c6-01 belle sonrası hard format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xeuszt

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle sonrası hard format
belle'ye geçmeden önce telefonu formatlamayı unutup pat diye kurduk belle'yi. sonra anna'da kurulu olan dosyalar vs. görülmemeye başlayınca doğal olarak format atma gereği hissettim. hafıza kartını biçimlendirdik ama anlatıldığı gibi menü-ses tuşu-kamera-açma tuşu kombinasyonu ile telefon hard format yemiyor, tekrar belle yüklü bir şekilde açılıyor. hafıza kartı da formatlı olduğu için arkaplan resimleri, ovi uygulamaları vs. yüklenmemiş oluyor. baştan belleyi tekrar nasıl kurabilirim acaba yeniden?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
7370 le format at arkadaşım sonra tekrar yükle

Uqur5445

Üye
o formatı atmanı onermıyorum telefon sorunlu hale gelıyo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belle ile açılir zaten sorun yok

xeuszt

Üye
    Konu Sahibi
sorun surda ki, magaza vs turevleri yok. Yuklenemiyorlar da, suitte de gorunmuyorlar.

xeuszt

Üye
    Konu Sahibi

magaza vıdgetin varmi menüde

yok.. onun yerine boş kısayol geldi. tıklayınca uygulamaya erişilemiyor veya uygulama silinmiş gibisinden bir uyarı veriyordu. yüklemek istediğimde de yüklenemiyor uyarısı alıyorum nokia üzerinden indirmeye çalıştığımda da betalabs'taki versiyonlarda da.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
attım ben de 7370'le fakat yine belle ile açılıyor telefon. böyle olunca da tekrar yüklenemiyor doğal olarak.
Hard format yada soft attıktan sonra hafıza kartını biçimlendir daha sonra Nokia suite ile yazılım tekrar yükle.

xeuszt

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan anlatamıyorum ben derdimi. format attım ama suite'te görünmüyor işte yeniden kurulabilecek hiçbir şey. yalnızca belle sonrası kurulabilecek olan microsoft uygulamaları kurulabiliyor. neyse, alıştık zaten mağazasız kullanıma. hafıza kartına atıp oradan kurarak hallediyoruz halletmemiz gerekenleri.

yardımcı olan herkese çok teşekkürler bu konuda bana.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım magaza vıdgetı varmı telınde öncelıkle varsa nasıl tepkı verıyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
anlaşılan anlatamıyorum ben derdimi. format attım ama suite'te görünmüyor işte yeniden kurulabilecek hiçbir şey. yalnızca belle sonrası kurulabilecek olan microsoft uygulamaları kurulabiliyor. neyse, alıştık zaten mağazasız kullanıma. hafıza kartına atıp oradan kurarak hallediyoruz halletmemiz gerekenleri.

yardımcı olan herkese çok teşekkürler bu konuda bana.
Arkadaşım ben seni gayet iyi anladım ama galiba sen beni anlamadın, suitte zaten güncelleme görmeyecek yazılım tekrar yükle diyeceksin.

safak1907

Üye
aynı sorun bendede var ne yapcam şaşırdım mağaza ekran görüntüleri ve bir çok şey silindi black hawk ben suiteden yazılımı tekrar yükle diye bi şey görmedim neresinde var bi foto koysanda göstersen çok güzl olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orta kısımda yazıların içınde olması gerek

ersoyoral

ersoyoral

Üye
ovi suit de yazılım güncellemeleri ikonu var oraya tıkla açılan sayfada görünüyo yazılımı tekrar yükle seçeneği var ama bu senin sorununu çözmez telefonuna flash atmaktan başka çaren yok gibi flash atmak istersen yardımcı olurum sana başına gelenlerin hepsi benim başımdan da geçti çünkü :;

atakan25

atakan25

Üye
bas formatı nokia suite ile yeniden yükleyebilirsin güncelleme görünmese bile

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende format attım mağaza ve sosyal tamamen silindi pc olmadıgı için yükleyemiyorum yardım edersenız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...