Sizce mantıklı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah44

emrah44

Üye
Ios yani iphone abi, deli misin başka işletim sistemi olan telefon yaramaz. 1.500-2000 verip de iphone almayacaksan yazık olur parana. İlk aldığımda hassas sanıyordum ama kaç kere betona düşürdüm çizilmiyor bile. İşletim sistemini anlatmaya gerek yok, cydia ve app store'da yüz binlerce program ve oyun var. 4S daha iyi olur ama 5 çıkacaksa onu bekle derim.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
hayır kardeşim iyi araştır 1 Ghz iPad 2 de var iPhone 4s deki 800 Mhz sen yanlış biliyosun
Arkadaşım bilmeden konusmasak iyi olur 1Ghz çift çekirdek bunun ötesi yok gir Apple sitesinden bak...

Saygılar...

resmigenc

resmigenc

Üye
nokia gem mi gems mi ne diye bişey var bilmem duydun mu ama gerçekten süper nette bi ara bak video su olacak nokia gem olması lazım

Türe

Türe

Üye
iPhone 4s de 800 Mhz çift çekirdek A5 var 1 Ghz değil

a5 denilen işlemci şift çekirdek ve 1 ghz dir ama apple fabrika çıkışı olarak 800 mhz e düşürüyor ;) ve piayasadaki 1,5 ghzlik telefonların çoğuna taş çıkarır merak etmeyin ;)

distakjo

distakjo

Üye
nokia gem mi gems mi ne diye bişey var bilmem duydun mu ama gerçekten süper nette bi ara bak video su olacak nokia gem olması lazım

o sadece proje. Ama çıksa donumu bile satar alırım onu aferdersiniz :)

aleranol

aleranol

Üye
de mantıklı xe de ne var tek özelliği android. İphone da ne var? işlemci ram konusunu kafana takma 4s o konuyu unutturur sana :D Ama mağazasındaki paralı şeyler yük olabilir :D bedava sayısı androide göre daha az diye biliyorum.

banuyesim

banuyesim

Üye
sakın ıphone alma ben aldım 4s bır hafta oldu 5para etmez ınanın 5800 ım var o daha ıyı gerı alsalar hemen verıcem

koruma2412

Üye
Arkadasim ben iphone 4 kullaniyorum cok guzzel bir tel almani tavsiye ederim hiz kalite tasarim mukembel applee dunya markasi nasa bile applelin bilgisayarlarini kullaniyor en kotu laptopu 6 milyardan basliyo neden acaba dunya insani sadece marka icin bu kadar parayi verirmi vermez demek oluyorki

klongs

klongs

Üye
şimdi xeye en az 1800 vermişsindir iphone 4s alman için en az 1800 daha vermen lazım zenginsen al yoksa bütçeni boşuna sarsma

• Beğen
Tepkiler: distakjo
emreilhans

emreilhans

Üye
Bana androidin özgürlüğünü açıklar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt