Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kmesne

kmesne

Üye
sorunların ilkinde final versiyondan bahseetmiş rambo ft oyüzden sordum

kmesne

kmesne

Üye
tamam sagol

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şu an bir hata daha oluştu. Görüntülere girdiğimde hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diyor. Telefon hafızasında 56 mb hafıza kartında 1.5 gb boş hafıza var. Ayrıca kırmızı tuş hiç bir programı kapamıyor telefonu kapat menüsü geliyor. (5250)

Görüntülere girdiğinde hafıza dolu uyarısı veriyorsa arkaplandaki uygulamaları kapat. Acayip bir sorun tespit etmişsin. Telefonun kırmızı tuşuna basınca telefonu kapat menüsü geliyor :hmmm

virus19

virus19

Üye
Görüntülere girdiğinde hafıza dolu uyarısı veriyorsa arkaplandaki uygulamaları kapat. Acayip bir sorun tespit etmişsin. Telefonun kırmızı tuşuna basınca telefonu kapat menüsü geliyor :hmmm

Arkaplanda hiç bir program çalışmamakta.. Bahsetmek istediğim oyun oynarken,arama yaptığımda kırmızı tuşa bastığımda hepsi kapanırdı. Şimdi kapanmıyor telefonu kapat,tercihlerin yazılı oldugu menü açılmakta aramayı sonlandırmak için ekrana dokunmaktayım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:hmmm 5250 portunun özel bir sorunu galiba.

virus19

virus19

Üye
bilmiyorum alışamadım uygulamalar da sorun değil menüye gelir arkaplandan kapatıyorum ama aramalarda alışamadım telefonu kapatıyorum sürekli anlatabildim umarım sorunu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bahsettiğin sorunu Beta 3'te çözmüş olacağımıza inanıyorum.

yer666666

Üye
s.a kardeş dun fw yı yuklemıstım biraz kurcaladımda 5530 cfw ni. yeşil ve orta beyaz tuş ışıkları çok parlak yanıyor kırmızı daha soluk akşam vakti kırmızı tuşun parlaklığı yine harika fakat diğer tuşları çok parlak birde simgeler çok karışık bence :d şuanlık bunları söylebilirim çok sağolasın

virus19

virus19

Üye
inşallah onlar dışında bir sorun bulamadım telefonumu sevmeye başladım :D birde acaba 5250 nin polarbit oyunlarını açabilmesi için mod uygulanabilir mi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
GameAPI diye bir bileşen var. Onu yükleyip, ondan sonrada polabit oyunları yükle. Bakalım 5250 de çalışıyormu.

----------Eklendi @ 13:02:58 ---------- Yazıldı @ 13:01:06 ----------

s.a kardeş dun fw yı yuklemıstım biraz kurcaladımda 5530 cfw ni. yeşil ve orta beyaz tuş ışıkları çok parlak yanıyor kırmızı daha soluk akşam vakti kırmızı tuşun parlaklığı yine harika fakat diğer tuşları çok parlak birde simgeler çok karışık bence :d şuanlık bunları söylebilirim çok sağolasın

Tuş ışıkları dışında ekran ışıkları düzgünse, tuş ışıklarının sorununu gidermek kolay.

Final versiyonda değişik ikonlar kullanacağız.

AvCı27

AvCı27

Üye
GüzeL Çalışma olmuş emeğinize sağLık.. yaLnız benim Tercihim her zaman ultimate versiyonundan yanadır Sabırsızlıkla bekliyor olacağım .. :naughty:

cafer-abi

Üye
merhaba arkadaşım. şimdi cfw ye bakıyorum oldukça kullanışlı görünüyor fakat benim telefonumda hafıza kartı yok. uzunca bir süre alacağımı da düşünmüyorum. muhtemelen bu kurduğunuz internet tarayıcısını hafıza kartına kuracak şekilde ayarladınız. bunun bir çözümü var mıdır? auto installer ile kurulacak yama ve ekleri ben kendim telefon hafızasına kuramaz mıyım? bu konuda yardımcı olabilir misin?

anılbaran

anılbaran

Üye
:ağlarım:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
GüzeL Çalışma olmuş emeğinize sağLık.. yaLnız benim Tercihim her zaman ultimate versiyonundan yanadır Sabırsızlıkla bekliyor olacağım .. :naughty:

:tşk:

merhaba arkadaşım. şimdi cfw ye bakıyorum oldukça kullanışlı görünüyor fakat benim telefonumda hafıza kartı yok. uzunca bir süre alacağımı da düşünmüyorum. muhtemelen bu kurduğunuz internet tarayıcısını hafıza kartına kuracak şekilde ayarladınız. bunun bir çözümü var mıdır? auto installer ile kurulacak yama ve ekleri ben kendim telefon hafızasına kuramaz mıyım? bu konuda yardımcı olabilir misin?

Web browser ön belleğini C sürücüsüne alacağım. Böyle daha hızlı oluyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

:tşk:

Web browser ön belleğini C sürücüsüne alacağım. Böyle daha hızlı oluyor.

monalos

Üye
Cok güzel olmus indirdim telefona flasladım baya güzel oldu ben bişey sormak istiyorum tk sıkıntım su ben 5230 kullanıyorum dosyaları flasladım hiç bi sorun yok ama arada tus kilidin kapatıyorum geri acılıyor tus kilidi kapanmıyor arada neden ?*

orhnkya

orhnkya

Üye
n97 mini v.30 portunu da cikarsaydiniz c6 ya göre daha iyi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cok güzel olmus indirdim telefona flasladım baya güzel oldu ben bişey sormak istiyorum tk sıkıntım su ben 5230 kullanıyorum dosyaları flasladım hiç bi sorun yok ama arada tus kilidin kapatıyorum geri acılıyor tus kilidi kapanmıyor arada neden ?*

Tuş kilidi mandalın bozuk değilse, mandalı aşağı çektiğin gibi bırak. Kilit açılmıyor.

n97 mini v.30 portunu da cikarsaydiniz c6 ya göre daha iyi

İlerde N97 v30 portunada el atacağız :oke:

Üst Alt