Nokia C6-01 Nokia Suite Symbian Belle Cihaz Güncelleme Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

zaferncr

Üye
hay Allah razı olsun a4 tech kameram vardı driverini kaldırdım oldu kaç gün uğraştım yav :) kafayı sıyırıyodum azdaha yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

----------Eklendi @ 17:58:48 ---------- Yazıldı @ 17:53:46 ----------

hay Allah razı olsun a4 tech kameram vardı driverini kaldırdım oldu kaç gün uğraştım yav :) kafayı sıyırıyodum azdaha yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim

hugoKJ

Üye
arkadaşım bak bizi dinle bende bugün uğraştım durdum olmadı forumdan arkadasların eski yazılarına baktım. aynen pc de a4 tech camera driver yüklüydü onu program ekle kaldırdan kalırıp kasanın arkasındaki usb portundan cameranın usb portunu çıkarttım.sonra pc restart çek. tamamdır yeniden gir telefonun güncellnecektir bana güven bak. hiç garanti falan uğraşma boşa beklersin.Şimdiden hayırlı olsun

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bak bizi dinle bende bugün uğraştım durdum olmadı forumdan arkadasların eski yazılarına baktım. aynen pc de a4 tech camera driver yüklüydü onu program ekle kaldırdan kalırıp kasanın arkasındaki usb portundan cameranın usb portunu çıkarttım.sonra pc restart çek. tamamdır yeniden gir telefonun güncellnecektir bana güven bak. hiç garanti falan uğraşma boşa beklersin.Şimdiden hayırlı olsun

kardeş inşallah olur deniyorum şimdi.

----------Eklendi @ 11:13:11 ---------- Yazıldı @ 11:05:50 ----------

kardeşim aynı sorun bende'de oldu ama bana kalırsa internet hızıyla alakalı bir şey ben kendi evimde yapamıyorum ya arkadaşta yada internet kafe'de ben sorunu öyle çözdüm... (telefon aynı kablo aynı her şey aynı tek fark internet hızı)

8 mbs internet var kardeş:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardeşim yine hata verirse uğraşma ver servise 1 saatte halledip veriyorlar sıfırdan rom atarak

nataraj marble

nataraj marble

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne güzel sevindim adına

hasanasd

Üye
arkadaşlar çok teşekkür ederim. bende de a4 kamera var ve sürücüsünü kaldırınca sorun halloldu. tekrar teşekkürler. :)

armor

Üye
aynı sorun bendede var telefonum nokia c6 01 güncelleme yaparkene bağlantı koptu diyor :s saatlerce uğraştım olmadı telefondan güncelleme yapamıyoruz bu güncelleme pc den olması şartmış ne yapacam bilmiyorum...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
harici kamera varsa kamera driverinı sil kamerayı sök yenıden belleyi yükle

nazif41

nazif41

Üye
kardeş allah bin kere razı olsun aynı derten çok canım sıkıldı C7 de denedim:oke::oke::alkis:tşk:

---------- Eklendi @ 12:08:43 ---------- Yazıldı @ 12:06:41 ----------

[ENGİN];4397104' Alıntı:
kamera varsa drıverıni sıl kamerayı çıkar tekrar yukle belleyı
allah bin kere razı olsun C7 sorun hal oldu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardeş allah bin kere razı olsun aynı derten çok canım sıkıldı C7 de denedim:oke::oke::alkis:tşk:

---------- Eklendi @ 12:08:43 ---------- Yazıldı @ 12:06:41 ----------

allah bin kere razı olsun C7 sorun hal oldu

amin.allah hepimizden razı olsun inşallah :)

bytllh

bytllh

Üye
bende de hata kodu:300 diye hata veriyor ya onu bilen var mı:)

Üst Alt