İphone 3g s'mi Samsung Galaxy Ace'mi

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aceden uzak dur kardeşim güzel görünüyor ama nefret ettirir kendinden alan arkadaşlarımdan daha memnun olan çıkmadı bence biraz eski olmasına rağmen 3gs al

tamamen katılıyorum. iPhone 3GS alma imkânın varsa Ace düşünme :good:

Türe

Türe

Üye
3gs

betonder

Üye
ben olsam 3gs e para vermem 2.el alacağıma sıfır 2 yıl garantili alırım bide yeni sürümümü yükler keyfime bakarım artık flash siteleri videoları bile güncellemeyle açabiliyorsun ve ayrıca hafıza çoğaltabiliyorsun micro sd ile msj klavyesi çok güzel swype muhteşem hızlı galaxy ace al pişman olma

kako1

Üye
3gs:good:

cyber

cyber

Üye
3gs

amcalu1

amcalu1

Üye
Android kullanan biri olarak söylüyorim Ace den uzak dur 3gs yerine neo v al

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İkisini de alma illa birini alacaksan 3gs alabilirsin. Ancak 799 tl'lik 3gs alabiliyorsan Samsung Galaxy Wonder modelini de alabiliyorsundur. Bu yüzden piyasası 700-800 tl arasında gidip gelen bu modeli tavsiye ederim. Cihazın güncel için rahat olsun.

- - - Eklendi - - -

Arkadaş konu 25 Ocak'ta açılmış ben de yazmış bulundum hortlatmayın şöyle konuları.

monibrasco12

Üye
Motorola atrix al 1500tl lik telefon ayarinda

sohey

Üye
Ace kullanıyorum S3 Romu attım android son sürüm canavar oldu cihaz. Subway surfers temple run gibi oyunlarıda oynayabiliyorm artık. Rom atarz sanada mis gibi Fena cihaz androidden şaşma .

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
galaxy aceden çok şikayetler var

fk555897

fk555897

Üye
ben olsam 3gs e para vermem 2.el alacağıma sıfır 2 yıl garantili alırım bide yeni sürümümü yükler keyfime bakarım artık flash siteleri videoları bile güncellemeyle açabiliyorsun ve ayrıca hafıza çoğaltabiliyorsun micro sd ile msj klavyesi çok güzel swype muhteşem hızlı galaxy ace al pişman olma

Sen 3GS ile Ace'ı eline alıp kullandınmı da konuşuyorsun. 3GS'in donanımı Ace ile hemen hemen aynı. Ama 3GS iOS işletim sistemi kullandığından kat kat iyi performans verecektir. Oyunlarda da daha iyi performans verecektir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
1 yıl öncesinin konusuna yazdığınızın farkında değilsiniz.

:locked:

Üst Alt