Sosyal Ağ Güncellemesi (21.02.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esatgelmedi

Üye
product kodu 059d954 olup ta yükleyebilen var mı???:off:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar öyle diyor bize daha nasip olmadı denemek bakalım

esatgelmedi

Üye
059d954 az önce geldi şimdi yüklüyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yazılım güncelleme'yemi geliyor

Febris

Febris

Üye
aynn

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorumu geri alıyım barı cevap veren yok

aykutozkann

aykutozkann

Üye
şu an yüklüyorum artı ve eksileri paylaşacağım birazdan

uruno

uruno

Üye
yükledim hemen ama hemen kaldırdım gravity varken kıyaslarsam gereksiz ,yavaş ve kasık ,

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yükledim hemen ama hemen kaldırdım gravity varken kıyaslarsam gereksiz ,yavaş ve kasık ,

gravity yanında hepsi ağır kalıyor almanlar yapıyor arkadaş :) isterdim ki nokianın dahili uygulaması da yeterli olsun..ama nerdee..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah sağolun

aykutozkann

aykutozkann

Üye
1.5 (214) sürümünü daha önce kurdum tekrar kaldırmıştım. Bu sürümde ekran hareketleri biraz daha hızlı güncelemeler daha çabuk geliyor. Haberlerin yüklenmesi için bazı değişiklikler yapmışlar bu sayede önce metinler geliyor resim yerleri bağlantı hızınıza göre geliyor bu de biraz daha hız kazandırmış ama klasik nokia hantallığı var. O an sanki başka bir telefon kullanıyormussunuzda dokunmatik ekran tepkileri çok kötü bir cihazmış izlenmi veriyor program bazen. Sohbet olayı hala yok tabi. bakalım nokia ne zaman sohbeti ekleyecek uygulamaya

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Teşekkürler.Yükledim.Gayet iyi :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah sağol usta

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler şuan yüklüyorum :) bu arada yorumlardan okuduğum kadarıyla yine pek bişey değişmemiş :S
bu yazılım geliştiriciler hiç mi bi gravity ye bi fmobi ye bakmıyor onlardan ilham alamıyor anlamış değilim :S arkadaş millet yapıyor bunu hem de senin donanımın ve yazılımın üzerinde, peki sen neden yapamıyorsun bunu? :S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
eskisine göre biraz daha iyi olmuş ama rehberle senkronizasyon sırasında falan dokunmatik tepkisiz gibi oluyor sonra düzeliyor
ama halen sohbet olmayan kütük gibi bir program :S

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt