selamun aleykum arkadaşlar A.selam Ahmed hoşgeldin.
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... A.selam Ahmed hoşgeldin.
AHMED... Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşgeldiniz beyler Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk oğuz ----------Eklendi @ 00:07:13 ---------- Yazıldı @ 00:06:49 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: A.selam Ahmed hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Gökçen nasılsın
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşgeldiniz beyler Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk oğuz ----------Eklendi @ 00:07:13 ---------- Yazıldı @ 00:06:49 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: A.selam Ahmed hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Gökçen nasılsın
Astrosman Üye By_GaBLiN' Alıntı: Iyiyim bende nörüyona iyiyim falan diyen arkadaşlar bakın şimdi iki kırşehirliye Nörüyon Genişletmek için tıkla ... blackhawk abi yani gökçen abi oda kırşehirli sayılır oğuz.
By_GaBLiN' Alıntı: Iyiyim bende nörüyona iyiyim falan diyen arkadaşlar bakın şimdi iki kırşehirliye Nörüyon Genişletmek için tıkla ... blackhawk abi yani gökçen abi oda kırşehirli sayılır oğuz.
OttomaN TigeR Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşgeldiniz beyler Genişletmek için tıkla ... Sağol oğuz sende hoş geldin. Nasılsın.
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşgeldiniz beyler Genişletmek için tıkla ... Sağol oğuz sende hoş geldin. Nasılsın.
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: ben iyiyim de hava çok kötü eve nasıl gidecem bilmem Genişletmek için tıkla ... Sorma ya bu ne soğuk Allah yardımcın olsun saat 9 gibi kırşehir 1920 yıllarına döndü elektrik yoktu bi yaz geleydi
AHMED...' Alıntı: ben iyiyim de hava çok kötü eve nasıl gidecem bilmem Genişletmek için tıkla ... Sorma ya bu ne soğuk Allah yardımcın olsun saat 9 gibi kırşehir 1920 yıllarına döndü elektrik yoktu bi yaz geleydi
Oğuzhan Üye AHMED...' Alıntı: ben iyiyim de hava çok kötü eve nasıl gidecem bilmem Genişletmek için tıkla ... işte miydin?
AHMED...' Alıntı: ben iyiyim de hava çok kötü eve nasıl gidecem bilmem Genişletmek için tıkla ... işte miydin?
Astrosman Üye By_GaBLiN' Alıntı: Sorma ya bu ne soğuk Allah yardımcın olsun saat 9 gibi kırşehir 1920 yıllarına döndü elektrik yoktu bi yaz geleydi Genişletmek için tıkla ... he ya bizim burada kesilip duruyodu. Oğuz orada şuan hava durumunu aktar bakalım
By_GaBLiN' Alıntı: Sorma ya bu ne soğuk Allah yardımcın olsun saat 9 gibi kırşehir 1920 yıllarına döndü elektrik yoktu bi yaz geleydi Genişletmek için tıkla ... he ya bizim burada kesilip duruyodu. Oğuz orada şuan hava durumunu aktar bakalım
AHMED... Üye By_GaBLiN' Alıntı: Sorma ya bu ne soğuk Allah yardımcın olsun saat 9 gibi kırşehir 1920 yıllarına döndü elektrik yoktu bi yaz geleydi Genişletmek için tıkla ... abi var ya şuanda havayı anlatamam servis bile gelmedi mahsur kaldık iş yerinde
By_GaBLiN' Alıntı: Sorma ya bu ne soğuk Allah yardımcın olsun saat 9 gibi kırşehir 1920 yıllarına döndü elektrik yoktu bi yaz geleydi Genişletmek için tıkla ... abi var ya şuanda havayı anlatamam servis bile gelmedi mahsur kaldık iş yerinde
Oğuzhan Üye Astrosman' Alıntı: okul nasıl gidiyo Genişletmek için tıkla ... ya oğlum bu faslı geç 1 saat önce konuşmadık mı bunları
Astrosman' Alıntı: okul nasıl gidiyo Genişletmek için tıkla ... ya oğlum bu faslı geç 1 saat önce konuşmadık mı bunları
By_GaBLiN Üye Blackhawk1111' Alıntı: Sağol oğuz sende hoş geldin. Nasılsın. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Gökçen Abi Iyiyim Sen Nasılsın
Blackhawk1111' Alıntı: Sağol oğuz sende hoş geldin. Nasılsın. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Gökçen Abi Iyiyim Sen Nasılsın
Astrosman Üye Kabız Civciv' Alıntı: ya oğlum bu faslı geç 1 saat önce konuşmadık mı bunları Genişletmek için tıkla ... he ya. Eee hangi takımlısın...
Kabız Civciv' Alıntı: ya oğlum bu faslı geç 1 saat önce konuşmadık mı bunları Genişletmek için tıkla ... he ya. Eee hangi takımlısın...
Astrosman Üye Beyler benim şarj valla. Bitiyor. Kendinize iyi bakın. Oğuz özellikle senle hiç pmleşmiyoz. Konuşalım seninle biraz.... Hadi iyi geceler
Beyler benim şarj valla. Bitiyor. Kendinize iyi bakın. Oğuz özellikle senle hiç pmleşmiyoz. Konuşalım seninle biraz.... Hadi iyi geceler
AHMED... Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleykum selam ali dayı
OttomaN TigeR Üye Bende iyiyim arkadaşlar teşekkürler ben mobil olduğum için biraz geriden geliyorum idare edin. Hiç yapmazdı ama demin reset attı telefon.
Bende iyiyim arkadaşlar teşekkürler ben mobil olduğum için biraz geriden geliyorum idare edin. Hiç yapmazdı ama demin reset attı telefon.