun ıcın mı kies'den güncelledik cihazlari :D
Adamlar bada 2.0'ın tadını cıkarıyor biz sorunlu 1.2 lerle ugrasıyoruz (:
Beklemeye devam bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Skaptan

niecke

Üye
Bekle bekle sabır taşı çatladı artık. Bu pazar gidip bi sony ericsson xperia neo v yi inceleyeceğim hoşuma giderse elveda S8530 hoş geldin neo v. Bi daha da asla samsung söz konusu olmaz.

hcx21

Üye

her türlü yardıma acık bi forum dasın unutma her türlü konuda elimizden ne geliyorsa yaparız

saygılar
Hocam hertürlü yardıma açık diyorsun ama sana özel mesaj da attım foruma da yazdım günlerdir sorularıma cevap yazmış değilsiniz

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam hertürlü yardıma açık diyorsun ama sana özel mesaj da attım foruma da yazdım günlerdir sorularıma cevap yazmış değilsiniz

bi yanlışlık var o işte ben görsem yazarım gözümden kaçmıştır özelden attıgın msj konusunada bi ara hepsini şec diyerek yanlışlıkla sildim msj ları dostum herkes bilir burada beni herkese koşuşturuyoruz allaha şükür şimdi anlat bakalım nedir problemler

hcx21

Üye

bi yanlışlık var o işte ben görsem yazarım gözümden kaçmıştır özelden attıgın msj konusunada bi ara hepsini şec diyerek yanlışlıkla sildim msj ları dostum herkes bilir burada beni herkese koşuşturuyoruz allaha şükür şimdi anlat bakalım nedir problemler

Burdan aldığım yardımları inkar edemem tabi sizinde katkılarınızıda ama nedense NDrive hakkında nekadar soru sorduysam cevpsız kaldım.

Benim 1. sorum BADA 2.0 XXLA1 e Ndrive yi nasıl yüklerim burda güzel bir anlatım buldum ama hata alıyorumhttp://www.maxicep.com/bada-os-uygulama/ndrive-turkiye-spof-olmuyan-firmwareler-icin-19-505847.html
2. Sorum namaz vakti widgeti (578 3 uyumlu olanı buldum pc ye indirdim ama telefona yüklenmiyor wave II ye nasıl uyumlu hale getirebiliriz veya wave II için olanı nasıl buluruz)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burdan aldığım yardımları inkar edemem tabi sizinde katkılarınızıda ama nedense NDrive hakkında nekadar soru sorduysam cevpsız kaldım.

Benim 1. sorum BADA 2.0 XXLA1 e Ndrive yi nasıl yüklerim burda güzel bir anlatım buldum ama hata alıyorumhttp://www.maxicep.com/bada-os-uygulama/ndrive-turkiye-spof-olmuyan-firmwareler-icin-19-505847.html
2. Sorum namaz vakti widgeti (578 3 uyumlu olanı buldum pc ye indirdim ama telefona yüklenmiyor wave II ye nasıl uyumlu hale getirebiliriz veya wave II için olanı nasıl buluruz)
konu hakkında küçük bi çalışma yapıp sana gereken yardımı yapacagım kardeşim

hcx21

Üye

konu hakkında küçük bi çalışma yapıp sana gereken yardımı yapacagım kardeşim

Skaptan, sizin konu hakkındaki KÜÇÜK çalışmanız henüz bitmedimi? Acaba nezaman bitecek ?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skaptan, sizin konu hakkındaki KÜÇÜK çalışmanız henüz bitmedimi? Acaba nezaman bitecek ?

kusura bakma sana yazmayı unuttum ama yapılan tüm yöntemlerin sonuçlarına baktım hepsi olumsuz

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki buna (wave II) Navigasyon yüklemek için hiç bir çare yokmu ??

bu işlemleri yap bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki burada yazacağım bilgiler burada arkadaşlarımızın açmış olduğu 3 farklı konudan toparlamak sureti yapılmıştır.. Açılan konularda ya sonuçsuz kaldığı yada tam olarak çalışmadığı gibi yorumlar yapılmıştır. Bende 3 farklı konuyu birleştirerek kendi kullandığım wawe 2 Bada 2.0 fw sürümlü telefonumda sonuca vardım. Hem ndrive10 hemde ndrive11 telefonumda kullanabiliyorum.

Tekrar yazıyorum aşağıda yazacaklarım farklı konulardan alıntıdır....

Rar şifreleri ....: dragondurul

Aşama 1......:

Öncelikle İspanya Kies'inden NDrive (Fin Promo) 'yu telefonun ayarlarından yükleme yerini hafıza kartı yaparak yükleyin..

1)
[Harita ve Lisans Dosyaları Ayni İndirme Linki İçersindedir Tekrar Tekrar İndirmeyin]

1.1) : Waveyi Yığın Bellek Modunda Bilgisayara Bağlıyoruz
1.2) : Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data
Klasorüne indirdiğimiz Lisans Dosylarını Yerleştiriyoruz Ve Değiştir Diyoruz

2) :

2.1) : İndirdiğimiz Yama Dosyası İçindeki Dosyaları Kopyalıyoruz

2.2) : Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data/NDrive
Klasörüne Kopyaladığımız Yama Dosylarını Yapıştır Ve Değiştir Diyoruz

3.1) : İndirdiğimiz Map (Harita) ve Lisans dosyasınından içinden Maps Dosyasını Kopyalayıp

3.2) : Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data /
NDrive / Maps Klasörüne Kopyaladığımız Map(Harita) Dosylarını Yapıştır Diyoruz.

3.3) : Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data / NDrive / Maps
Klasöründe Yanlız TUR.map ve WORLD.map Kalacak Şekilde Diğer Harita Dosyalarını Siliyoruz

Bu arada buda ses dosyası:
ses dosyasını / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data / NDrive /Voice
içine atıp settings ten Türkçe'yi seçiyorsunuz.

Burada arkadaşımızın vermiş olduğu haritanın sürümü eskidir... Eğer ndrive10 güncel harita ile kullanmak istiyorum derseniz..
Tur v2.18 – 2010.12 haritasını (Bu adresten indirebilirsiniz. )

Aşama 2........:

İran hesabı olmayan arkadaşlar için arkadaşımız forumda paylaşmış buna dayanarak mail ve şifresini buraya yazıyorum

mail....: [email protected]
şifre...: ferhat

1. İran APPS ında yeni bir e-mail adresi kullanarak hesap açın.(Kullanmadığınız yada uyduruk bir hesap olabilir.Ayrıca e-mail ve şifrenizi bir yere kaydederseniz daha sonra bu hesapla tekrar İran APPS ına giriş yapıp yeniden indirdiğiniz programları indirebilirsiniz.)
2. Telefonunuzun Ayarlar-Genel-Yükleme Konumunu Hafıza kartı olarak belirleyerek Usb data kablosu ile bilgisayarınıza Kies modda bağlayınız.Samsung Navi İran (Ndrive 11) programını indirin. Telefonu bilgisayar bağlantısından çıkartın.Programı çalıştırmayın.

3. Verilen linkten .rar uzantılı Ndrive 11 e lisanslama yapacağımız dosyaları indiriniz.

İçerisindeki Turkiye Haritası en son haritadır.rar uzantılı dosyayı bilgisayarınıza masaüstüne çıkarın.

4. Telefonunuzdan Ayarlar-Bağlantılar-Usb Yardımcı Uygulamalarından Yığın Belleği seçerek telefonunuzu Usb data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.

5. Bilgisayarınızdan telefonun Hafıza Kartını gösteren sürücüyü açarak,
Others-__@@bada_applications@@__yolun u izleyerek
pbe461664n dosyasını (NDRIVE 11) açınız.Bu konumda İndirmiş olduğunuz eklenti dosyalarından DATA dosyasını sürükleyip bırakınız.Çıkan soruya Hepsine Evet deyip tamamını kopyalayınız.
Yine .rar uzantılı dosyadan çıkardığımız,

navigation.chc
navigation.lic
navigation.oe

Dosyalarını
Others-__@@bada_applications@@__ pbe461664n-Data yolunu izleyerek yapıştıralım.Çıkan sorulara evet diyelim.

ndri3.ndr --------- (BU DOSYA LİSANSLAMA DOSYASIDIR.YÜKLEMEZ İSENİZ HARİTA LİSANSSIZ OLUR,ÇALIŞMAZ.)

adlı dosyayı,

Others-__@@bada_applications@@__ pbe461664n-Data-Ndrive-Data yolu izleyerek yapıştıralım.Çıkan soruya evet diyelim.

Burada arkadaşımızın tek hatası var rar dan çıkan lisans dosyası ndrive11 Türkiye haritası için uygun olmuyor... Çünki başka telefonlar aracılığı ile alınmış olan lisanslar sizin telefonunuzda aktif olmayacaktır. Burada size hem ndirve10 hemde ndrive11 i kurmuş olduk. Son bir işlemimiz kaldı.

Aşama 3..........:

Telefonun internet bağlantısını yapın ve Ndrive 11 uygulamasını çalıştırın.
Ekranda çıkan
No Yes
seçeneğine
Yes

Downloading ekranının sonuçlanmasını bekleyin.
Çıkan ekrana
You are about to download 62.07 Mb. (bazen 57.35 Mb.de çıkabilir.)
No Yes
seçeneğine
Yes

Checking pats… ekranının sonuçlanmasını bekleyin.
Çıkan ekrandan
Türkçe (Melahat) seçin ve alttaki arapça yazıya basın.

Telefonunuzu yığın bellek modunda tekrar bağlayın ve

\Others\__@@bada_applications@ @__\y0250j52st\Data\NDrive\dat a
Klasöründeki
ndri3.ndr (Aktif etmemizi sağlayacak dosya)

dosyasını
\Others\__@@bada_applications@ @__\pbe461664n\Data\NDrive\dat a
Klasörüne kopyalayın.

Ndrive 11’i çalıştırın. Satın aldıklarınızı aktarmak istiyor musunuz seçeneğine
Hayır
Menü-Benim NDrive’m-Hakkında-Haritalarım-Türkiye-Göster

Yukarıda yazdıklarımın çoğu diğer konulardan alıntıdır... Sadece kırmızı ile yazılı olan kısımlar bana aittir. Emeği geçmiş tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Umarım başaramayan arkadaşlar için çözüm olur....

(alıntıdır eger işe yararsa konusunu açaçagım)
ozi969 a teşekkürler kendi cihazında denemiş ve olumlu sonuç almış

Üst Alt