iyiyim teşekkür ederim :) :oha:
Joker. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Oğuz der hep nörüyon diye ondan dedim Genişletmek için tıkla ... O keşfetti demek bu kelimeyi
- SerkeŞ -' Alıntı: Oğuz der hep nörüyon diye ondan dedim Genişletmek için tıkla ... O keşfetti demek bu kelimeyi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: uzun bir zaman sonra iyi geceler ahali Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Murat
SHS Üye Joker.' Alıntı: O keşfetti demek bu kelimeyi Genişletmek için tıkla ... yooo bende bi zamanlar kullanırdım o diyoki bizim yöreye ait
Joker.' Alıntı: O keşfetti demek bu kelimeyi Genişletmek için tıkla ... yooo bende bi zamanlar kullanırdım o diyoki bizim yöreye ait
SHS Üye m542tf' Alıntı: sizlere doyum olmaz lakin saat 6 da kalkıp işe gitmem lazım bana müsade hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler, Allah rahatlık versin abi
m542tf' Alıntı: sizlere doyum olmaz lakin saat 6 da kalkıp işe gitmem lazım bana müsade hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler, Allah rahatlık versin abi
Şehriyar Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ne oldu Genişletmek için tıkla ... Şaşırdım Nerelerdesin sen uzun zamandır ablam hiç görmüyorum seni ramazandan beri ilk şimdi gördüm
-YARINIYOK-' Alıntı: ne oldu Genişletmek için tıkla ... Şaşırdım Nerelerdesin sen uzun zamandır ablam hiç görmüyorum seni ramazandan beri ilk şimdi gördüm
Joker. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yooo bende bi zamanlar kullanırdım o diyoki bizim yöreye ait Genişletmek için tıkla ... Anlamı ne ?
- SerkeŞ -' Alıntı: yooo bende bi zamanlar kullanırdım o diyoki bizim yöreye ait Genişletmek için tıkla ... Anlamı ne ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: sizlere doyum olmaz lakin saat 6 da kalkıp işe gitmem lazım bana müsade hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... müsade senin iyi geceler
m542tf' Alıntı: sizlere doyum olmaz lakin saat 6 da kalkıp işe gitmem lazım bana müsade hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... müsade senin iyi geceler
SHS Üye greenmile' Alıntı: alıntı yapmak zor olacak hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ee nasılsın?
greenmile' Alıntı: alıntı yapmak zor olacak hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ee nasılsın?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Kars Vegas'ta evet girmiyordum Genişletmek için tıkla ... ora neresi yahu yoksa kumaramı başladın
-YARINIYOK-' Alıntı: Kars Vegas'ta evet girmiyordum Genişletmek için tıkla ... ora neresi yahu yoksa kumaramı başladın