Göbekten Kurtulmak Mümkünmü?

Sponsorlu Bağlantılar

systemexp

Üye
    Konu Sahibi
Göbekten Kurtulmak Mümkünmü?
Arkadaşlar benim uzun yıllardan beri biraz göbek var,bundan kurtulmak istiyorum,ne gerekiyorsa yapıyorum,spor,diyet olmuyor,kilo alırkende verirkende tüm benden de eşit çıkiyor,nedense göbek gitmiyor,yas 27,bundaan nasil sağliklı olarak kurtulurum,hatirliyorumda bizim bii değerli diyetisyenimiz vardı ,biraz bilgi verirseniz seviinirim,teşekkürler...
Kod:
konuya moderatör cevabı: bu konuya en iyi a21a abimiz cevap verir 
tabi doktor kontrolü olmadan fikir vermek yanlış
ama göberk çevresindeki kaslar çalışmalı buda ancak gerekli egzersiz aletleriyle mümkün olur 
Exalans

Exalans

Exalans

Üye
cevabın işinize yaraması sanırım biraz zaman alır

ouSahin

ouSahin

Üye
babamdada war o da şikayetçi Türk kası :D Selman abidede Ercan Abidede war :lol:ehe

Exalans

Exalans

Üye
ercanın pek şikayet ettiğini duymadım ama :)

hasan_ali

Üye
Bendede var göbek ama onunla barışığımdır :)

ouSahin

ouSahin

Üye
ercan abinizle ve selman abinizle alay edin sizdede olursa görürsünüz :oley:lol

sanmıorum bende olcagını :D:D çoq zayıfımm :( inş. olmaz :D:D

çoq zayıfım derken ip gibi deqilim:D

Ercan abi sanırım tedavide gelemio ki :D qelse cvbını werirdi

Selman abii şimdi laf sokar zaten:D

a21a

a21a

Emekli Yönetici
yettim gari:)

hemen cevap vereyim: kişisel olarak hiçbirimizin vücut yapısı ,çalışması fiziki özellkleri birbirimizin aynısı değildir. mesela kimimizin burnu büyük kimimimizin gözleri yeşil vb kimimizin ise göbek kısmında kilolu olmadığı halde yağ dokusu fazladır. zayıflasakta bu göbek kısmı yine belirgin durabilir. bu durum kadınlarda daha yoğundur.

eğer sağlıklı yöntemlerle normal ağırlığına geliyorsan, göbek çevresindeki yağı eritip kas miktarını arttırmak için sadece o bölgeyi çalıştıran fiziki hareketler yapman gerekir. tabiiki
sabırla.. esas önemlisi bu fiziki harekeleri hep devam ettirmeli. çünki bırakıldığında oluşan kas kitlesi daha fazla yağa dönüşebilir. önereceğim hareket ise düz ve rahat bir zeminde
günde yarım saat kadar sırtüstü yatıp bisiklet çevirme hareketi yapmak veya benzeri bir fiziksel aktivite. :spr

Ozan

Ozan

Admin
Peki göbek yapmak için napmalı hocam :polis::ehe

systemexp

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar,özellikle a21a dostuma,dediğini uygulayacam,herkese teşekkürler....

akula

akula

Üye
bu forumu seviyom cep telefonundan göbege kadar herşeye çözüm bulunuyo:D:D:ehe

ibonline

ibonline

Üye
abicim süper
abi benim boy 1.92 boyuma göre kilom 93 aslında herkes ideal kiloda olduğumu söylüyor ama şu bir hakikatki gecen seneye göre yaptığım sporda cok azalma var buna nazaran yeme içmeye dikkat ediyorum cok şükür göbeğim yok bana ne önerirsiniz bu arada yaşımda 25.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
burda sana önereceğim tek şey ( gerci a21a abiden istemişsin öneriyi ama ) böyle devam et, durmak yok yola devam!! :D

kurt bey

kurt bey

Üye
abicim süper
abi benim boy 1.92 boyuma göre kilom 93 aslında herkes ideal kiloda olduğumu söylüyor ama şu bir hakikatki gecen seneye göre yaptığım sporda cok azalma var buna nazaran yeme içmeye dikkat ediyorum cok şükür göbeğim yok bana ne önerirsiniz bu arada yaşımda 25.

hacı abi yeniden halısahalara dön ben yüksekovadayım belkim gelemem ama ümide sölede oganize etsin yine. o gittiğimiz maçlar ii oluyodu ya

a21a

a21a

Emekli Yönetici
burda sana önereceğim tek şey ( gerci a21a abiden istemişsin öneriyi ama ) böyle devam et, durmak yok yola devam!! :D

evet mAd_girL doğru söylüyor. her yolunda. durmak yok. yola devam.(ben bu lafı bir yerden çıkaracam ama:?sl?k)

:)

omayra

Üye
Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nin nisan sayısında yayımlanacak.
Bu arada Japonya'da yapılan araştırmalar da, yoğurdun nefes kokusunu giderdiğini, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Altı hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80'inde, nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyi azaldı.

-alıntıdır-

Umarım faydalı olur. Mekik çekmek de iyi gelir ;)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ben Günde 150-200 Arası Mekik Çekiyordum Bi Ara 2 Hafta 5 Kilo Verdim...Muğlaya Gidince gene Başlıycam...Mekik İşe Yarıyor Çok;)

Üst Alt