Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

fastfito

fastfito

Üye
her şeyi düzgün yaptım rompatcher programında kımızıya dndü mavi bu bir sorun yaratırmı acaba :(

mstf_l

mstf_l

Üye
her şeyi düzgün yaptım rompatcher programında kımızıya dndü mavi bu bir sorun yaratırmı acaba :(

Hangi yama kırmızı oldu kırmızı olması yamanın acılamadıgını gösterir open4all yesil oluyor mu

Wade1

Üye

Sertifika hatası verdi yüklemedi :'( . ne yapmam gerekli şimdi ? lütfen yardımcı olun 3 gündür bunla uğraşıyorum ya

----------Eklendi @ 18:10:53 ---------- Yazıldı @ 18:09:06 ----------

Ben tüm uygulamaları hafıza kartına kurdum.Bu önemli değil dimi ?

----------Eklendi @ 18:28:51 ---------- Yazıldı @ 18:10:53 ----------

Hahahah :D ellerinize sağlık gerçekten.Nokia N95 V35.0.0.2 sürümü tamamdır çalışıyor.Ben şimdi roompatcher uygulamasına girdim dün gece yeşil olarak yapmıştım.Tekrar maviye dönüşmüş.Şimdi onu yeşil yaptım ve söylediğin programı yükledim sorunsuz yüklendi :))) teşekkür ederm.

Dün opera mini yüklemiştim yüklemişti.Sorun yok dimi yani onda ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika hatası verdi yüklemedi :'( . ne yapmam gerekli şimdi ? lütfen yardımcı olun 3 gündür bunla uğraşıyorum ya

----------Eklendi @ 18:10:53 ---------- Yazıldı @ 18:09:06 ----------

Ben tüm uygulamaları hafıza kartına kurdum.Bu önemli değil dimi ?

----------Eklendi @ 18:28:51 ---------- Yazıldı @ 18:10:53 ----------

Hahahah :D ellerinize sağlık gerçekten.Nokia N95 V35.0.0.2 sürümü tamamdır çalışıyor.Ben şimdi roompatcher uygulamasına girdim dün gece yeşil olarak yapmıştım.Tekrar maviye dönüşmüş.Şimdi onu yeşil yaptım ve söylediğin programı yükledim sorunsuz yüklendi :))) teşekkür ederm.

Dün opera mini yüklemiştim yüklemişti.Sorun yok dimi yani onda ?

yeşil yapınca bir de add to auto seç otomatik yeşil olur o kapanıp açılsa bile telefonun

wade123456

Üye
Telefona opera uygulaması yüklemiştim.Ordan foruma girdim.Hafıza dolu vs uyarı verdi.Bunu nasıl engelleyebilirim ?

Ayrıca rompatcher uygulaması şarjı fazla çekiyor olabilir mi ? Çünkü şarjım hemen bitti.Bunu engellemenin yolu var mı ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hayır rompatcher ile şarjın alakası yok. O dediği hafıza uyarısı için de xclear kullan forumda olacak

özkan...

özkan...

Üye
tesekkur ederim n86 8mp v30.009 da basarili oldu..tebrik ederim tek sorun,tel hafizamda war oda 80mb di artk 30 sdce ovi harita v ngage yukldm ki okadar olcani sanmyrum bi yardm edrmsnz?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim n86 8mp v30.009 da basarili oldu..tebrik ederim tek sorun,tel hafizamda war oda 80mb di artk 30 sdce ovi harita v ngage yukldm ki okadar olcani sanmyrum bi yardm edrmsnz?

sitede xclear diye bir porgram olacak onu indir. rompatcherdan da open4all u aç sonra xcleara geri dön ve temizlet. dene bakalım bunu bir

moskovalı

moskovalı

Üye
cok sagol emegine saglik

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
sen de sağolasin. Güle güle kullan

Wade1

Üye
hayır rompatcher ile şarjın alakası yok. O dediği hafıza uyarısı için de xclear kullan forumda olacak

hocam indirdim forumdaki xclear'ı.Uygulamalarda var ancak aç diyince uygulama açılmıyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi

coopers2

Üye
kardeş sağol da,bu tmquarantine klasörünü bulamadım, nerden bulacam.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

mgrckoztoprak

Üye
sonsuz teşekkürler bir çalışma ancak bu kadar güzel olur elinize beyninize sağlık

• Beğen
fastfito

fastfito

Üye

Hangi yama kırmızı oldu kırmızı olması yamanın acılamadıgını gösterir open4all yesil oluyor mu
open4all yeşil oldu ınstallserverrp kırmızı yanıo :D sıkıntı yaratırmı acaba bugun birkaç program yükledim sertifika hatası vermedi bu arada

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
open4all yeşil oldu ınstallserverrp kırmızı yanıo :D sıkıntı yaratırmı acaba bugun birkaç program yükledim sertifika hatası vermedi bu arada

sertifika hatası verirse eğer uygun installserver.exe yi c-sys-bin'e atman gerekir

Üst Alt