Sadece Deneme yapmıştım etkili olacak mı diye :ehe :hmmm
Amaru Shady Üye ultrAslan.sefer' Alıntı: iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. benze imzanızı değiştirin
ultrAslan.sefer' Alıntı: iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. benze imzanızı değiştirin
ultrAslan.sefer Üye Pondusss' Alıntı: iyi geceler. benze imzanızı değiştirin Genişletmek için tıkla ... neden ?
ultrAslan.sefer Üye Pondusss' Alıntı: hakaret içeriyor Genişletmek için tıkla ... ben bi hakaret göremiyorum fenerbahçeli arkadaşım
Pondusss' Alıntı: hakaret içeriyor Genişletmek için tıkla ... ben bi hakaret göremiyorum fenerbahçeli arkadaşım
Amaru Shady Üye ultrAslan.sefer' Alıntı: ben bi hakaret göremiyorum fenerbahçeli arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Ben Fenerbahçeli değilim.
ultrAslan.sefer' Alıntı: ben bi hakaret göremiyorum fenerbahçeli arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Ben Fenerbahçeli değilim.
ultrAslan.sefer Üye Pondusss' Alıntı: Ben Fenerbahçeli değilim. Genişletmek için tıkla ... neden imzam seni rahatsız etti ?
Pondusss' Alıntı: Ben Fenerbahçeli değilim. Genişletmek için tıkla ... neden imzam seni rahatsız etti ?
Amaru Shady Üye ultrAslan.sefer' Alıntı: neden imzam seni rahatsız etti ? Genişletmek için tıkla ... Çünkü metinler çok kötü
ultrAslan.sefer' Alıntı: neden imzam seni rahatsız etti ? Genişletmek için tıkla ... Çünkü metinler çok kötü
ultrAslan.sefer Üye Pondusss' Alıntı: Çünkü metinler çok kötü Genişletmek için tıkla ... ben bir kötülük görmüyorum 4 günde 2 derbi kazanan takımım için sevinmeye hakkım var buna kimse karışamaz
Pondusss' Alıntı: Çünkü metinler çok kötü Genişletmek için tıkla ... ben bir kötülük görmüyorum 4 günde 2 derbi kazanan takımım için sevinmeye hakkım var buna kimse karışamaz
Amaru Shady Üye ultrAslan.sefer' Alıntı: ben bir kötülük görmüyorum 4 günde 2 derbi kazanan takımım için sevinmeye hakkım var buna kimse karışamaz Genişletmek için tıkla ... tabi ki sevinebilirsin fakat bunu yaparken başkalarına hakaret edemezsin
ultrAslan.sefer' Alıntı: ben bir kötülük görmüyorum 4 günde 2 derbi kazanan takımım için sevinmeye hakkım var buna kimse karışamaz Genişletmek için tıkla ... tabi ki sevinebilirsin fakat bunu yaparken başkalarına hakaret edemezsin
ultrAslan.sefer Üye Pondusss' Alıntı: tabi ki sevinebilirsin fakat bunu yaparken başkalarına hakaret edemezsin Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş'ın Eboue'ye yaptığı ırkçılığı, Fenerlilerin bize yaptığı hakaretlerin yanında benim yazdığım yazı sönük kalır
Pondusss' Alıntı: tabi ki sevinebilirsin fakat bunu yaparken başkalarına hakaret edemezsin Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş'ın Eboue'ye yaptığı ırkçılığı, Fenerlilerin bize yaptığı hakaretlerin yanında benim yazdığım yazı sönük kalır
Amaru Shady Üye ultrAslan.sefer' Alıntı: Beşiktaş'ın Eboue'ye yaptığı ırkçılığı, Fenerlilerin bize yaptığı hakaretlerin yanında benim yazdığım yazı sönük kalır Genişletmek için tıkla ... bu senin de onlara hakaret etmeni gerektirmez.
ultrAslan.sefer' Alıntı: Beşiktaş'ın Eboue'ye yaptığı ırkçılığı, Fenerlilerin bize yaptığı hakaretlerin yanında benim yazdığım yazı sönük kalır Genişletmek için tıkla ... bu senin de onlara hakaret etmeni gerektirmez.
ultrAslan.sefer Üye Pondusss' Alıntı: bu senin de onlara hakaret etmeni gerektirmez. Genişletmek için tıkla ... ben kimseye hakaret etmiyorum
Pondusss' Alıntı: bu senin de onlara hakaret etmeni gerektirmez. Genişletmek için tıkla ... ben kimseye hakaret etmiyorum