Nokia Tab concept Windows 8 - Gerçekleşme ihtimali yüksek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Tab concept Windows 8 - Gerçekleşme ihtimali yüksek
Geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon pazarında istediği başarıyı elde edemeyen Nokia microsoft'la bir ortaklığa gitmişti...
Microsoft'un neredeyse tamamen yeniden yazdığı WP 7.5 işletim sistemini kullanacak olan Nokia bu sayede akıllı telefon pazarında'da büyük başarı elde etmek istiyordu... Sırayla Lumia 710, 800 ve 900 modellerini çıkaran Nokia hem işletim sistemi, hem donanım hemde tasarım olarak istediğini başardı...

Bu yıl içerisinde tango güncellemesini alacak Olan WP 7.5'li telefonlarıyla Nokia dil desteği, görüntülü görüşme gibi birçok yenlikle birçok ülkede varolan ve yeni modelleriyle büyük satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. Önümüzdeki yıl WP8 ile Nokia akıllı telefon pazarında'da zirveye oturmayı planlarken resmi olmayan kaynaklara göre tablet piyasasınada gireceği yazılıp çiziliyor...

Özellikle Apple ve Samsung'un zirvede olduğu tablet piyasasında Nokia'da yer almak isteyebilir... Bu konuda resmi bir açıklama olmasada Nokia'nın daha önce booklet ile pc piyasasına girdiğini ve tablet üretme olasılığın çok güçlü olduğunu söyleyebiliriz...

İşte beğenilen n9 tasarımına benzer Windows 8'li Nokia tab

Ağırlığı: 580 gr
Kalınlığı: 8.5 mm
Ekran: 11.6 Amoled cam ekran (1280x800)
Kamera: Arka 5 megapiksel 1080p HD - Ön 2 megapiksel
Ram: 2 GB
Hafıza: 32 - 64 GB
işlemci: 1.8 ghz çift çekirdek

Yazan: Navy Blue

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Olursa iyi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Burası S^3 bölümü.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu yanlış yerde açmışsınız. Burası S^3 bölümü.

Biliyorum :) Forumda Nokia haberlerinin daha çok ön planda olduğu bir forum olduğu için burada paylaştım ama dediğiniz gibi doğru foruma taşınabilir... Bu arada yazı bana aittir...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokianın rusyadaki merkezinde bu konudaki çalışmalar yapıılıyormuş nokianın microsoft la olan anlaşması çercevesinde mutlaka tablet üretimide gerçekleştirilecektir

aleranol

aleranol

Üye
eğer gerçekten nokia bu özelliklerde bir tabçet çıkarırsa ve marketi de microsoft sayesinde insanların gözünü doyurursa(ki doyuracak) nokia eski yerini alır. Büde kaynaklarınızı yazabilirmisiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eğer gerçekten nokia bu özelliklerde bir tabçet çıkarırsa ve marketi de microsoft sayesinde insanların gözünü doyurursa(ki doyuracak) nokia eski yerini alır. Büde kaynaklarınızı yazabilirmisiniz?

kaynak eldar murtazin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O nasıl bir kaynak hünkarım??

valla hünkarım bu benim suçum degil nokianın ciddiyetsizliginin suçu nokia hiçbir konuda kendisi bilgilendirme yapmıyo ama murtazin nokiaya yakınlıgı bilinen ve söyledikleri nerdeyse hep dogru cıkıyo adam nokianın basın sözcüsü gibi nerdeyse

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
meg1ddo

meg1ddo

Üye
ilk defa ipad dışında bir tableti tasarım olarak beğendim umarım donanım ve yazılım da aynı derecede iyi olur, işte o zaman ipad e rakip geldi diyecem ve hatta ipad'ten daha iyi bir tablet yapılmış diyecem...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ilk defa ipad dışında bir tableti tasarım olarak beğendim umarım donanım ve yazılım da aynı derecede iyi olur, işte o zaman ipad e rakip geldi diyecem ve hatta ipad'ten daha iyi bir tablet yapılmış diyecem...

Ancak iPad 3 dört çekirdekli olacakmış...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilirim hünkarım da iPad'den iyi demiş ya ona cevaben demiştim.Yani Nokia'da çift çekirdeğin nasıl bir nimet olduğu malum:naughty:

ama hünkarım yine söylüyeyim nokiada sistem donanımlarının birbiriyle uyumu o kadar güzelki konfigürasyon olarak kendinden daha yüksek sistemlerden daha iyi performans verir aynı casper i7 bir pcnin toshiba i5 geçildigi gibi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ama hünkarım yine söylüyeyim nokiada sistem donanımlarının birbiriyle uyumu o kadar güzelki konfigürasyon olarak kendinden daha yüksek sistemlerden daha iyi performans verir aynı casper i7 bir pcnin toshiba i5 geçildigi gibi

Tamam da hünkarım Apple'ın başarısı da baya iyi.Ama dediğiniz gibi muhtemelen Nokia'nın çift çekirdekli bir modeli,iPad2'yi geçer.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tamam da hünkarım Apple'ın başarısı da baya iyi.Ama dediğiniz gibi muhtemelen Nokia'nın çift çekirdekli bir modeli,iPad2'yi geçer.

muhtemelen gerçi tabletler hiç ilgi alanım degil zaten lumia910 4.3" yarım tablet napıyım ipad i hünkarım

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
projectmaximo

projectmaximo

Üye
valla tasarım çok güzel görünüyo.sanki n9 biraz enine uzatılarak elde edilmiş gibi görüntü.her neyse bence böyle bir şey olursa nokia ortalığın tozunu attırır.eminim ki böyle bir ürün muadili bir apple ürününden çok daha ucuz olacaktır ve wp7.5 sistemine önceden güvenmesem de artık büyük beklenti işine girdim.piyasa liderliğinde apple'la kapışır mı dersiiz?

bu arada n9 demişken n9'u her incelememde n8'den soğuyorum yahu bu kadar mı güzel tasarım olur:D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla tasarım çok güzel görünüyo.sanki n9 biraz enine uzatılarak elde edilmiş gibi görüntü.her neyse bence böyle bir şey olursa nokia ortalığın tozunu attırır.eminim ki böyle bir ürün muadili bir apple ürününden çok daha ucuz olacaktır ve wp7.5 sistemine önceden güvenmesem de artık büyük beklenti işine girdim.piyasa liderliğinde apple'la kapışır mı dersiiz?

bu arada n9 demişken n9'u her incelememde n8'den soğuyorum yahu bu kadar mı güzel tasarım olur:D

evet kardesim bu kadar güzel tasarım olur ama bi kusurunu söylemeden yapamıycam ekran kasanın çervesinden bir milimetre kadar yüksekya o beni mahvetti bu kadar güzel bi tasarımda böyle bi hata yapılırmı diycem nokia bunu bilerek yapıyo

meg1ddo

meg1ddo

Üye
evet kardesim bu kadar güzel tasarım olur ama bi kusurunu söylemeden yapamıycam ekran kasanın çervesinden bir milimetre kadar yüksekya o beni mahvetti bu kadar güzel bi tasarımda böyle bi hata yapılırmı diycem nokia bunu bilerek yapıyo

ekranın kasadan yüksek olması normal hatta gerekli bişey, en azından N9 için bunun böyle olması lazım çünkü swipe menü var, parmakların cam üzerinde rahatça kayması için ekran biraz yüksek ve oval yapılmış, ana ekranlar arası geçişte parmak hareketi taa kenardan başlıyor eğer ekran senin dediğin gibi kasayla aynı yükselikte olsaydı parmak kasaya değecek ve bu da kullanımda rahatsızlık verecekti ama mühendisler Öyle güzel tasarlamış ki n9 u parmağınız ekran camı dışında hiçbir yere değmiyor ve böylece pürüzsüz ve zahmetsiz kullanım sunuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt