Philips 42PDL7906 LED TV

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozzytaste

ozzytaste

Üye
    Konu Sahibi
Philips 42PDL7906 LED TV
Dün bu televizyonu aldım, gerçekten güzel bir TV. Düşünenler rahatlıkla alabilir, görüntü cam gibi. Almadan önce 320GB WD harddisk yanımda götürdüm ve bütün markalarda denedim filmlerdeki görüntü. Tartışmasız philipsteki görüntü fark attı. TV almadan mutlaka bu şekilde deneyin mağazada derim. Kendinize baskı kurdurmayın ve pazarlık yapın tabiki :)

[/URL][/IMG]

• Beğen
Tepkiler: tron45

technoshark

technoshark

Üye
4000TL* hatta yıldızıda var :) naptım üstadım sen, hayatta işim olmaz.. Alıcaksam geçen gördüğüm teknosada indirim olan Lg nin 3D serisini alırım 42lw5500 en çok satılan modeliymiş :)

Hemde Fiyatı 2000 Tl civarında idi...

ozzytaste

ozzytaste

Üye
    Konu Sahibi
4000TL* hatta yıldızıda var :) naptım üstadım sen, hayatta işim olmaz.. Alıcaksam geçen gördüğüm teknosada indirim olan Lg nin 3D serisini alırım 42lw5500 en çok satılan modeliymiş :)

Hemde Fiyatı 2000 Tl civarında idi...

Valla ben pazarlıkla 2800TL fiyata aldım, dün akşam gelip kurdular. 2 adet 3d gözlük vardı kutusunda. Biraz kurcaladım tabi, laptoptan wireless üzerinden hem ses hem görüntüyü birebir televizyona aktardı. Yani hangi format olursa olsun, oynat laptopta direk TVye yansıyor, görüntü mükemmel. Hatta ağ kurdum ve TV menüsünden girip laptoptan film oynattım. Net-tv baya hızlı, bu kadar hızlı beklemiyordum, bendeki internet standart 1mb olandan. Kuruşuna kadar hak ediyor. 4000 TL vermedim teknoshark kardeş..

[/URL][/IMG]

minutari

minutari

Üye
Öncelikle Hayırlı olsun. Çok güzel bir model. Zaten Phillips in özel tasarımı. Ancak ne yazık ki bir haftadır bu model Teknosa da 2.499 TL.
Ben de bu model ile 47PFL7696K arasında kaldım ve Dahili HD Receiver ile 47" olması nedeniyle (biraz sınırlarımı aşarak) 2.899 TL ye 47PFL7696K modelini aldım. Cihazın kutusundan da 4 adet 3D gözlük çıkıyor.
Benim aldığım model de dahili Wi-Fi yok ancak ayrıca 89 TL ye satın alabiliyorsun.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
    Konu Sahibi
Teknosada 3499 TL kardeş, sitesine bakabilirsin. Ben Teknosaya gittim, mağaza müdürüyle görüştüm 3000TL altına inmediler. Senin dediğin 2499 TL turuncu indirimde. Mağazaya gittiğindede şu an stokta yok, teşhirde olan ürünü verelim diyorlar. Bunların hepisini test ettim, içim rahat. TV müthiş, tavsiye ederim. Dün birde d-smart modüllü HD receiver aldım, 10 numara oldu. Bu ürün hakkında sorularınız olursa burdan cevaplayabilirim. Dahili wifi var ve yazılımı otomatik güncelliyorsun. Mağazadaki satıcılar ise dahili wifi yok ve yazılımı USBden güncellemen gerekir diyor:)

wifi media connect = [video=youtube;JrIhlBvo7h8]http://www.youtube.com/watch?v=JrIhlBvo7h8&feature=relmfu[/video]

minutari

minutari

Üye
Teknosa cihaz ile birlikte iki ay tüm kanallar açık vaziyette D - Smart da hediye etti. Haziran sonuna kadar aktif edebiliyorum.
Yıllardır Digiturk kullanıyorum ve D - Smart hakkındaki görüşlerinizi de merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...