Nokia C6-01 Nokia Suite Symbian Belle Cihaz Güncelleme Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi

yarın erkenden götür oraya yüklesınler arkadaşım ögleden sonra gıdersen yarın alabılırsınız dıyebılırler yogunluktan dolayı

tamam kardeş ama ben annayıda aynı şekil yüklemeye götürmüştüm oraya orada yükleyemediler.İstanbul'a KVK'ya gönderdiler.Oradada aynı sürümü atıp geri göndermişlerdi.Kesin bu seferde böyle olur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pcden vırus programını kaldırdınmı

----------Eklendi @ 23:46:15 ---------- Yazıldı @ 23:38:34 ----------

pcyı yeniden başlatırmısın

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin dediklerinle alakası yok.2 masaüstü bir laptopta denedim sonuç aynı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım dedigim gibi bugun bı baktır annada da öyleydi dedıgine göre mühtemel bir sorunu var telın şikayetıni dile getır

cihan628

cihan628

Üye
beyler galiba çoğu kişi bu sorunu alıyor
ben hatayı biliom güncelleme yaparken tlefon kapanıyor doğal olrarak e kapandığı içinde usb bağlantısı kesiliyor yazıo ben 3-4 gün uraştım ama çözüm bulamadım flashlamayı da denedim yine aynı anca biraz bekleyelim ovi adam gibi bitirmeden belleyi koşmuş ibneler çarşamba günü 317 mb dı perşembe 318 oldu düzeltmeler yapıolar

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
beyler galiba çoğu kişi bu sorunu alıyor
ben hatayı biliom güncelleme yaparken tlefon kapanıyor doğal olrarak e kapandığı içinde usb bağlantısı kesiliyor yazıo ben 3-4 gün uraştım ama çözüm bulamadım flashlamayı da denedim yine aynı anca biraz bekleyelim ovi adam gibi bitirmeden belleyi koşmuş ibneler çarşamba günü 317 mb dı perşembe 318 oldu düzeltmeler yapıolar

durumumu en iyi sen anlattın kardeş.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çogumuz o hataları aldık ama yüklendı sonuçta

Febris

Febris

Üye
direk flaş atın uğraşmayın..;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
süiti tamamen kaldır nokia turkiye sıtesinden uyumluluk ve indırme talimatlarını bi oku sonra tekrar indir pcne

keys1903

keys1903

Üye
bendede aynı sorun var ovı suıtte kapanıyor yuklemede ve gerı acılmıyor flashtada kapanıyor gerı acılmıyor ne bıcım ıs ne lanet bellemıymıs anlamadım gıttı

haylaz044

Üye
kardeşim bilgisayarında kamera varsa drıvırını kaldır kamerayı pc den çıkar oyle dene bende aynı hata vardı bu şekilde halletdim.

atölye

Üye
kardeşim aynı sorun bende'de oldu ama bana kalırsa internet hızıyla alakalı bir şey ben kendi evimde yapamıyorum ya arkadaşta yada internet kafe'de ben sorunu öyle çözdüm... (telefon aynı kablo aynı her şey aynı tek fark internet hızı)

zaferncr

Üye
bütün dediklerinizi denedim ama başka bilgisayarla denemedim bide onu deniycem nolcak bakalım benim pc de 5800 dada aynı oldu yüklemenin 3. kısmında kalıyor kesilip kesilip duruyor olmuyor.

zaferncr

Üye
başka pc dede denedim olmuyor olmuyor olmuyor napcaz yawww kafayı yicem.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kamera varsa drıverıni sıl kamerayı çıkar tekrar yukle belleyı

mokokolog

Üye
Kesinlikle kamerayı kaldırın arklar kaç gün uğraştım en sonunda oldu suite den yükleyebilirsiniz

Üst Alt