Hoşça kal maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr-jake

dr-jake

Üye
    Konu Sahibi
Hoşça kal maxicep
Maxicepteki bu kısa yolculuğumu bitiriyorum. Siteye çok fazla emek vermiş biri değilim ama yine de bi veda etmeden gitmek istemedim. Sizinle paylaşmak güzeldi.:10numara: Paylaşımlarınızın burda ve her yerde devam etmesi dilğiyle hoşçakalın..:ok2:

Ozan

Ozan

Admin
Güle güle fakat böyle vedalarda nedenler açıklandı mı daha az üzülüyorum şahsen, nedeni nedir acaba ögrenebilir miyiz ?

Eğer sorun bizden kaynaklanan bir sorun ise, derhal çözmek için arayış içine girebiliriz yönetim olarak

Bu herkes için geçerlidir.

İyi geceler

dr-jake

dr-jake

Üye
    Konu Sahibi
Sizle ilgili bir sorun yok, bu duyarlılığınız yeter zaten.. teşekkür ederim, yalnız profilimi silmek istiyorum onu nasıl yapıcam?

ouSahin

ouSahin

Üye
erken gitmene üzüldük yinede hoşçakal...:)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ya profil silme meselesinden bence vazgeç senden bir hatıra olarak kalsın ;)
ama illaki silinmesini istiyorsan nega bununla ilgilenecektir. ;)
ama bu şekilde durup dururken hiç bir sebep yokken gitmen bizleri üzer ve meraklandırır.

sebebini açıklarsan sewiniriz ;)

Ozan

Ozan

Admin
Profil silme olayna yasak getirmemiz yakındır zaten :ehe

Exalans

Exalans

Üye
güle güle dostum kapımız sana herzaman açık

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Doktor hanım nereye? Daha gönül yaralarıyla ilgilenecektik geceleri üzdünüz açıkçası :)

Kararınız kesinse hayırlı olsun ama açıkçası geceleri dertleşmek düzeldi az da olsa ;)

irun

irun

Üye
:oku:sinir

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
irun dostum neye kızdın sen yaw!!!!

dostum kararın senindir kendine ii bak görürşüz elbet

POWER

POWER

Üye
Dostum yolun açık olsun keşke kalsaydın yaw...Ama kapımız her zaman açık unutma...

dr-jake

dr-jake

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;439587' Alıntı:
Doktor hanım nereye? Daha gönül yaralarıyla ilgilenecektik geceleri üzdünüz açıkçası :)

Kararınız kesinse hayırlı olsun ama açıkçası geceleri dertleşmek düzeldi az da olsa ;)
Ya böyle yapmayın arkadaşlar... ναη_нσιנ∂σηк bilmez ama hassas adamım ben, duygulandırdınız beni yaw:agla şimdi nasıl bırakıp gidiyim, bu kadar önemsendiğimi bilmiyodum:utan neyse. Ama duygulanmam çok uzun sürmedi ναη_нσιנ∂σηк sayesinde, hatta çok güldüm. :ehe:ehe

Sayın ναη_нσιנ∂σηк kardeş, Nickim Dr- jale değil, Dr-jake dikkatini çekerim. Hadi hemşire olsak neyse karıştı onların cinsiyeti de Dr Bey de bana lütfen ayıp oluyo, nerden çıkardın Dr hanımı yaa.. :vur :maxicep:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
dr beyyy :) hoşça kalın ( ayy nasıl güldüm haa : ) eli sürçmüştür belki (: )

Ozan

Ozan

Admin
Sonuçta kalıyorsunuz yani degil mi :nono:

:ehe

POWER

POWER

Üye
Yani merve harbiden dışa dönük(içede olabilir)ama dengezissin yaw...

Ozan

Ozan

Admin
Ya şey, ımmm o zaman biraz bekleticez sizi çünkü van hoijdonk tatilde bu ara fazla giremiyor :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
al bendende o kadar yauw :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...