RM-697_22.0.007_prd.rofs2_bM_S^NIMBLE-PRO_CANDY_TürkçE

Sponsorlu Bağlantılar

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce de cwf attım acemisi değilim ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Forumda araştırdım denilenleri de uyguladım değişen bir şey olmadı yine aynı sorunu aldım.Belki sizler bilirsiniz diye bir sormak istedim.
dostum navifirm den v22 versiyonunu indir onu at
Product a öyle dene olur dostum

erdemsazak

Üye
dostum navifirm den v22 versiyonunu indir onu at
Product a öyle dene olur dostum
Saol dostum dediğin yolu uyguluyorum şimdi.Peki ülke-bölge seçiminde ne yapmalıyım? bir de şunu merak ettim ben paylaşılan cfw yi yüklemek istiyorum navifirmden indircegim dosyalar orjinal sürüm dosyaları değil mi?

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
Arkadaşlar paketlemeyi anlatacak biri varmı ilk defa yapıcam :(

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Telefon hafızası 70 Mb oluyor ama 107 olması gerekiyordu degil mi ?

erdemsazak

Üye
Saol dostum dediğin yolu uyguluyorum şimdi.Peki ülke-bölge seçiminde ne yapmalıyım? bir de şunu merak ettim ben paylaşılan cfw yi yüklemek istiyorum navifirmden indircegim dosyalar orjinal sürüm dosyaları değil mi?
Dostum sorduğum kısımları hallettim ama şimdi başka bir sorunum var! ''gadget.swf dosyasını atıp *#7370# yapıp resetliyoruz... ardıdan yine rardan çıkan downloade accelerater v5 yüklüyoruz... böylece WİGLEDE hakİM OLUYORUZ'' BU kısmı uygulayamadım.telefon açıldı ve sürekli menü kayıyor tuş takımı kısmına basamıyorum. resetleme yapamadım bu yüzden ne yapmalıyım ?

----------Eklendi 21.02.2012 @ 00:20:29 ---------- Yazıldı 20.02.2012 @ 23:32:12 ----------

----------Eklendi @ 00:21:03 ---------- Yazıldı @ 00:20:29 ----------

Arkadaşlar 'gadget.swf dosyasını atıp *#7370# yapıp resetliyoruz' bu kısmı halledemedim.yardım eder misinz?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
TÜRKÇE herhangi birini indir dostum ama v22 olacak

----------Eklendi @ 00:25:37 ---------- Yazıldı @ 00:24:24 ----------

Telefon hafızası 70 Mb oluyor ama 107 olması gerekiyordu degil mi ?
C5-03 v21.0.003 bM_S^Nimble-PRO_TürkçE.. :D bu sürüm için 107 mb kardeşim

erdemsazak

Üye
Masterthone kardeş flaşı yaptm ama devamını yapamadım.ekran sürekli kayıyor, gadgetten sonrası olmadı,resetleme fln.Ne yapmalıyım acil?

srserikrs

srserikrs

Üye
dostum samsung widgeti bi zahmet bana tekrar özetler misin? Delete Hs adlı dosyayı indirdikten sonra napıyoruz

roctoroy11

Üye
dostum iyi herşey güzelde ? paketleme işini ben dahil çogu kişi yapamıyor okadar zahmet etmişssin paketleyip tek bi linkte koyabilme imkanın yok mu

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Düzenleme yapıyorum ev ekranı sensörle dönüyor mesaj yazarken ekran dönüyor eve ekranı çıkıyor yazı tipi de orijinal yapacagım az kaldı.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
arkadaşlar bu cfw nin ingilizcesini 4shared sitesinden başka bir siteye uplar mısınız çok önemli :((

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
FLASH LİVE SAÇMALIĞI BİTMİŞTİR..... :D :D :D :D :D

samsungtoolbar.mif in E:\Resource\apps\ VE gadget BUNUDA HAFIZA KARTINA DİREK ATIOZ..... CFW ARTIK KUSURSUZ VE MÜKEMMELLLLLLLLLLLLL....... LİNK YENİLENMİŞTİR AŞKADAŞLAR.......

05kaptan05

05kaptan05

Üye
nasıl yani kardeşim bütün sorunlar bitti mi ?

05kaptan05

05kaptan05

Üye
Ayrıca müzik çalar müzikleri tanımıyor :(

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
dostum müzk çalar güncellemiyor müzikleri 1. hata bu 2. side ev ekranı yan döndüğü için tel çıldırıyo bir uygulamadayken ....

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
bu yeni koyduğum linkle deneyin ayrıca ilk sayfadakiiiii komutları harfiyen uygulayın bişeyleri eksik yapıyorsunuz.. hiç bir sorun yok cfw de....

LeaD3R

LeaD3R

Üye
bi kurup denicem eline emeğine sağlık :oke:

ev ekranını da düzeltirsen sensörle dönmeyi kapatırsan süper olcak hadi bekliyoruz

ha bide bende sürüklemeli tuş kilidi çalışmıyoo :ağlarım:

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
bi kurup denicem eline emeğine sağlık :oke:

ev ekranını da düzeltirsen sensörle dönmeyi kapatırsan süper olcak hadi bekliyoruz

ha bide bende sürüklemeli tuş kilidi çalışmıyoo :ağlarım:

orjinal tuş klidi var... sensörü ayarlardan kendinde kapatabilirsin..

vedatvedat

vedatvedat

Üye
orjinal tuş klidi var... sensörü ayarlardan kendinde kapatabilirsin..

sensörü kapatırız evet ama resimlere bakarken de ekran dönmeyecektir sensör ayarları modu ekliyorum ama tekrar yüklemen gerekecek