Telefon Tavsiyesi Nokia N 801 İzleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N 801 İzleri
Daha önce tartışılan bir konu ise kusura bakmayın . Yeni telefon almayı düşünürken arastırma ve karşılaştırmalar sonucu internette baya izlerine rastlamaya başladığım için bilgilendirmek amaçlı açtım konuyu.

Buradan N8 ve N801 karşılaştırmasını yapabilirsiniz. Listeden N8-00 ve N8-01 seçerek karşılaştırma butonuna basıldığında listeleme gerçekleşecektir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İyi de site hata veriyor?!...

SilentOne

SilentOne

Üye
site hata veriyor

dücane

dücane

Üye
site hata veriyor...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu linkteki bilgiler 2011 aralık ayındaki duyum haberlere göre düzenlenmiş güncel haberlerdeki bilgiler bu spesifikasyondan cok farklı en önemliside yeni duyurulması beklenen telin video kaydı 1080p ve kamerası da tarihin en büyük cep telefonu görüntü algılayıcısıyla birlikte optik zoomlu olacagı büyük bir ihtimallede ismi 603 700 ve 701 in devamı 801 803 veya 808 olucaktır

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
bu linkteki bilgiler 2011 aralık ayındaki duyum haberlere göre düzenlenmiş güncel haberlerdeki bilgiler bu spesifikasyondan cok farklı en önemliside yeni duyurulması beklenen telin video kaydı 1080p ve kamerası da tarihin en büyük cep telefonu görüntü algılayıcısıyla birlikte optik zoomlu olacagı büyük bir ihtimallede ismi 603 700 ve 701 in devamı 801 803 veya 808 olucaktır

o kadarını bilmiyorum Karsılastıgım için konu açtım ama telefon agırlıgından işlemci hızına kadar yazdıgı için inandırıcı geliyor. Zaten beklenilen N801 de aşağı yukarı aynı özelliklerde olacağı düşünülüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt