Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

b3yt0

b3yt0

Üye

yinemi hata verdı kardeşim hatadan sonra alttaki yazanları yapıp tamam a tikladın mi
tıkladım kardeşim ve en başa döndü yine 15 dk kaldı yerine gelince kapandı telefon işin tuhaf tarafı kendisi klosör oluşturmuş symbian belle die telin içine nasıl yapacam bi beceremedim gitti ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tıkladım kardeşim ve en başa döndü yine 15 dk kaldı yerine gelince kapandı telefon işin tuhaf tarafı kendisi klosör oluşturmuş symbian belle die telin içine nasıl yapacam bi beceremedim gitti ya

nerde oluşturmuş ayrıca telefonu açınca anna ikonlarımı var secenekler menu falan nasıl soylermısın yada pm at

b3yt0

b3yt0

Üye

nerde oluşturmuş ayrıca telefonu açınca anna ikonlarımı var secenekler menu falan nasıl soylermısın yada pm at
Depo hafızanın içine nokia_belle var bide nokia_belle(2) var telde tema olduğu için aynı gözüküor temayı kaldırıpda deneyim birde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Depo hafızanın içine nokia_belle var bide nokia_belle(2) var telde tema olduğu için aynı gözüküor temayı kaldırıpda deneyim birde

alt kısımdakı secenekler simge mı yazımı

----------Eklendi @ 19:01:47 ---------- Yazıldı @ 18:59:31 ----------

alt kısımdakı secenekler simge mı yazımı

onlar onemlı degıl hafıza kartını çıkarıp yuklemeyı denedınmı hıc

b3yt0

b3yt0

Üye
noki_bellenin içinde .config circus communites-log hpaint gibi klosörler var hafıza kartı yokki telde 3 aşamaya gelince direk 15dkya gelior kendisi ve usb kopma sesi olurya onun sesi gelior ve geri usb takma sesi gelior ve sürekli böyle oluyor ama telefonda açılma olmuyor sadece yeşil kırmızı yerleri yanıyor ve yukardada şarj olurken olduğu gibi ışık yanıp sönüyor sonra işte bağlantı koptu hatası gelince telefon acılıor tmm dediğimde yine en başa dönüp telefonu baştan kapatıyorr

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o aşamada dokunmasaydın keşke

b3yt0

b3yt0

Üye
Anlaşılan çözülemiyecek bu yinede yardımınız için tşk ederim telefoncuya götürüp yaptırmak en iyisi anlaşılan yardımınız için tşk ederim :)

icakicix

Üye
kardeslerım update çalısıyor fakat dılı ıngılızce kurdu benımkıne telefonu yurt dısından almıstım sımdıde pc suıte baglanmıyo telefon pc onarıp yapıoyorum baglanıyor ama çok fazla hata war nasıl duzeltıcem bılmıorum telefon update ederken hıc bısı yapmayın bıtene kadar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Anlaşılan çözülemiyecek bu yinede yardımınız için tşk ederim telefoncuya götürüp yaptırmak en iyisi anlaşılan yardımınız için tşk ederim :)

elinde boş bır hafıza kartın varmı pm at konuyu bulmak bıraz zor mobilden

b3yt0

b3yt0

Üye
pm attm arkadaşım var boş bir hafıza kartı telefona taktım şimdi ne yapıyorum ?

b3yt0

b3yt0

Üye
yaptım dediklerini pm attm ama cvp gelmedi meşgulsn galiba öylede denedm yazılımı yüklemeyi ama yine aynı yerde kalıor ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaptım dediklerini pm attm ama cvp gelmedi meşgulsn galiba öylede denedm yazılımı yüklemeyi ama yine aynı yerde kalıor ya

kaldıgı an telefonu usbden cikar bataryayı çıkar tekrar tak aç telefonu usby cikar once tele sonra dıger porta tak devam a tıkla tele dokunma ama

----------Eklendi @ 22:19:12 ---------- Yazıldı @ 21:58:10 ----------

pm gelmedı bana kardeşım

b3yt0

b3yt0

Üye
Yok kardeşim ya dediğinde yaptm ama yine hüsran sonuç walla teli atıp kırasım geldi ya sinir oldumm :)

romaz

romaz

Üye
genelde bu kopmalar usb kaynaklı olabiliyor birde şöyle dene pc nin farklı usb çıkışını dene benşmde başıma gelmişti bu şekilde çözdüm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yok kardeşim ya dediğinde yaptm ama yine hüsran sonuç walla teli atıp kırasım geldi ya sinir oldumm :)

öviyı tamamıyla kaldır ve nokıa turkıye sitesınden uyumluluk ve ındirmedekı talımatları oku ordan ındır tekrar bır aksılık var güvenlık duvarıyla ilgili muhtemelen

julyus45

Üye
aynı sorun bende vardı internet kafede windows 7 li bilgisayarda denedim sorunsuz belleyi kurdum

moskovalı

moskovalı

Üye
evet en iyisi win7 de denemek bende win7 de ilk seferinde ve sorunsuz kurdum

b3yt0

b3yt0

Üye

öviyı tamamıyla kaldır ve nokıa turkıye sitesınden uyumluluk ve ındirmedekı talımatları oku ordan ındır tekrar bır aksılık var güvenlık duvarıyla ilgili muhtemelen
Yok kardeşim dediklerinin hepsini yaptım pcden kaldırdm nokiadan indirdim pcde güvenlik duvarını antivrüsü fln kaldırdım ona rağmen kalıor orda başka win7 li pcde denemek şart oldu yinede çok tşkler yardımların için

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah arkadaşım yardımcı olamadık yinede yakınlarında servıs varsa oraya götür birde

Üst Alt