her şeyi düzgün yaptım rompatcher programında kımızıya dndü mavi bu bir sorun yaratırmı acaba![]()
telefon paso reset atmaya başladı bunu yapıncac6 -01
her şeyi düzgün yaptım rompatcher programında kımızıya dndü mavi bu bir sorun yaratırmı acaba![]()
. ne yapmam gerekli şimdi ? lütfen yardımcı olun 3 gündür bunla uğraşıyorum ya
ellerinize sağlık gerçekten.Nokia N95 V35.0.0.2 sürümü tamamdır çalışıyor.Ben şimdi roompatcher uygulamasına girdim dün gece yeşil olarak yapmıştım.Tekrar maviye dönüşmüş.Şimdi onu yeşil yaptım ve söylediğin programı yükledim sorunsuz yüklendi
)) teşekkür ederm.Sertifika hatası verdi yüklemedi. ne yapmam gerekli şimdi ? lütfen yardımcı olun 3 gündür bunla uğraşıyorum ya
----------Eklendi @ 18:10:53 ---------- Yazıldı @ 18:09:06 ----------
Ben tüm uygulamaları hafıza kartına kurdum.Bu önemli değil dimi ?
----------Eklendi @ 18:28:51 ---------- Yazıldı @ 18:10:53 ----------
Hahahahellerinize sağlık gerçekten.Nokia N95 V35.0.0.2 sürümü tamamdır çalışıyor.Ben şimdi roompatcher uygulamasına girdim dün gece yeşil olarak yapmıştım.Tekrar maviye dönüşmüş.Şimdi onu yeşil yaptım ve söylediğin programı yükledim sorunsuz yüklendi
)) teşekkür ederm.
Dün opera mini yüklemiştim yüklemişti.Sorun yok dimi yani onda ?
tesekkur ederim n86 8mp v30.009 da basarili oldu..tebrik ederim tek sorun,tel hafizamda war oda 80mb di artk 30 sdce ovi harita v ngage yukldm ki okadar olcani sanmyrum bi yardm edrmsnz?
hayır rompatcher ile şarjın alakası yok. O dediği hafıza uyarısı için de xclear kullan forumda olacak
hocam indirdim forumdaki xclear'ı.Uygulamalarda var ancak aç diyince uygulama açılmıyor.
kardeş sağol da,bu tmquarantine klasörünü bulamadım, nerden bulacam.
sonsuz teşekkürler bir çalışma ancak bu kadar güzel olur elinize beyninize sağlık

open4all yeşil oldu ınstallserverrp kırmızı yanıo
Hangi yama kırmızı oldu kırmızı olması yamanın acılamadıgını gösterir open4all yesil oluyor mu
sıkıntı yaratırmı acaba bugun birkaç program yükledim sertifika hatası vermedi bu aradaopen4all yeşil oldu ınstallserverrp kırmızı yanıosıkıntı yaratırmı acaba bugun birkaç program yükledim sertifika hatası vermedi bu arada