telefonunuzun browsermark testi kaç puan?

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
Optimus 3d rootsuz 49000 ama cokta guvenilit bir olcu degil bu surekli farkli cikiyor

Türe

Türe

Üye
Net hizina bagli cunku . Yineliyorum root cihazi h-i-z-l-a-n-d-i-r-m-a-z .

[alikan]

[alikan]

Üye

custom rom sayılmaz.google kaynaklı:ehe

bekle dolphin browser skoru geliyor sen burdan kaçmaya başla İphonunla:ehe

----------Eklendi @ 22:06:06 ---------- Yazıldı @ 22:05:40 ----------

Al:ehe

Doktor sen naptın ya. Performans süper olmuş hele ilk resimdeki ics öncesi ve sonrası fark inanılmaz.
Bu arada ICS Rom'u sen kurdun sanırım biraz bahsedermisin ICS farklarından. Evo larada mart ayından sonra gelecek deniyor ama
bakalım belli olur yakında tam tarih. ICS 4.0 + Sense 4.0 güncellemesi gelince o zaman telefon tam kapasiteye ulaşır diye düşündüm senin bu resminden sonra. Bana biraz ICS yi anlat, bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat :D

[/QUOTE

• Beğen
Tepkiler: Türe ve ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
[alikan];4378607' Alıntı:

custom rom sayılmaz.google kaynaklı:ehe

bekle dolphin browser skoru geliyor sen burdan kaçmaya başla İphonunla:ehe

----------Eklendi @ 22:06:06 ---------- Yazıldı @ 22:05:40 ----------

Al:ehe

Doktor sen naptın ya. Performans süper olmuş hele ilk resimdeki ics öncesi ve sonrası fark inanılmaz.
Bu arada ICS Rom'u sen kurdun sanırım biraz bahsedermisin ICS farklarından. Evo larada mart ayından sonra gelecek deniyor ama
bakalım belli olur yakında tam tarih. ICS 4.0 + Sense 4.0 güncellemesi gelince o zaman telefon tam kapasiteye ulaşır diye düşündüm senin bu resminden sonra. Bana biraz ICS yi anlat, bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat :D

[/QUOTE

valla hangi performans iyileştimesini hangi yeni özelliğinden başlayayım bilmiyorum :ehe

1.görev yöneticisi.artık Symbian kadar kolay
2.veri kullanımı sayacı
3.çok daha az ram kullanımı
4.batarya daha uzun gidiyor
5.oyunlarda hızlanma(bunun benim ekran kartına 250 mhz overclock yapmamdan kaynaklı:ehe)
6.artık Ui GPU oluşturuyor.yani işlemciye abanmıyor.
7.yeni lockscreen
8.yüz tanıma
9.internet performansında müthiş artış İphone 4 ü çok rahat geride bırakıyor.4s geride kalıyormu bilmem.
10.daha aklıma gelmiyor artık :D

• Beğen
Tepkiler: [alikan]
[alikan]

[alikan]

Üye
valla hangi performans iyileştimesini hangi yeni özelliğinden başlayayım bilmiyorum :ehe

2.veri kullanımı sayacı
5.oyunlarda hızlanma(bunun benim ekran kartına 250 mhz overclock yapmamdan kaynaklı:ehe)
7.yeni lockscreen
8.yüz tanıma
9.internet performansında müthiş artış İphone 4 ü çok rahat geride bırakıyor.4s geride kalıyormu bilmem.

Ya bende Evo 3D yi xda developerda overclockla 1.5Ghz + ICS 4.0 + Sense 4.0 ile kullanan görmüştüm adam ekran görüntüleri performans filan paylaşmış cihaz uçuşa geçmiş ama ben daha çok yeniyim Android'te bulaşsam kesin cihaz elimde kalır hemde daha cihazda yeni hani hem Andro ya ısınayım hemde şimdilik Ginderbread + Sense 3.0 sın tadını çıkaralım öğrenelim diye official güncelleme bekliyorum ama xda da görünce adamında içi gidiyor birazcık, elin gavuru yapıyo arkadaş :s Hele bu Cynaogen diye bi developer var sanırım Androit'te ilah kendileri. Her cihaza Rom çıkarmış adam ne ayak ben çözemedim :D

PriZm

PriZm

Üye
[alikan];4379836' Alıntı:

Ya bende Evo 3D yi xda developerda overclockla 1.5Ghz + ICS 4.0 + Sense 4.0 ile kullanan görmüştüm adam ekran görüntüleri performans filan paylaşmış cihaz uçuşa geçmiş ama ben daha çok yeniyim Android'te bulaşsam kesin cihaz elimde kalır hemde daha cihazda yeni hani hem Andro ya ısınayım hemde şimdilik Ginderbread + Sense 3.0 sın tadını çıkaralım öğrenelim diye official güncelleme bekliyorum ama xda da görünce adamında içi gidiyor birazcık, elin gavuru yapıyo arkadaş :s Hele bu Cynaogen diye bi developer var sanırım Androit'te ilah kendileri. Her cihaza Rom çıkarmış adam ne ayak ben çözemedim :D

Cyanogen o developer grubunun adı :D dünyanın her yerinden modcuları var o grupta :D

• Beğen
Tepkiler: [alikan]
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
aldım hocam teşekkürler..bunu da aldığım fiyatın üzerinde satıp başka bir cihaz alıcam :D sana birşey sorucam hocam bendeki xperia arc'ın hangi garanti firmasına bağlı olduğunu nasıl öğrenebilirim...
Dostum demek aldin xperia arc i :) hayirli olsun :)

Türe

Türe

Üye

2.veri kullanımı sayacı
7.yeni lockscreen
8.yüz tanıma

ali abartıyorsun ama :angry: safari kullanıyor telefon ben ne yapayım :bilmm

----------Eklendi @ 21:20:55 ---------- Yazıldı @ 21:20:23 ----------

aldım hocam teşekkürler..bunu da aldığım fiyatın üzerinde satıp başka bir cihaz alıcam :D sana birşey sorucam hocam bendeki xperia arc'ın hangi garanti firmasına bağlı olduğunu nasıl öğrenebilirim...

güzel soru :D ama bilmiyorum :bilmm bilen birine sormalı :ehe

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve [alikan]
[alikan]

[alikan]

Üye

ali abartıyorsun ama :angry: safari kullanıyor telefon ben ne yapayım :bilmm

----------Eklendi @ 21:20:55 ---------- Yazıldı @ 21:20:23 ----------

güzel soru :D ama bilmiyorum :bilmm bilen birine sormalı :ehe

Doktor o yorumu ben yapmadım ki :s NAWY yazdı onları abartıyosa o abartıyodur :D
Ancak benim merak ettiğim bişey var Benchmark testlerinde en yüksek değerleri iphone alıyor diye biliyordum
ama şimdi NAWY burda sana atar yapıyo o ne iş anlamadım :D
şimdi senin i4 NAWY'nin Gs'ye yeniliyosa sen onu çöpcülere ver hurda diye satsınlar :D Ya da boşver sen onu çatıya dik çift anten var ya uydu niyetine iş görür :D

klongs

klongs

Üye

ttnetle bu kadar oluyor :)

Türe

Türe

Üye
[alikan];4382958' Alıntı:
Doktor o yorumu ben yapmadım ki :s NAWY yazdı onları abartıyosa o abartıyodur :D
Ancak benim merak ettiğim bişey var Benchmark testlerinde en yüksek değerleri iphone alıyor diye biliyordum
ama şimdi NAWY burda sana atar yapıyo o ne iş anlamadım :D
şimdi senin i4 NAWY'nin Gs'ye yeniliyosa sen onu çöpcülere ver hurda diye satsınlar :D Ya da boşver sen onu çatıya dik çift anten var ya uydu niyetine iş görür :D

hocam sizin adınız aliyse bilemiyorum ama ben zaten nawy e hitaben söyledim :)

styler28

Üye
t20 27920

Üst Alt