Sizce mantıklı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Sizce mantıklı mı?
ben su an sensation xe kullanıyorum bunu satıp i4 s alsam nasıl olur? Sizce mantıklı mı bir de 4s kaç ghz? Görüşlerin belirtirseniz sevinirim

Türe

Türe

Üye
bence çok yararını görürsün geçersen :oke: çift çekirdekli a5 1ghz işlemci

• Beğen
Tepkiler: resmigenc
PriZm

PriZm

Üye
Mantıklı olmaz bence.

aleranol

aleranol

Üye
gayet güzel bir seçim olur 4s çoğu telefondan üstün bi lumia 900 ün altında kalır :D bide s2 felan bence iyi seçim yaparsın.Ama hoparlörden daha az ses çıkıyor buna dikkat et.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
adami doğru yoldan saptirmayin kardeşim iphone alip napacaksin xe hrr türlü ezer

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Kararsiz kaldim simdi xe mi i4s mi

systemboys

systemboys

Üye
iPhone 4s de 800 Mhz çift çekirdek A5 var 1 Ghz değil

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
xe 1.5 ghz daglar kadar fark var

systemboys

systemboys

Üye
önemli olan sadece Ghz değildir çekirdek farkıda vardır kalite farkıda yerinde olsam 4s alırım

123fatih

Üye
adamın gercekten xe i satsam ve ıphone alsam dedıgıne ınandınımz ya laf olsun hava olsun dıye yazıyo buraya cogu kısı hatta hekes oyle yazıyo.yalandan bol ne var her kafasına gore havasına gore yazıyo.

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
adamın gercekten xe i satsam ve ıphone alsam dedıgıne ınandınımz ya laf olsun hava olsun dıye yazıyo buraya cogu kısı hatta hekes oyle yazıyo.yalandan bol ne var her kafasına gore havasına gore yazıyo.

beni tanıyan tanır hava gibi bi amacım yok xe kullanmasını da bilirim 3310 kullanmasını da biraz insan olsan adam gibi cevap yazardın..

manisaa

manisaa

Üye
Xe mükemmel iPhone kullanım kolaylığı sağlaması lazım. Açıkcası ben pisman oldum

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
neye pisman oldun

ofbjk

Üye
huaweinin 4 çekirdekli telefonu çıkacak onu bekleyebilirsin ama ios un tadını verir mi bilmiyorum

Avunyali

Üye
Bırak Sen Bunları Sat o Telefonu Para Biriktir.. 2 Ay Sonra SIII ve 5 AY sonra iPhone 5 Çıkıyor ...

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
iphone işte kendi işlemtim sistemiyle kendi görüşünü ve tasarımıyla bi harika bnce mantıklı kardşm tawsiye ederim..

wargnerm

Üye
Kardesim iphone 4steki grafik islemcisi 60fps ile calistiriyor ekrani ve 960x640 cozunurluk var . Diger taraftan da ios var . İphone 4sin islemcisi 800mhze kilitlendirilmis cift cekirdek a5

Sensation xede android var bayagi ozgur android jb falan ugrasmazsin eger rahat edecem diyorsan . Xe daha seri gecislerde falan . Goruntu kalitesi iyi olmasa da ekrani genis rahat rahat film izlersin . Ayrica beats oldugu icin ses kalitesi cok iyi diyorlar .

Eglence ve gorunum istiyorsan 4s
Guc hiz ve multimedya istiyorsan xe

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
iphone ya tbi ki.. işletim sistemi kendinin. digerleri gibi aynı tabaktan yemek yemior kendi tabagından kendi yiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt