anılbaran
Üye
yeni surum gelcekmi
sonra gelecek
yeni surum gelcekmi
sorunların ilkinde final versiyondan bahseetmiş rambo ft oyüzden sordum

şu an bir hata daha oluştu. Görüntülere girdiğimde hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diyor. Telefon hafızasında 56 mb hafıza kartında 1.5 gb boş hafıza var. Ayrıca kırmızı tuş hiç bir programı kapamıyor telefonu kapat menüsü geliyor. (5250)

Görüntülere girdiğinde hafıza dolu uyarısı veriyorsa arkaplandaki uygulamaları kapat. Acayip bir sorun tespit etmişsin. Telefonun kırmızı tuşuna basınca telefonu kapat menüsü geliyor![]()
s.a kardeş dun fw yı yuklemıstım biraz kurcaladımda 5530 cfw ni. yeşil ve orta beyaz tuş ışıkları çok parlak yanıyor kırmızı daha soluk akşam vakti kırmızı tuşun parlaklığı yine harika fakat diğer tuşları çok parlak birde simgeler çok karışık bence :d şuanlık bunları söylebilirim çok sağolasın
GüzeL Çalışma olmuş emeğinize sağLık.. yaLnız benim Tercihim her zaman ultimate versiyonundan yanadır Sabırsızlıkla bekliyor olacağım ..![]()

merhaba arkadaşım. şimdi cfw ye bakıyorum oldukça kullanışlı görünüyor fakat benim telefonumda hafıza kartı yok. uzunca bir süre alacağımı da düşünmüyorum. muhtemelen bu kurduğunuz internet tarayıcısını hafıza kartına kuracak şekilde ayarladınız. bunun bir çözümü var mıdır? auto installer ile kurulacak yama ve ekleri ben kendim telefon hafızasına kuramaz mıyım? bu konuda yardımcı olabilir misin?
GüzeL Çalışma olmuş emeğinize sağLık.. yaLnız benim Tercihim her zaman ultimate versiyonundan yanadır Sabırsızlıkla bekliyor olacağım ..![]()

merhaba arkadaşım. şimdi cfw ye bakıyorum oldukça kullanışlı görünüyor fakat benim telefonumda hafıza kartı yok. uzunca bir süre alacağımı da düşünmüyorum. muhtemelen bu kurduğunuz internet tarayıcısını hafıza kartına kuracak şekilde ayarladınız. bunun bir çözümü var mıdır? auto installer ile kurulacak yama ve ekleri ben kendim telefon hafızasına kuramaz mıyım? bu konuda yardımcı olabilir misin?
Cok güzel olmus indirdim telefona flasladım baya güzel oldu ben bişey sormak istiyorum tk sıkıntım su ben 5230 kullanıyorum dosyaları flasladım hiç bi sorun yok ama arada tus kilidin kapatıyorum geri acılıyor tus kilidi kapanmıyor arada neden ?*
n97 mini v.30 portunu da cikarsaydiniz c6 ya göre daha iyi