smart installer sorunu kafayı yiyicem.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
smart installer sorunu kafayı yiyicem.
kordanadam 21:44:09 24.02.2012
ÇOK ACİL. Selam arkadaşlar. grabe radio diye lanet bir programı indirirken qt uygulamalarında olduğu gibi yükleme tamamlanamadı daha sonra menüden devam edin uyarısı çıktı menüden smart installer ikonuna tıklayınca takıldı kaldı ne yaptıysam olmadı. mcleaner programına girdim smart installeri kapatayım derken sildim yaanlışlıkla şimdi qt tabanlı programları indirince yükleme başarısız falan diyip çıkıyor ve smart installer ikonu da belirmiyor uygulamalar menüsünde. napabilirim?. n8 anna kullanıyorum lütfen biri bana yardım etsin.

Febris

Febris

Üye
Belle yükle düzelir

u_cosar

u_cosar

Üye
ozaman tekrar yazlım yükle

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
ozaman tekrar yazlım yükle

yazılımım 014.002 tekrar aynı yazılımı nasıl yükleyebilirim? Ve teleföum hackli. Yazılımı yüklemeden önce hackle ilgili bir islem yapmama gerek var mi?

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bu sorunun cevabını bilen?

u_cosar

u_cosar

Üye
phoneix diye bir program var onunla tekrar 14.002 yi atabilirsin navifirm den 14.002 yi indir phoneix le telefona at forumun modifiye bölümüne bak

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
phoneix diye bir program var onunla tekrar 14.002 yi atabilirsin navifirm den 14.002 yi indir phoneix le telefona at forumun modifiye bölümüne bak

çok sağol. Navifirm ne demek bilmiyorum ama modifiye bölümüne bakayim bir. Tekrar teşekkür ederim.

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yerine format atsam olmaz mı ki acaba?

kuark2468

Üye
format at düzelir

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
iyi cok sagol da dedigim gibi annada kalmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt