yolluyorum Oguz buraya :)
Joker. Üye Joker.' Alıntı: Ayarlar/Telefon/Telefon yönetimi/Oto tuş kilidi/ordaki ayarı yok yap kilitlnmez hiç helarde Genişletmek için tıkla ... Dendin mi ?
Joker.' Alıntı: Ayarlar/Telefon/Telefon yönetimi/Oto tuş kilidi/ordaki ayarı yok yap kilitlnmez hiç helarde Genişletmek için tıkla ... Dendin mi ?
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bi uygulama vardı ama adını unuttum, uyg. arka planda çalışırken otomatik sönmüyordu ışık Genişletmek için tıkla ... Hatırla Metin Bu Arada Hoşgeldin
- SerkeŞ -' Alıntı: bi uygulama vardı ama adını unuttum, uyg. arka planda çalışırken otomatik sönmüyordu ışık Genişletmek için tıkla ... Hatırla Metin Bu Arada Hoşgeldin
By_GaBLiN Üye Joker.' Alıntı: Dendin mi ? Genişletmek için tıkla ... Onu Biliyorum Zaten Yapılı 60 Snye De
SHS Üye burda var, türkçeside forumda mevcut: www.maxicep.com/symbian-s60v3-diger...symbianos9-x-unsigned-361029.html#post4314167
burda var, türkçeside forumda mevcut: www.maxicep.com/symbian-s60v3-diger...symbianos9-x-unsigned-361029.html#post4314167
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hatırla Metin Bu Arada Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... buyrun Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Joker. Üye By_GaBLiN' Alıntı: Onu Biliyorum Zaten Yapılı 60 Snye De Genişletmek için tıkla ... Hayır tuş kilidi iptali ayarını diyorum
By_GaBLiN' Alıntı: Onu Biliyorum Zaten Yapılı 60 Snye De Genişletmek için tıkla ... Hayır tuş kilidi iptali ayarını diyorum
VKUCUKSAHİN Üye hasane51' Alıntı: hadi iyi geceler ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
SHS Üye arkadaşlar bişey sorucam, mobildeyken .jar uzantılı dosya indiremiyorum Maxicep'ten.. aynı sorunu yaşayan var mı?
arkadaşlar bişey sorucam, mobildeyken .jar uzantılı dosya indiremiyorum Maxicep'ten.. aynı sorunu yaşayan var mı?
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Şimdi De Batarya Zayıf Rardan Çıkardıktan Sonra Kapansa Bari Genişletmek için tıkla ... eklenti olarak vermiştim
By_GaBLiN' Alıntı: Şimdi De Batarya Zayıf Rardan Çıkardıktan Sonra Kapansa Bari Genişletmek için tıkla ... eklenti olarak vermiştim