Lg optimus 3D yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus 3D yardım
Merhabalar lg optimus 3D telefonumu birtürlü pc ye tanıtamadım usb kabloyu bağlıyorum şarj oluyor ama pc bağlantısı gercekleşmiyor Xp ve windows 7 de denedim başaramadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

safakk34

safakk34

Üye
Bende onu cok aramıştım ve buldum. ayarlara gir sd kart ve telefon bellegine gir orda usb yi isaretle oluyor..

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
technoshark

technoshark

Üye
USB hata ayıklama aktiftir onu iptal ediniz.

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
USB hata ayıklama aktiftir onu iptal ediniz.

Malesef onuda denedim gene olmadı. Usb data kablosu orjinal değil onla alakalı olabilirmi acaba diye bugün orjinal data kablosu alıp deneyeceğim inş. jarz oluyor usb aygıtı tanınmadı diyor kanser olmama ramak kaldı bakalım :)

waycell

waycell

Üye
öncelikle pc driverlarını yüklemen lazım sonrasında Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Aygıtlar ve Yazıcılar sayfasında pcnin adının olduğu sekmeye gel sağ tıkla aygıt yükleme ayarlarından evet bunu otomatik yapa çeltik at tekrar dene bağlanmayı

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle pc driverlarını yüklemen lazım sonrasında Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Aygıtlar ve Yazıcılar sayfasında pcnin adının olduğu sekmeye gel sağ tıkla aygıt yükleme ayarlarından evet bunu otomatik yapa çeltik at tekrar dene bağlanmayı

LG ile görüştüm bu konu ile alakalı uzak bağlantı ile bilgisayara bağlandılar ne yaptılar ise olmadı sanırım sorun usb data kablosundan mecidiyeköydeki LG servisinden arkadaşıma aldırdım 1 usb 1 hdmı kablosu akşama inş. deneyeceğim umarım sorun usb kablodandır lg teknin servisteki yetkili arkadaş data kabloları her ne kadar birbirlerine benzeselerde farklı olduklarını şarz edip yığın bellek olarak kullanılamayacağını söyledi + Windows 7'nin henüz pc suite bağlantısını desteklemediğinide söyledi Burdan onlara süper ilgi ve alakalarından ayrıca teşekkür ederim tabaki sizlerede.

waycell

waycell

Üye
onu soyleyen yalan soylemis ben hem samsung hemde nokia kablolarini kullaniyorum lg ninki hala kutusunda umarim kablodandir

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
onu soyleyen yalan soylemis ben hem samsung hemde nokia kablolarini kullaniyorum lg ninki hala kutusunda umarim kablodandir

İşe bak eğer kablodan değilse boşa para vermişmi olacağız :)) Neyse en azından kablodan değilmiş derim :)

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
Valla şimdi geldi orjinaj usb kablo yok arkadaş gene tanımıyor yahu anlamadım gitti varsa yardımcı olabilecek minnettar olurum

waycell

waycell

Üye
Valla şimdi geldi orjinaj usb kablo yok arkadaş gene tanımıyor yahu anlamadım gitti varsa yardımcı olabilecek minnettar olurum

öncelikle kabloların hayırlı olsun bence rom ile alakalı bir problem güncelleyelim ozaman peki nasıl yapacaz
http://www.maxicep.com/lg/lg-optimus-3d-teknik-servis-bolumu-kullanici-klubu-606510.html#post4388044 burdakji konumun en altında deyinmişim birazcık ordanda bakabilirsim ama ben üşenmeden anlatayım
linkini verdiğim konuda güncelleme ile alakalı herşeyi indir şimdi elimizde bir rom ve güncelleme programı var
güncellemeyi konuda yazıldığı gibi yapacaksın fakaaat teli pcye bağlamadan önce kapat pcye bağlarken ses yükseltme tuşuna basık tut dong sesini duyacaksın tuşu bırak anlaki pc teli gördü ama windows driverları otomatik yüklemeli önceki yazılarımda söylediğim ayarları yaptıysan mutlaka yükleyecektir yüklemez ise tekrar driverını kur ve yukarıda anlatıldığı gibi yazılımını at sonucu yazarsan sevinirim umarım olur

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
Valla güzel kardeşim sağolasın deneyeceğim inş. beceririm :) eğer içinden ya beceremez ise diye bir düşünce geçer ise sanırım geçiyor bence geçmesi lazım :) [email protected] ferdi ile sm arasında _ var eklersen beraber yapalım :) sonucu görmüş oluruz :)

waycell

waycell

Üye
merak etme mutlaka yaparsin onemli olan dikkat etmen takilirsan yardimci olurum

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
Konuda anlattıklarını harfiyen yaptım fakat anlattığınız yerdeki upgrate start tıkladıktan sonra lg nin programı açılıyor dediğiniz gibi ama bağlantı kesildi diyor zaten direkte lg nin programını açsam bağlantı kesildi zaten bağlanmıyorda yukardada telefonu kapatıp ses yüksetme tuşu ile bağlanmamı demişsiniz dediğinizi yapıyorum donk seni eğer telefondan değilde pc den gelmesi gerekiyorsa geliyor ve donk sesi ile beraber pc de sağ altta kutucuk çıkıyor USB aygıtı tanınmadı diyor zaten direkte bağlasam aynı uyarıyı veriyor ne yapabilirim bende emiminki romdan kaynaklanıyor sürüm deseniz zaten çok eski ilk sürüm hatta. Telefonumu satayım bilemiyorum :)

waycell

waycell

Üye
bu tel satilmaz..eger cihaz rootlu ise isin kolay yok degilsede rom manager kurup cmw modunda acicaz kart okuyucuyla karta atttigimiz zipli romu kuracaz basit yani.sen sonu zip ile biten bir rom indir bide kart okuyucu bulindur hallederiz

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
Rom indireyim bana bir link verebilirmisin bide onu elime yüzüme bulaştırmayım :)
Kart okucuyu bulurum gün içinde sen anlatırsan ne yapmam gerektirği denerim İlgin için teşekkür ederim bu arada sağolasın

----------Eklendi @ 08:56:48 ---------- Yazıldı @ 08:38:28 ----------

Bİrde Cihazın root'lu olup olmadığını nerden anlarız, Forumların birinde biri şunu -- yazmış uygulamalar da superuser diye bisi varsa cihazın rootludur yoksa değildir -- Baktım benim telefonda yok eğer doğru ise.

waycell

waycell

Üye
hotfile.com/dl/146333283/8b87131/ThiaiZO3DV2.5GB.zip.html

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
indiriyorum + Ben 1 tane buldum bir tane indirdim SD kartta attım rom maneger programını kurdum gerisi ne denediysem beceremedim nette araştırdım çorba gibi kafam allak bullak oldu benim cihazım rootlu değilmiş şunu allah aşkına anlatı ver :) zipli rom var room manager programı var sd karımıza yüklü zipli bir şekilde telefona takılı senin güzel anlatımı bekliyorum :)

waycell

waycell

Üye
buda en yeni driver linki

ferdi_sm243

ferdi_sm243

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt