Dungeon hunter 2 büyük sorun!!!acil içeri!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon hunter 2 büyük sorun!!!acil içeri!!!
arkadaşlar. Bende c6-01 var. 1-2 ay önce kurmuştum bunu tele hatta 20 level falan olmuştum.sonra sildim telden. Aradan zaman geçti 2 ay gibi belle yptım teli. Şimdi yükledim oyunu. Singleda oyundan ara sıra atıyor. Onlinede ise şifreyi 2 haneden fazla girersen atıyor. Delirmek üzereyim. Ltfn bi çare bulun :( ..........

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bildiğim kadarıyla Dungeon Hunter 2 Nokia Belle'ye uyumlu değil.Oyundan atmasının sebebide bu.Mesela benim telefonumda karakteri seçiyorsun oyuna başla dediğin anda telefon donuyor.Pili çıkarıp takmak gerekiyor.Gameloft'tan oyuna yeni sürüm v.s getirilmedikçe yapacak bir şey yok.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dostum 1.00(7) diye bir versiyon vardı sanırım ben C6-01 Belle için onu kurdum geçen gün başka bir arkadaş için açıp oynadım hatta single da 2 tane karakter açtım ikisiyle de dolaştım bir süre haritada bir sorun olmadı sendeki eski sürüm olabilir son sürümünü bi dene istersen ;)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
dostum 1.00(7) diye bir versiyon vardı sanırım ben C6-01 Belle için onu kurdum geçen gün başka bir arkadaş için açıp oynadım hatta single da 2 tane karakter açtım ikisiyle de dolaştım bir süre haritada bir sorun olmadı sendeki eski sürüm olabilir son sürümünü bi dene istersen ;)

forumdan indirdim. Son sürüm yanı :(

edit: 1.00(6) imiş :) senin dediğini indiriyorum. :)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
reyizz bndede atıyo oyunun baslarında the bogslanda biraz dene oradaki satıcıya gelince kapanıyo orayı atlattın mı tamamdır pr1 deyken 99 lw yaptım zewkli bi oyun :oke:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Tam oradayken atıyo evet :D orasını nasıl atlatırız bu birinci sorum. ikincisi zaten online oynamak istiyorum, onlineda şifreyi yazarken atıyo ??? Sorun burda. :(

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Acil dediğin durum bu muydu? :I

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben 1.00(7) yi yüklersem çalışacakmı yani?

asadas74

asadas74

Üye
Tam oradayken atıyo evet :D orasını nasıl atlatırız bu birinci sorum. ikincisi zaten online oynamak istiyorum, onlineda şifreyi yazarken atıyo ??? Sorun burda. :(

Bakın aynı sorun bende de oluyordu çok denedeim telefonun dilini ing ce yapın. sonra 07 olanını tekrar kurun. sonra orayi geçin. oraya gelince yine hata verirse oraya gelmden önceki 1 görev var onu bitirin. ben 7 karakter açtım yeni bende de aynı sorun vardı. 1 taneseinde olayı geçtimi olay bitiyo. eüer bunlarda yemese. oraya 1 lvl alıp tekarar gidin bende 2 tane c601 var. 2 . telefonumda da olmamaıştı lvl alıp giderken geçti max 10 denemede geçersiziz. telefonun dilini ing ce yapı oyunu kurarken.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bakın aynı sorun bende de oluyordu çok denedeim telefonun dilini ing ce yapın. sonra 07 olanını tekrar kurun. sonra orayi geçin. oraya gelince yine hata verirse oraya gelmden önceki 1 görev var onu bitirin. ben 7 karakter açtım yeni bende de aynı sorun vardı. 1 taneseinde olayı geçtimi olay bitiyo. eüer bunlarda yemese. oraya 1 lvl alıp tekarar gidin bende 2 tane c601 var. 2 . telefonumda da olmamaıştı lvl alıp giderken geçti max 10 denemede geçersiziz. telefonun dilini ing ce yapı oyunu kurarken.

1.00(7)yi kurdum. Direk geçebiliyorum,onlara gerek kalmadı. Teşekkürler herkese :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
1.00(7) sürümün farkı belle uyumuymuş demek ki :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
evet :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt