Ben anlamak google translate olmamak.
Bence Lumia 910 hem işletim sistemiyle hemde (resimler gerçekse) görünüşüyle 5e katlar.Ne kadar belleyi çok beğensemde 701 aldığım son symbianlı telefon Carlayı görüp bu forumdan Wp forumuna transfer olacağım(Tabi wp bu hızda gelişmeye devam ederse)
Kesinlikle uçacak wp.
uçar uçarda bellede 803 808le uçar ben nasıl karar vericem of oof

Sen bilirsin hünkarım.Ama Belle'den sonra wp belki sıkıcı gelir...
[Nokia 808]- Teaser Video - Çarpıcı Nokia N8 Kullanıcı Halef - 27 şubat
Bu gün biz varlığını içine gerçek bir Nokia N8 halefi görmek için gidecek, Nokia 808 Saf Görüntüle (Nokia N8 halefi), hakkında birçok bloglar söylentiler ve spekülasyonlar bir yeri vardır?
Çoğumuz zaten biliyoruz gelince, Nokia, birincil akıllı telefon platformu olarak WP OS adapte olmuştur, ancak 2016 yılına kadar Symbian Akıllı Telefonlar destek sözü vermiş olması. Nokia ve WP OS uyum sağlama yönetimi tarafından alınan bu kararın nefret birçok Symbian Aşıklar vardır.
Neden bu böyledir?
Symbian Akıllı Telefonlar sundukları geniş işlevselliği açısından çok ilerisinde bulunmaktadır. Her yönüyle, onun tam bir akıllı telefon teklif etmişti Nokia N8 gibi Nokia'nın Symbian cihazlar tarafından sunulan tüm büyük özellikleri sunabilir başka bir şirket kullanılabilecek başka hiçbir Akıllı Telefon yoktur.
Symbian Akıllı Telefonlar Özellikleri (Özellikle Nokia N8)
İyi Sinyal Alma
Başar Pil Ömrü
Gerçek Dijital Kamera Değiştirme (Güçlü Xenon Flash ile 12MP Carl Zeiss lens sayesinde)
USB-OTG (Flash sürücüler gibi USB cihazları ve hatta USB Giriş Aygıtları bağlamak için yardımcı olur)
Çok Amaçlı Live (App-Switching)
FM Verici (Symbian cihazlar dışında başka herhangi bir aygıta bu müthiş özelliği görmedim ilk Nokia N78 piyasaya sürüldü)
Yukarıda belirtilen özellikleri hala yeterince büyük, ama bildiğiniz gibi, biz zaman önde taşımak için var, orada bu gün çift çekirdekli ve hatta dört çekirdekli canavarlar telefonları mevcut, ama hepsi yukarıda belirtilen büyük özellikleri sunamazlar.
Nokia ne Symbian Kullanıcılar Talep?
Geçerli aygıt iyileştirmeler açısından Nokia N8 daha fazla özellik sunar gerekir Nokia N8 için A True Halef,.
Geliştirilmiş Ekran Çözünürlüğü
Donanım tasarımı N9 tarzı
Çift Dolby Stereo Hoparlör
Swipe UI entegrasyon
Symbian Carla veya Donna OS olabilir
Mükemmel Internet Tarayıcı
Xenon ve LED ile Olağanüstü Kamera (en azından 16MP Carl Zeiss lens)
Optimize İşlemci (At-en azından 1Ghz)
Daha fazla RAM (At-En az 512 MB)
Ve USB-OTG, HDMI OUT ve sağlam FM-Transmitter tutmak
[video=youtube;WVjNhYkhvmw]http://www.youtube.com/watch?v=WVjNhYkhvmw&feature=player_embedded[/video]
YeniNokiaBelleTelefon,Nokia801Leaked!
Yukarıdaki haberiresimolması gerekiyorduyet-to-duyurulacakNokia801,Nokia N8evrimitemsil edebilecekcihaz,Finlandiyalıüreticininyeni amiral gemisikameralı cep telefonuolma.
Nokia801temel teknik özellikleriolacak:
NokiaBelleOS
Ekran:640× 360pikselçözünürlüğesahipAMOLED4"ClearSiyah
İşlemci1.4 GHz
512 MB RAM
Otofokus veçift LED flaşile12MP kamera
1080pvideokayıtyeteneği
NFCçip
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) 
Yalnız haberin altındaki görsellerden ilki Lumia'lardan birine ait sanırım)
(Üstteki beyaz renkli telefon)
Windows tuşu var.![]()
walla bn eğer 1.nesil s^3 lere carla güncelemesi gelir kullanırım 2013 ün yazında yeni çıkan nokia telefon alırım![]()
şu sebebden yapıyor..yawww ben anlamıyorum bu nokia'yı arkadaşlar cihaz gercekten cok güzel süper diyebilirm ama en kötü yanı yaww kamera herşeyi koyuyosun güzelde şu ekran pixselini neden 360x640 ile sınırlıyosun anlamadım gitti o ekran benim c6-01 ile aynı gösterir oz aman biraz samsnug iphone htc den ders alsa cok güzel olcak haksızmıyım arkadaşlar ?
----------Eklendi @ 16:20:52 ---------- Yazıldı @ 16:06:07 ----------
valla dostum şu ekran cözünürlüğü 360x640 olduğu sürece ekran canlılığından renklerden hevesimizi alamayacağız gibime geliyo resmen sacmalık ya 360x640 samsunglar 400x800 arada cok fark var hemde süper amoled görsellik öenmli bence göüntü olarak
şu sebebden yapıyor..
diğer telefonlarla uyumlu yani n8deki asphalt altıyı atıp bundada rahatlıkla oynayabilceksin farklı olsa ayrıca çıkması lazım..
şimdi N8 e mi eklenicek bu özellikler ? yoksa yeni bir telefon mu arkadaşlar çevirisinden pek anlamadım da![]()
polluxea♪;4401680' Alıntı:çift çekirdek işlemci en az+1 gb ram+güzel bi ekran ve grafik kartı+flash player 11+16 megapixel kamera ve xeon flash+N9 tasarımı=akıllı telefon dünyasına yeni bi bomba.....nokiada bu güç fazlasıyla var ama kullancak beyin nerde......