[Nokia 808-801]- Teaser Video - Çarpıcı Nokia N8 Kullanıcı Halef - 27 şubat

Sponsorlu Bağlantılar

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Gelirse Müthiş olur zaten isim nokia teknik ve tasarımı ekledin mi favori telefon olur

fLuke!

fLuke!

Üye
polluxea♪;4401680' Alıntı:
çift çekirdek işlemci en az+1 gb ram+güzel bi ekran ve grafik kartı+flash player 11+16 megapixel kamera ve xeon flash+N9 tasarımı=akıllı telefon dünyasına yeni bi bomba.....nokiada bu güç fazlasıyla var ama kullancak beyin nerde......

arayüz akar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
12 MP'lik kameralarını gördüğümüz
Nokia telefonların, daha da yukarı çekileceğini tahmin etsek de, bu kadar abartmasını
beklemiyorduk. Daha önce, Nokia N8 ile yine bir kamera şovu
yapan Nokia, şimdi de Nokia 808 PureView ile cep
telefonlarında fotoğraf açısından yeni bir çağ
açıyor. Symbian Belle (ya da Nokia Belle) işletim
sistemiyle piyasaya sürülecek cihaz, 1.3 GHz'lik tek
çekirdekli işlemciye sahip. 640 x 360 piksel çözünürlüklü 4 inçlik ekrana sahip olan Nokia 808
PureView, 512 MB RAM ve 16 GB dahili hafızaya ve
microSD desteğine sahip. Nokia 808 PureView'un tabii en dikkat çeken yanı
41 MP'lik fotoğraflar çekebilen kamerası. Carl-
Zeiss lensli kamera, durağan halde 41 MP'lik
fotoğraflar çekebiliyor. 16:9 formatında ise 34
MP'lik fotoğraflar çekebiliyor. Mayıs ayında piyasaya çıkması beklenen cihazın
uluslararası fiyatının 450 Avro civarında olması
bekleniyor.

suat1111

suat1111

Üye
iyimişşşş

covar

covar

Üye
cekse ne olur be ekran pixseli 360x640 4 inch bu ekran 41 mp fotoların kalitesini görsellikle veremez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vermesin arkadasım önemli olan o görüntüyü alıp kullanmak mesela benim n8 le çektigim fotolardan bir arşivim var bir slayt gösterisi yaptım onlarla takıyorum hdmi la 102ekran tvye seyrediyorum zaten ekran çözünürlügü ne olursa olsun o kadar yüksek kaliteli resmi 4" ekranda ne kadar inceleyebilirsinki

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
_ardaa

_ardaa

Üye
vermesin arkadasım önemli olan o görüntüyü alıp kullanmak mesela benim n8 le çektigim fotolardan bir arşivim var bir slayt gösterisi yaptım onlarla takıyorum hdmi la 102ekran tvye seyrediyorum zaten ekran çözünürlügü ne olursa olsun o kadar yüksek kaliteli resmi 4" ekranda ne kadar inceleyebilirsinki

Aynen çektiğin fotoğrafları pc ye aktarırsın tv ye aktarırsın bastırırsın istediğini yaparsın telefon ekranında resimlere bakmak pek güzel değil 4" ekran azcık zoom yapsan resmin yarısı ekranın dışına taşıyor zaten 800x600 çözünürlük olsa ne değişecek.

Ama tabi bu nHD sevdasından artık vazeçmeli yavaş yavaş ve vazgeçecek de ama belle ile olmaz muhtemelen carla 2. sürüm ve sonrasında çözünürlük olayı değişecektir.

caqa

Üye
bence nokia kendini yeniden tasarlasin symbiani mukemmel bir hale getirmezse yakin zamana android ve ios sistemli telefonlar nokiani bir karinca gibi ezib gecer

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen çektiğin fotoğrafları pc ye aktarırsın tv ye aktarırsın bastırırsın istediğini yaparsın telefon ekranında resimlere bakmak pek güzel değil 4" ekran azcık zoom yapsan resmin yarısı ekranın dışına taşıyor zaten 800x600 çözünürlük olsa ne değişecek.

Ama tabi bu nHD sevdasından artık vazeçmeli yavaş yavaş ve vazgeçecek de ama belle ile olmaz muhtemelen carla 2. sürüm ve sonrasında çözünürlük olayı değişecektir.

zaten lumia900 800*600 4.3" 1.4 çift çekirdek gelicek

Üst Alt