Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

mamilim90

mamilim90

Üye
Iphone dan vazgeçtim ben ya jailbreak işi tehlikeli telefonu çöpe atmak iştemiyorum başka bi hacker ın telefonuma girmesini de istemiyorum galaxy s2 ve htc sensetion xe arasında kaldım.Galaxynin öyle bi hızı var ki hiç kasmıyo ama sensetion hafif bi kasma sözkonusu sense arayüzü çok güzel ayrıca inanılmaz derecede kararsızım zaten mart sonunda alıcam cihazı belki daha iyi şeyler de gelebilir teşekkürler yardım eden herkeze ama hala çok kararsızım

Sınıftan ark Galaxy S2 aldı telfon felaket ısınıryor arka kapağı yanıyor sanki hep 2 telefonda kaalıyordum S2 yada ıphone 4 şimdi kesnlikle S2 almam onu gördükten sonra IPHONE 4S

KINGDOOM

Üye
htc sensetion xe 250 liralık ibeatz kulaklığıyla geliyor çok iyi müzik veriyor tamam sense arayüzü nedeniyle çok fazla ram yiyor ve rami düşük bu yüzden kasma gibi bi sorun olurmu ? uygulama canavarıyım çünkü ibeatz çok iyi çeken de o beni ama galaxy s2 ninde internet performansını gördüm çok hoşuma gitti 5800 dan sonra o şekilde kasmayan hızlı bir telefonumun olmasını isterim sense arayüzü çok güzel fakat s2 için de bir tane akvaryum live wallpaperi gördüm ağzım açık kaldı şu an fazlasıyla kararsız kalmış bir durumdayım s2 ve xe arasında gidiyorum ama xe den biraz soğudum açıkçası bilen arkadaşlar varsa s2 için o şekilde güzel wallpaperleri nereden ücretsiz bulabileceğimi söyleyebilirlerse sevinirim :)

Türe

Türe

Üye
kullanım kolaylığı açısından iphone 4 fakat teknik özellik konusunda her yönden galaxy s2 her iki cihazı da kullandım (iphone 4 ü halen kullanıyorum) s2 tarayıcı ve ekran yönü üstün iphonedan iphoneda ise ios olduğu için telefon çok yorulmuyor s2 gibi

klongs

klongs

Üye
htc sensetion xe 250 liralık ibeatz kulaklığıyla geliyor çok iyi müzik veriyor tamam sense arayüzü nedeniyle çok fazla ram yiyor ve rami düşük bu yüzden kasma gibi bi sorun olurmu ? uygulama canavarıyım çünkü ibeatz çok iyi çeken de o beni ama galaxy s2 ninde internet performansını gördüm çok hoşuma gitti 5800 dan sonra o şekilde kasmayan hızlı bir telefonumun olmasını isterim sense arayüzü çok güzel fakat s2 için de bir tane akvaryum live wallpaperi gördüm ağzım açık kaldı şu an fazlasıyla kararsız kalmış bir durumdayım s2 ve xe arasında gidiyorum ama xe den biraz soğudum açıkçası bilen arkadaşlar varsa s2 için o şekilde güzel wallpaperleri nereden ücretsiz bulabileceğimi söyleyebilirlerse sevinirim :)

markette ucretsiz bir suru wallpaper var

KINGDOOM

Üye
gördüm hacı eyw s2 alıcam kulaklıkla müzik dinlemek nasıl kulakiçi mi kulaklık

----------Eklendi @ 19:42:40 ---------- Yazıldı @ 19:37:46 ----------

Türe ben bugünün sabahına kadar 4S alıcaktım o yüzden bu forumdayım zaten :D biliyorum jbli olunca şaheser ama bugün kafama dank diye vuruldu lan gerizekalı jb falan uğraşıp garanti bozup belkide çok pahalı bi telefonu çöpe atıcaksın bir iki uygulama olmaz ya da sonradan gelir al androit rahat et dedi işde o iç sesim s2 ile sensetion xe arasında çok kaldım bugün tüm gün araştırmadan sonra da s2 ye döndüm

----------Eklendi @ 19:44:03 ---------- Yazıldı @ 19:42:40 ----------

hepinize teşekkürler elerinize sağlık

klongs

klongs

Üye
kulak ici kulaklik launcherlere de bak onlarda cok hos

KINGDOOM

Üye
launcher derken neden bahsediyosun dostum

klongs

klongs

Üye
arayuzun gorunumunu degistiriyor yeni widgetler ekran kilidi tema koyabiliyorsun

Consul9

Consul9

Üye
Jb diyorsun da root yapacan s2 ye demedi deme.Cunku oyun oynayacaksan asphalt,real football,pes gibi oyunları kurmak isteyeceksin bunları da bedava vermezler sana.Ha nasil verirler 3 yaristan sonra tam sürümü satın almani isterler.Root u bilmiyorsan söyleyeyim jailbreak in android versiyonudur.Jailbreakte garantiyi götürür root da.Ama eğer garanti gitmesini vs istemiyorsan su konuya göz at:

klongs

klongs

Üye
Jb diyorsun da root yapacan s2 ye demedi deme.Cunku oyun oynayacaksan asphalt,real football,pes gibi oyunları kurmak isteyeceksin bunları da bedava vermezler sana.Ha nasil verirler 3 yaristan sonra tam sürümü satın almani isterler.Root u bilmiyorsan söyleyeyim jailbreak in android versiyonudur.Jailbreakte garantiyi götürür root da.Ama eğer garanti gitmesini vs istemiyorsan su konuya göz at:

apk yuklemek icin root gerektirmez

KINGDOOM

Üye
root yapmadan bedava açık kaynaklıkarı yükleme gibi bi şansımız yokmu çünkü hacklemek istemiyorum

----------Eklendi @ 21:04:49 ---------- Yazıldı @ 21:02:30 ----------

klongs varya sen de olmasan eyw adamın dibisin :)

----------Eklendi @ 21:07:36 ---------- Yazıldı @ 21:04:49 ----------

çünkü arkadaşımda desire s var o yükleyebiliyodu root falan da yoktu şaşırdım o yüzden o launcher olayı rootsuz gerçekleşiyomu kardeşim

----------Eklendi @ 21:25:17 ---------- Yazıldı @ 21:07:36 ----------

kullanım kolaylığı açısından iphone 4 fakat teknik özellik konusunda her yönden galaxy s2 her iki cihazı da kullandım (iphone 4 ü halen kullanıyorum) s2 tarayıcı ve ekran yönü üstün iphonedan iphoneda ise ios olduğu için telefon çok yorulmuyor s2 gibi

Allah aşkına s2 yi yoramıyosun benim bildiğim kadarıyla öküz gibi durmuyo durduramıyosun:D hayvan gibi yapmışlar arayüzüde uyumlu yani hiç problem çıkarıcağını düşünmüyorum :D baya stabil kullananların yorumlarına göre flash olmasına rağmen

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

KINGDOOM

Üye
launcheri açarmısın biraz root yapmadan olacak bişeymi

zonewars77

zonewars77

Üye
s2 kullanim acisindan biraz daha zor, ugrastirici ama kesinlikle i4ten daha sağlam

KINGDOOM

Üye
android özgürlük ya herşey sensin :)

----------Eklendi @ 22:23:59 ---------- Yazıldı @ 22:14:25 ----------

klongs launcher rootsuz oluyomu

Türe

Türe

Üye
Hayirli olsun kardes ne diyim :) ben jailbreak ini de surum yukseltmesini de kendim yapiyorum kac kere brick ettim galaxy s2 yi (half brick) ama yine de kendim duzelttim o yuzden sorun yok :ehe

KINGDOOM

Üye
helal olsun ne diyim :)

----------Eklendi @ 23:05:28 ---------- Yazıldı @ 23:02:59 ----------

o değilde konunun ağzına ettik ahahahaha :D

klongs

klongs

Üye
launcher apk goruntu alma rootsuz olur

klongs

klongs

Üye
Hayirli olsun kardes ne diyim :) ben jailbreak ini de surum yukseltmesini de kendim yapiyorum kac kere brick ettim galaxy s2 yi (half brick) ama yine de kendim duzelttim o yuzden sorun yok :ehe
az mi half brick ettim androidi kurcalayan herkes 1 kere half brick yapmistir

KINGDOOM

Üye
half brick i de açarmısınız biraz daha :D nedir ne değildir

klongs

klongs

Üye
ya root yapıyorsun tamammı sonra custom rom yüklüyorsun(custom rom geliştiricilerin yaptığı yazılım orjinalindenfarklı duymuşsundur cynogen mod miui falan her telefonun kendine göre romu var)romu yanlış yüklersen half brick olur telefonu açamazsın ama downloada moda alıp(home ses açma kapatma tuşlarına aynı anda basıp) orjinal romu tekrar yükleyebilirsin bide brick var örn: gidip xe nin romunu s2 ye yüklersen brick olur telefonu hiç kullanamazsın

Üst Alt