Phoneix Flash Acil Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
Phoneix Flash Acil Yardım!
Arkadaşlar telefonu flashlarken bu sorunla karşılaştım, telefon test modunda kaldı yardım edin, tekrar mı refurbish diyeceğim?

İncİnat

İncİnat

Üye
dead phone at dead phone daha saglıklı bir flash sekli

• Beğen
Tepkiler: Boran20
Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
Galiba usb kablosunda bağlantı sorunu oldu... :(

----------Eklendi @ 16:12:07 ---------- Yazıldı @ 16:06:39 ----------

tekrar refurbish dediğimde usb kablo bağlantısı hatası alıyorum...

İncİnat

İncİnat

Üye
baska bir bilgisayarda dene ya da baska usb kablosuyla o da olmazsa farklı bir phoenix sürümü dene

Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
baska bir bilgisayarda dene ya da baska usb kablosuyla o da olmazsa farklı bir phoenix sürümü dene

Flashlarken %100 oldu daha sonra bu hatayı aldım, telefon test modunda kalmıştı sonra kapandı kendi kendine açmak istediğimde sadece arama ışıkları (yeşil ve kırmızı) yanıyordu açılmıyordu, telefonu çıkardım, bataryayı söktüm, tekrar taktım, telefonu açmayı denedim açıldı, çalışıyor ama flash atıldı mı atılmadı mı acaba?

salihk

salihk

Emekli Yönetici
resimdeki işlemleri takip et

----------Eklendi @ 16:26:59 ---------- Yazıldı @ 16:25:08 ----------

Flashlarken 0 oldu daha sonra bu hatayı aldım, telefon test modunda kalmıştı sonra kapandı kendi kendine açmak istediğimde sadece arama ışıkları (yeşil ve kırmızı) yanıyordu açılmıyordu, telefonu çıkardım, bataryayı söktüm, tekrar taktım, telefonu açmayı denedim açıldı, çalışıyor ama flash atıldı mı atılmadı mı acaba?
flash atılmadı hiçbirseyin silinmedi cünkü işlem yapmadın daha

----------Eklendi @ 16:27:49 ---------- Yazıldı @ 16:26:59 ----------

birde bu konuyu incele faydalı olucaktır. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html

• Beğen
Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
resimdeki işlemleri takip et

----------Eklendi @ 16:26:59 ---------- Yazıldı @ 16:25:08 ----------

flash atılmadı hiçbirseyin silinmedi cünkü işlem yapmadın daha

Bendeki Phoneix 2011.08.003.4512 versiyonu, senin paylaştığın konudaki sürümü deneyeceğim...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Bendeki Phoneix 2011.08.003.4512 versiyonu, senin paylaştığın konudaki sürümü deneyeceğim...
senın bılgısayarındakı phoenixte sorun yok işlmeleri tam yapamadın Sorun o :) resimdeki normal flashlama yöntemlerini belle dosyalarıyla yap telefonun acık olsun

• Beğen
Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
senın bılgısayarındakı phoenixte sorun yok işlmeleri tam yapamadın Sorun o :) resimdeki normal flashlama yöntemlerini belle dosyalarıyla yap telefonun acık olsun
Ben Navifirm'deki bütün dosyaları indirdim ama oradaki bi'şey kafamı karştırdı, dosyalarda "2gb mcard" diye dosyalar vardı ama benim hafıza kartım 16gb bir sorun olmaz o değil mi?

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Ben Navifirm'deki bütün dosyaları indirdim ama oradaki bi'şey kafamı karştırdı, dosyalarda "2gb mcard" diye dosyalar vardı ama benim hafıza kartım 16gb bir sorun olmaz o değil mi?

----------Eklendi @ 16:39:55 ---------- Yazıldı @ 16:36:15 ----------

telefonunuz Silver galiba turkey_silver (059260) yazılımını tıkladıgınızda Dosyalar otomatik olarak işaretleniyor digerlerini ellemeyin. download yapın

• Beğen
Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
Flashı sonunda attım tamamlandı çok sağolun, bir sorum daha olacak flashtan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendireyim mi? Flashtan önce yapmıştım...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
formatlasan iyi edersin oyun ve program kalıntıları temizlenmiş olur.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt