S60v5 En İyi Oyunlar(detaylı açıklama ile) ARşiv

Sponsorlu Bağlantılar

tabara13

tabara13

Üye
teşekkürler :)

Embiya61

Embiya61

Üye
teşekkürler

Pesimist006

Üye
Paylaşım diye buna derim ... :alkis

caglarrock

caglarrock

Üye
Teşekkürler.

80hidayet80

Üye
Kardeş çok sağol hepsi birbirinden güzel oyunlar ;)

percy jackson74

percy jackson74

Üye
:tşk:

aykanksk35

aykanksk35

Üye
öz ve sağlam konu olmus tesekkurler :)

haydarcicek58

Üye
"art of war" yada "art of war 2" varsa paylaşabilirmisiniz ?

22emre35

Üye
arkadaşlar şu sıralar nete çok zor giriyorum müsait olduğum zamanda konu gücellenecektir :oke:

arkadaşım bende c5-03 var doodle jump 360x640 olarak açılmıyor bide sensörlü değil yardımcı olurmusun ?

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
sensörü ayarlardan yapıyorsun da ekran boyutu mevzusunu anlamadım tam ekran oynayabilmen lazım :hmmm

hicsam

hicsam

Üye
eline sağlık teşekkürler

rakipsiz66

Üye
Beyler Iphonede görmüştüm Tümple run diye bi oyun cokda zevkli. Ama smbian için bulamadım varsa link verirmisiniz ada singed yapar mısınız rica etsem ?

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Temple run symbian icin yok.Ayrica her telefonun kendi imeisine göre signed yapılır.Yani unsigned uygulamaları signed yaparken ya kendin yapacaksın ya da birine telefonun imeisini verecen o yapıp sana dosyayı gönderecek.Yalniz ben kullandığım n73,6120,5530,5800.. Telefonların hepsine hack yapmıştım hiçbir sorun olmadı :oke:

EniquE

EniquE

Üye
Green Farm Forever Reis :oke:

muttigang

Üye
reis paylasimlar icin saol ya kim 500 binlara ister falan yokmu yada bu tarz ??

----------Eklendi @ 21:25:00 ---------- Yazıldı @ 21:22:31 ----------

Temple run symbian icin yok.Ayrica her telefonun kendi imeisine göre signed yapılır.Yani unsigned uygulamaları signed yaparken ya kendin yapacaksın ya da birine telefonun imeisini verecen o yapıp sana dosyayı gönderecek.Yalniz ben kullandığım n73,6120,5530,5800.. Telefonların hepsine hack yapmıştım hiçbir sorun olmadı :oke:

bence hack gereksiz imzasi olmayan programlar yuzunden hep bu ihtiyac ama altarnatifleride cok arastirmasini bilmek gerek.

harbi359

Üye
bırı bana su rompatcher dosyasını bulsun .s

Maxicep468

Üye
online bir araba yarışı arıyorum. Help me c5-03

Üst Alt